provjereno, rushana mom na mortredici radi mnogo dobro :D
(*note* izbjegavati kada nepriajteljski tim ima bilijun nukera)
Printable View
provjereno, rushana mom na mortredici radi mnogo dobro :D
(*note* izbjegavati kada nepriajteljski tim ima bilijun nukera)
Ma mortu treba igrat da uletiš u fajt i prije nego oni uopće shvate da si tamo trebaju biti mrtvi + imaš gro hp-a i masivan lifesteal na par sec od satanica ili nekakav bkb i nitko ti ništa nemože.
ja sam napravio mom, mkb, bfury i heart.
solo cjeli tim pobro sa 1.2k critovima (4-5 komada i cjeli tim je odleprsao pomalo)
Mom ti je los prvensteno zbog extra dmg-a koji primas. Sama po sebi nema nesto previse hp-a tako da je vrlo laka meta ako joj jos i to nadodas.
Helm zbog svojih 20dgma i armora daleko nadilazi taj bonus as i ms od moma .
ma znam sve to, al vidjeti na pubu furiona kakoo crkne u 3 sekunde je presmjesno xD
3 crvene brojke, jedna ispod druge u mini razmacima.
ne kazem da je mom bolji, vec da nije tolko los kolko svi govore
ajmo ekipa.
sad ce Croatian Community na RGC-u zaživiti.
otvoriti cu topic kad sve bude spremno.
na pocetku ce se traziti igraci koji imaju barem basic skill, dobre mannere i nece kvitati.
kasnije cemo viditi u sta ce se razviti.
mogu ninja vouchat tebe paranojo i ragnaroka ako hocete.
drugi ako zele neka mi se jave, pa cu na neki nacin procjeniti jel moze ili ne.
moze sign-upaj me.
danas mi je zadnji dan ispita (jos fiz slijedeci tjedan, al to je zajebancija)
iance to je nesto ko garena organizirano (startas wc3, ides pod lan i tmao igras) ili ko bnet (e-bnet preciznije)?
i da napoenem, jos uvijek nisam na istoj razini skilla ko sto sam nekada bio, da nebi bilo nismo znali kasnije xD
(a i reko si sa basic skillom da primaju)
Kao Garena funkcionira da.
samo sto nema lagga (prosjecan ping mi je 23) zato sto imaju svoje servere, nehostaju igraci.
nema retardiranih limitacija od 225 ljudi po sobi.
nema delaya.
ima puno manje debila.
vise plusova ti netreba brijem :)
jedino sto ti je 90% gejmova -cm.
which is good.
Moze moze. Na kompu sam sam prek vikenda dok ne kupim novi monitor :D
aj' mi napišite vaše nickove tu.
(sa RGC-a)
1908 nick. :D
vouchao sam te.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
nemojte samo flejmat, to je glavno zasad.
jucer je prvi dan channela, pa jos nema ljudi, ali nadam se da ce se to uskoro promjeniti.
meni je Hulejman nick na RGCu...
necu radit pers na tinkeru, obecajem! :D
vouched.
sry totalno sam zaboravio na tebe. :)
odigrao 2 gamea.1 dobio 1 spusio. Za sada je ok :D
LordR je nick
samo jel bito ako ne igram puno? nznm kolko cu stizati sa faksom i kolko ce mi se dati
nije bitno.
da, vidio sam da se gejma jucer :)= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
ja sam jedan gejm jucer odigrao isto, dobar je bio.
vouchao?
done.
kad dođete na rgc samo napišete u main chat /j CRO.Community ili /j Croatia za public kanal.
paranoa ae u gejm ako si tu.
+2 smo.
vidim da si na rgcu ali se nejavljas :<
+2 na rgc cro.community...
koji ti je nick luka?
-afkso
amo neka dota za dobro jutro... rgc, nick: hulejman
Izgubio sam zadnjih 20-ak gejmova. U nijednom ja nisam failo, baš nijednom. Jednostavno dobijem tako RETARDIRANE OSOBE u timu da ja jednostavno ne vjerujem, aaaaaaaaaa
Pun mi je prozor više dote i svega, znam da vas ne zanima, al mrzim hebene ruse.
razlog zasto sam ja kvitao HoN i dotu
Da ali meni to jednostavno nije jasno, redovito su u mom timu retardirani ljudi bez ruku, a u protivničkom neki hebeni koreanci il koji prozor.
DOSLOVNO se ne sjećam kad sam dobio game zadnji put. Score mi je bio 64-63 i sad je 64-87. Bilo bi mi jasno da su svi njubovi, ali zašto su baš uvjek u mom timu nabine a u protivničkom profići. Zašto. Ovo više nemože biti slučajnost, možda imam neki virus na kompu koji privlači takve ljude u moj tim ili koji vrag.
Nisam ni ja neki profić, ali igram već 3-4 godine i nikad nisam ovolko gejmova zaredom izgubio.
EDIT: jel postoji još neki dota server osim icc-a, garene i rgc-a gdje su kolko tolko normalni ljudi?
garena nespada u normalan server definitivno, prenub je.
dotalicious, rgc i iccup su dobre alternative.
Ja sam zadnjih 20 gejmova dobio. :)
Ovako ide moj lijek...ukljucim Skype, nazovem frenda koji živi u mojem gradu, ubacimo u razgovor jednog frenda iz francuske, odemo na Garenu ili ICC, tamo po običaju bude još jedan online frend, pozovemo ga u gejm, ja kreiram/hostam, nas 3-4 na speaku, zalete se još neki 1 ili 2 bota u naš team koji kasnije livaju, ali s druge strane uvijek ownamo. Po običaju za neprijatelja se zna desiti da je i njih 3 u LAN-u, pa game bude dobar.
Čim tako kao s Marsa uletiš u jedan game kao stranac, nema ni team speaka, ni dogovora, nikakve komunikacije, još se i posvađate, slabo gankate, itd., vrlo lako takav team izgubi.
ljudi samo da kazem, Rogers (covjek koji je napravio RGC) je uspio rijesiti RECONNECT!.
tako da RGC sad sluzbeno ima reconnect opciju ako vas dropa iz gejma <3