Dobro, bez korištenja palice je puno teža :D
Printable View
Dobro, bez korištenja palice je puno teža :D
Ja na prvom ne koristim painkillere dok ih ne imam maksimalnih 8 i naletim na još par komada koje ne mogu pokupit. Izazovnije je. :(
E da, i to :)
Još ubijaš likove sa oružjima koje imaju 8)
Šotgan postaje retardirano beskoristan kasnije. :(
Desert Eagle rula kroz cijelu igru.
Meni je kalasnjikov u dvojci odlican
Fallout 2
orcs must die
pes 2012
Deus Ex:HR.
Odličan zasad.
Probao Renegade Ops, izgleda full zabavno i zarazno, a vizualno je orgazam na ekranu. Destrukcija svega je savršena zbog Havoka, efekti borbe također savršeni, kontrole preko gamepada su odlične, levelup i upgrade sistem... ovo će mi biti primarni izvor no-brainer zabave.
S :pray:
orkovi moraju da umru
pes 12
nba 2k12
regenade ups
quake live
insane 2
bf3 kampanju
audiosurf
tf2
bad company 2 mp
killing floor pomalo sad poceo
to igram ovih par mjeseci dok ne dobijem dota 2 beta key ili pocne open beta
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Yep, evo upravo sam odigrao jedan nivo baš sad, tek sam na trećoj misiji :) Baš zabavna gejmsica.
Inače, igram Sword of the Stars II.
The Book of Unwritten Tales
hehe Dota 2 se vec uveliko igra na Steamu= Citat =:
Izvorno postao hansi
sto, ti imas ili? :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ne, samo kazem. Al znam likove koji ih imaju par za trejd
dacu
bubreg
TO napokon izašlo na ingleškom ili igraš s onim lošim titlovanim prijevodom. Inače ako je izašlo na engleskom to je igra koju cekam vec dvije godine, cak sam ju i presao do pola sa njemackim voiceoverima i titlovima, samo mi nepase njemacki za high fantasy setting...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Full english. Super VA i normalni prijevod, nema straha. Igra je stvarno simpa!
Battlefield 3, počeo dns igrat i već skupio 9 sati.
God of War 3
Maloprije ga prešao.
Gotovo savršena igra (nemoram ni nabrajat, sve se zna), osim zadnje, zadnje scene kad dođe Atena i sve upropasti.
Neznam zašto u tim megaepskim akcijskim avanturama ne žele dati jednostavniji kraj, nego idu srati s pretjeranim lošim objašnjenjima, preokretima i glupostima (fear, hope, bla, bla).
Zašto nisu jednostavno ostavili da se osvetio Zeusu i gotovo? Zašto???
Ali dobro, ipak nije gore od kraja Castlevanie i njenih užasnih DLC-a.
Ništa, moram reći da mi je najgori od trilogije (samo zbog priče), i dati mu malu ocjenu.
9.2/10 :(
No, trilogija je zapravo pentalogija, i imam još 2 nastavka za igrat.
O, veselja li! :)
Igram Yakuzu 4 zadnja 2 dana , i igra mi je fenomenalna...
Prica je odlicna, borba isto...
Jedino mozda malo previse cut scena, i teksta za neke, ali meni koji to volim,ne smeta niti malo :)
Ugl treba probati ;)
Forzu 4 na Xboxu. Fenomenalna simulacija vožnje, iako me GT 5 malo previše razmazio :)
Rage, idem probat zavrsit.
Vindictus.
Witcher 2, Limbo
Upravo se instalira Vampire: The Masquerade - Bloodlines.
Minecraft.
Crysis 2 sa high res packom. Kako je odlicna igra :pray: Ovaj put iden vise guns blazing sta mi je zabavnije cak. Morat cu jedinicu nabavit
high res pack? misliš li na onaj dx 11 patch ili je to ipak nešto drugo? ako je drugo, davaj link... :)= Citat =:
Izvorno postao Falus
Moraš imat v1.9 patch, i onda s njihove stranice skineš hi res pack ;) Kad smo kod toga, uopće zaboravio na tu stvar, idem i ja stavit. Navodno nije neka prevelika razlika al opet, čovjeka veseli.
Meni je neusporedivo bolji bio drugi prohod igre, kad sam išao baš gun blazing "taktikom" :D Igra ima odlično napucavanje, a stealth nije dobro iskorišten kad je level dizajn za trokurac.= Citat =:
Izvorno postao Falus
počeo Just Cause 2 pred par dana, po prvi puta... igra je zakon... :)) grafika prelijepa, sandbox zabavan, za sada... :P odigrao par misija i ono, ok je... samo što mi ne ide baš najfluidnije na najvišim postavkama, nisam znao da je tolko zahtjevna igra...
također završavam starcraft 2 kampanju na hard, poslije ide prelazak kompletnog starcrafta još jednom i onda dvojka na brutal pa onda i heart of the swarm... :)
Stavio, razlika se vidi u teselaciji, tu i tamo, inače nema baš neke velike razlike. 1920x1080, ultra postvavke i dx11. Ipak, izgleda ok al ima ljepših igara.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Batman Arkham Asylum. Bastion, Borderlands i GTA IV spremni.
Jebeš faks.
To te ja pitam!
8)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Javi se za co-op Borderlandsa ako budeš igrao^^
Gledam sad videe crysisa 1 na jutubu i nisan uopce zna da je TOLIKO zahtjevna igra. Ko ce zavrtit to :P= Citat =:
Izvorno postao Aral
Hmm, čudno s obzirom da je meni radila savršeno još na starom kompu (Dual Core, 3GB RAM i HD4850) pri high detaljima. Valjda je do reze!?= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
ne znam, moguće... probat ću staviti neki noviji patch ako postoji... do kompa nije sigurno jer je u savršenom stanju, sve ostalo se vrti upravo kako i treba...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc