Najbolju skating igru?
Samo ne THAW i THUG2.
Printable View
Najbolju skating igru?
Samo ne THAW i THUG2.
imaš onu Skate, ali mislim da je to samo za konzole :/
moj favorit e Tony Hawk Pro Skater 3, ali valjda je prestara za danasnje standarde
Ništa nije prestaro za mene :D
Probat ću THPS3 i 4.
nešto kao Max Payne, ili Mafia tražim
GTA 4?
ih, ko bi to pokrenuo...
Godfather
to je dobro al sam presao vec tri puta...
dragi forumaši, preporučite mi neke kvalitetnije coop igre koje se mogu igrati na jednom računaru (ništa online, ništa lan) za četiri igrača (tri igraju na gejmpedu, jedan na tastaturi). da li tako nešto uopšte postoji? uslov je da igra može da radi na windowsu 7 (u obzir ulaze i stare igre koje bih pokretao emulatorom). znam da nije problem naći coop igru, ali meni bi trebala neka koja se može igrat na jednom računalu. hvala
Valjda Left 4 Dead? Nisam siguran :/
mislim da to ne može na jednom računaru?
Cortex Command.
emuliraj. Mario Kart 64, Crash team racing, chash bash= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
Vengeance of the blood angels je bila prva originalna igra koju sam ikad kupio, no to nije rpg nego polu-taktički shooter.= Citat =:
Izvorno postao Magnus
Kečeri mi jedino padaju na pamet. Prošle godine smo to igrali na nečijem rođendanu. gg igra.
Wwe vs Raw 200x*
*neznam koja godina je bila
Koliko ja znam može biti jedino Smackdown vs Raw. Nikako WWE.
Tražim neku noviju strategiju (od 2007. pa nadalje) u fantasy settingu. Koliko sam pratio, čini mi se da ih nema baš mnogo.
Igra koju trazim je izasla ranih 00', znam da je pokupila osrednje ocjene u revjuovima 60-70, uglavnom igra je neka vrsta side scrolling beat em upa na PC-u (neznam dali je izasla na kojoj konzoli). Enikejs, igrate sa nekim malodobnim delikventom koji nosi masku lubanje ili tako neceg, moguce da je i hokej maska. I idete prema desnom dijelu ekrana :) i lupate ljude sa oruzjima koje mozete kupit u ducanu tipa, motorna pila, kosa, sjekira, nož. Sjecam se da je i igra bila prilicno krvava.
Grafički stil je bio najsličniji South Parku, možda malo detaljniji ''crtež'', 2D je naravno bila igra.
Uglavnom sjecam se demo-a koji mi je u ono vrijeme bio poprilicno mind-numbing zabavan, pa bih volio probat cijelu igru, ak se tko moze sjetit imena :)
Kad malo bolje pogledam, izuzevši onih sa modernom, WWII i futurističkom tematikom, neznam nijednu drugu strategiju izdanu u periodu od oko 2007. do danas. Total War serijal ne da prostora doslovno nijednom drugom naslovu.= Citat =:
Izvorno postao Cid
Onda je King Arthur - The Role-playing Wargame savršen za tebe. Total War u fantasy settingu reko bi, pokupio i solidne ocijene. Čekit...= Citat =:
Izvorno postao Cid
Uživaj. :)
EDIT: Eh, jeli znate kakvu igru u King's Bounty stilu. Znači da vodim svog heroja sa vojskom po karti, ali da je borba Turn based. S tim da je igra 2d. Igra da je više RPG a ne Strategy karaktera. Znači bez city buildinga ko U Heroesima i tako...
Zašto baš 2D? Etherlords, možda? Premda su igre bazirane na kartama i 3D su. Ne znam, možda si igrao već. Još samo da se mogu sjetiti kako su tretirale city management, ali davno sam igrao, a i nema ih baš previše sličnih.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Crkla grafa pa me izbacuje cim se pokrece 3D, može 3D ak ima software rendering... Etherlords mi je bio savršena igra, ali nisam siguran da ima software rendering..= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ah. Ne znam, Age of Wonders ako stvarno rastegnem definiciju premda ima city buildinga i tako toga? Raspitaj se.
