+1
Printable View
+1
Fargo dobio 2. sezonu.
http://www.serijala.com/drama/fargo-...ma-louie-petu/
Sto nije to napravljeno po real life prici. I ono sranje je bio kraj?
Isto kao i film, samo se pretvara da je po stvarnom događaju. Inspirirano je mnoštvom raznih zločina kroz par godina.
Hell on Wheels se vratio.
završio sam sa House of Cards
fora je serija, početak prve sezone mi je bio super, nakon što ubije Zoe serija nekako splasne, posadne dosadnjikavo, skoro pa kroz cijelu drugu sezonu, ništa se uzbudljivog ne desi, ok ima svojih momenata ali nije da svaka epizoda ima neki "wtf" momenat, al može bit da mi je takav osjećaj jer sve serije koje pratim ili sam pratio do sad su imale taj wtf na kraju svake epizode, dok ova to nema
kraj druge sezone je super, posebice zadnjih par scena kad stavi prsten i ošine šakom o stol :D
sve u svemu nastavit cu gledat i dalje
Baš i nisi morao to spojlati... Problem je što je taj kraj prve epizode toliko neočekivan da sve dalje izgleda možda malo slabije. Ali još uvijek je zakon serija.
Poceo gledat orange is the new black. Na 11 epizodi. ovo je tako savrseno za more i vrucine. Lagano i humoristicno.
Također gledam to, par epizoda iza tebe sam. Da, dobro je. Kao nastavak Weedsa mi dođe.
gledat ce se
Hell on Wheels je opet zakon.
Finale treće sezone me razočaralo, al prve tri epizode četvrte su opet dobre.
I cool novi badguy je došo. Bit će svega.
Black Jesus
Jel gledao tko?
The 100
Ne vjerujem kaj sam upravo pogledao.
Serija o hrpi teenagera i još je na CW-u? Dakle, ukočena gluma, likovi na maksimumu iritantnosti i izlijevi teenagerske retardacije? Right???
WRONG!!!
Serija je neka mješavina Hunger Gamesa, Losta i Jericha.
Zemlja je poharana nuklearnim ratom i preživjeli sa svemirske postaje nakon 97 godina pošalju 100 teenagera delikvenata da vide je li Zemlja 'preživljiva'.
Ne zvuči baš pametno, al ok.
I pogledate prvu epizodu, vidite hrpu iritantnih likova, ali i dovoljno zabave da nastavite gledati barem da vidite hoće li i kako će ti likovi pomrijeti.
I onda se dogodi nešto nevjerojatno. Serija iz epizode u epizodu evoluira. Likovi se razvijaju i postaju simpatični. Oni kojima si želio smrt, sada navijaš za njih. Događaju se nenadane i nepredvidive stvari (samo čekajte kraj treće epizode, koji me je kupio).
Serija se bavi temama preživljavanja ljudske vrste, žrtvovanja za veće dobro i razvojem likova.
A ima i dosta akcije, napetosti i SF-a.
Do kraja sezone se puno poboljša, a zadnje dvije epizode su nešto pre-epsko što se rijetko viđa u serijama.
Naravno, nađe se tu i cheese dijaloga i teenagerskih budalaština, ali dobre strane serije ih itekako zasjene.
Ljudi koji vole samo serije tipa Wire, Breaking Bad i Sopranos, i nisu otvoreni ni za što drugo i drugačije, nek bježe od ovog ko vampir od češnjaka.
A svi ostali koji vole zabavne serije, velika preporuka!
Žao mi je što ovu seriju nisam počeo pratiti na vrijeme, al sad od druge sezone mi je pri vrhu liste.
I sigurno u top5 novih serija u prošle 2-3 godine.
Počeo gledati Continuum. It's FUN!
The Newsroom >>> http://www.imdb.com/title/tt1870479/
Preporuka!
http://i.imgur.com/d1G3WEK.jpg
može
+1
Sons of anarchy pocetak zadnje sezone. Rapsodija.
Jesam ja jedini kojemu je ta serija totalno glupa, imam osjecaj kao da gledam kako se djeca igraju bande
nisi lol
serija nema lošije glumce, a kolko se drame vrti kroz 5 sezona oko dve ženske to je neopisivio, a čovjek bi rekal da je serija o bajkerima lol
Pogledao drugu sezonu Modern Family. Dosta bolje od slabašne prve sezone, dobro da sam dao seriji još jednu šansu.
Vražji Hell on Wheels!
napokon zvaršila pauiza sa TMNT:D jebote ko ce više docekat :D
btw krenuo sam bio gledat onaj The Newsroom, al nije mi neš, kao neka verzija Housa samo se frajer bavi vjestima, vodi studio i ima svoju ekipicu, dok je on sarkastičan,bezobrazan itd
fakat mi se nije dojmilo ni malo
Vidio da HRT emitira House of Cards pa rekoh da pogledam. Prva epizoda je bila dosta dobra, budem pratio seriju.
I bolje ti je
Pogledao i ja...kvalitetna je i gleda mi se ali čisto sumnjam da ću se sjetiti pratit. Politika mi je nekak debelo predvidljiva i izlizana tematika.
Btw u utorak pocinje 2. sezona Agents of SHIELD
Pogledao Twin Peaks. Prva sezona odlična, prva polovica druge sezone jako dobra, a onda mi je počelo biti dosadno. I kraj mi je predvidljiv i bezvezan. Ali sveukupno mi je jako drago da sam je odgledao.
Isplati li se gledati onaj filmski prequel?
pogledao prvu sezonu Deadwooda...dobro je, iako mi ima malo prespor tempo i premalo zanimljivih događaja...produkcija je vrhunska, glumci također...nekih 7,5/10
Počeo ja sa originalnim Star Trekom jučer, pogledao prve četiri sezone. Zasad kul, al ipak više čekam epizode gdje su alieni zastupljeniji. :D
valjda misliš prve četiri epizode...
Da. XD
završila TMNT druga sezona
10/10
sljedeći tjedan 3. počinje, baš me zanima kako ce sjebat Kranga :D
btw jel tko gledal Gotham ?:D
pa ko je vjerovati IMDB onda počinje sljedeći tjedan, tj. 3.10.
Pogledao nove Sleepy Hollow i S.H.I.E.L.D.
Obje odlične, al S.H.I.E.L.D. mi je čak imao bolji početak sezone.
Došo je i novi Person of Interest, no ostavljam si ga za sutra.
A za Gotham i nove stvari ću pričekati da se malo razrade pa ću vidjeti jesu li vrijedni gledanja.
South Park na Kickstartere. :pray:
Yep, obećavajući početak sezone.
Krenuo sam sa Newsroom prije par dana i zasad je baš dobro. Hrpa simpatičnih likova i zanimljiv pogleda na stvari iza kamere. Jeff Daniels je dosta dobar. Bome ne znam da li sam ga gledao igdje osim u Glup i gluplji prije 100 godina.
pogledao treću sezonu Modern Family - dobra je, iako mi druga ostaje najbolja dosad - 7/10