Ma da, znam za Age of Wonders. Ali neda mi se mikromenagirat u tome je stvar. Ono više manje želim akcijsku taktičku igru, koliko god to zvucalo kontradiktorno. :) Nešto tipa, Fallout Tactics, ali u Fatasy svijetu ( ne ne mislim na final fantasy tactics : ) Možda s malo dužim misijama nego u fallout tacticsu....= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mislim da nema toga... osim možda Grotesque Tactics? Ne znam. :)
Dammit, upravo završavam wizardry 8, Might & Magic VII mi ne odgovara gameplayom baš, a tesko mi se vratit na wizardry 7 nakon odlicne 8. Treba mi nešto za igrat. :(
wiz 8 je gotovo unikat, koliko ja znam, to je jedini 3d old school rpg. Ako netko zna nekaj tome slično, i mene zanima. Kaj se pak taktičkih rpg-a i inog tiče, najviše ih ima na ps2 - disgaea, eternal poison, front mission-i...
Ak ti ne smeta zastarjela grafika, probaj betrayal at krondor i eye of the beholder-e.
možeš isprobat i ascension to the throne, koji je doduše rts, no meni vrlo drag igra.
A kaj falli ff tacticsu? A2 je meni super.
Arcanum?
To je to. Hvala puno :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Da li mi mozete predloziti neki dobar FPS,nije bitno stariji ili noviji (samo da nije puno stariji) sa sto manjim stealth elementima,da nema puno slobode tipa Crysis i Far Cry,da lik sa kojim igram nema moci i da nema kao kod Crysisa mogucnost armor,cloak itd. i da je sporiji gameplay (da nije kao kod COD MW2 i COD Black Opsa brz gameplay)i da nije HOROR... :D izvinjavam se sto sam jako zahtjevan :P
(igre za koje vec znam,pa da mi ih ne spominjete:Half Life,Singularity,Bioshock,Quake,COD 1,2,4,Crysis 2,Battlefield-svi dijelovi,Bulletstorm,MOH-svi dijelovi,Halo...)
Probaj Operation Flashpoint ili Arma.
To su ti simulacije ali vrlo zabavne kad pohvataš sve konce :D
Imaj na umu da OF i ARMA imaju puno slobode, stealtha ima, jer ne želiš da te baš vide prije nego što ti vidiš njih, pa se kreće polako, a gameplay je puno sporiji i mnogo vremena otpadne na trčanje po šumama i slično.
I da, ima taktiziranja i dijelova u kojima vodiš tim i moraš im davati naredbe što je isprva dosta teško za pohvatati.
Čim ima taktiziranja, ima i stealtha. Ako ti već to paše, nabavi jednu od Rainbow Six ili SWAT igara.
Ne cine mi se lose ali ne volim to davanje naredbi i taktiziranje sa svojim squad-om...jel ima jos neka po trazenim zahtjevima? :)
de ti procitaj svoj prvi post i reci dal si ti normalan?
ja jesam,ti?= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
izbacis 99% fps elemenata i onda trazis fps.....teiss
pa nemaju svi FPS-ovi puno slobode ili stealth-a kao ovi novi sto sad izlaze...a uostalom nisam rekao da taj FPS koji trazim mora biti 100% bez tih elemenata,nego moze biti i tih elemenata ali u manjoj kolicini...
Soldier of Fortune, Red Faction, Quake IV= Citat =:
Izvorno postao Heavy NOOB
Pricekaj Duke novi i Rage.= Citat =:
Izvorno postao Heavy NOOB
Edit:do tada probaj Quake 4 i Wolfenstein
Edit2:Call of Juarez 1 i 2
Neki noviji f2p mmo moze bit i grind i sve to dosadno da smara ali da ima finu eye candy grafikicu....Nesto jebacki igrivo nesto kuuuuuuuul. Ajmo vi mmogasi pomagajte