-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Bethesda has announced that Skyrim's second patch (1.2) will be coming to the PC (and 360) this Wednesday, November 30th. The update is already available for the PS3. The patch notes (see below) include a few PC-specific fixes including improvements "relating to remapping buttons and controls" plus a few general fixes.
Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
Fixed issue where projectiles did not properly fade away
Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player’s wedding dead
Dragon corpses now clean up properly
Fixed rare issue where dragons would not attack
Fixed rare NPC sleeping animation bug
Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
ESC button can now be used to exit menus (PC)
Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)
:bravo:
-
Kako rijesiti onaj oculary puzzle?
Koristio sam spellove poput flames-a i frostbitea ali zrake nikako da se prikazu,na youtubeu sam vidio da njima se to pokaze ali meni nikako?
-
To ti je neki bug. Bio mom frendu isto. Samo loadaj prošli sejv, a ak ti ni to ne uspije quest restartaj.
-
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Koristio sam spellove poput flames-a i frostbitea ali zrake nikako da se prikazu,na youtubeu sam vidio da njima se to pokaze ali meni nikako?
Bezveze bacaj spellove dok se zrake ne posloze. I mene je dosta iziritiralo jer bi doslo stalno na kraj trake a ne u sredinu.
-
Fakat nije bed taj puzzle. Prvo odi gore, klikni gumb da se stvar aktivira i pojave zrake. Pukni par flame/frost spellova dok se zrake ne poslože u sredine pripadajućih linija. Zatim odi gore i lupaj gumbe dok se kristali ne poslože sa zrakama.
-
Evo uspio sam bez zraka,samo sam pratio slabi odsjaj i tako rijesio,tnx anyway :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kakvo je to sječivo?
Pre dobro mi izgledaju 2H oružja, ali tako su prokleto troma da izgubim volju igrati s njima. Sjekire i čekići su pre sexy, mačevi ne toliko.
Daedric Battleaxe (legendary).
-
Ne kuzim o cemu svima problem na tom oculary questu? nije ni meni prvi put ta starac htio hodat nego me napadao al samo odete load opet i pustite ga nek sam ide i on ce sam otic do tog oculary gore. i rijesen bug
-
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Skini od onog boris vorntsova neki fix u obliku d3d9.dll mislim da se tako zove i onda će ti se prikazati i zrake i vatre i hrpa drugih efekata u igri. Tako mi bratu bilo, on nije vidio kad vatru baca ili led, sad mu radi. Guglni malo neki fix koji poprvalja texture koje fale
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
cut - Patch Release Notes - cut
Nadam se da nije to to :| Uopće se ne spominje balansiranje skillova, fixovi za quest bugove i sl. :(
Ali ajde, ovo mi daje nešto na razmišljanje...
EDIT:
O jebem ti konja :shock: Lista bugova :pray: :pray: :pray: :pray:
Htio sam prekopirati, ali forum mi izbaci da post sadrži 95'398 znakova od dopuštenih 60'000 :D
= Citat =:
(...478 bugs listed below, and growing...)
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... -thread-3/
-
Što više toga patch rješava, to duže treba da izađe tako da trebaš balansirati koliko toga patch ima. Biti će još patcheva kasnije mada ima za vidjeti koliko će toga biti riješeno.
-
Probao igrati Skyrim sa X360 kontrolerom - rula u svakom pogledu naspram miša i tipkovnice.
-
-
@Deadwalker... Ne ako si Archer :D Ali ako si melee, onda vjerujem da rula.
-
Igram pretežito s lukom i strijelom, no to nema nikakve veze. Doduše, ja sam se ove godine ispraksirao koristiti gljive na brzo konzolaških FPS-ova :D
-
Da, ja nema šanse da s tim ciljam :D Sjećam se koju sam muku mučio u Resident Evil 4, u kojem je sve jedno bilo lakše ciljati gamepadom nego mišem :D
-
Kontrole su u biti dosta loše. Model kontrole je potpuno isti kao u Oblivionu, prilagođen mišu i tipkovnici, samo što je ovdje podrška za miš+keybu očajna. Inače bi sigurno bilo ugodnije igrati s mišem. Druga stvar je GTA 4 u kojem se točno vidi kako je igra baš i namijenjena za kontroler.
-
Sovngarde je nevjerojatno dobro napravljen, zadnji quest mi je bio genijalan :pray: :pray:
-
Ocekivao sam da ce Skyrim imati mnogo više lorea od Obliviona :(
-
Malo deblja pozadina iza Dragon priestova bi bila dobrodošla... Osobno,jelte
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ocekivao sam da ce Skyrim imati mnogo više lorea od Obliviona :(
I ima više, mada je dosta kniga rijetko i može se naći na samo par lokacija.
= Citat =:
Malo deblja pozadina iza Dragon priestova bi bila dobrodošla... Osobno,jelte
Iz onoga što sam pročitao:
U drevna vremena, države su bile organizirane kao Teokracije. Zmajevi su bili glavni a njihovi svećenici su bili oni koji su vladali. Dok je svećenstvo u Atmori (kontinent sjeverno od Tamriela koji je sad toliko leden da nitko tamo više ne živi) bilo bez nekih većih zamjerki, Dragon Priestovi Skyrima su bili tiranini. Kad je narodu Skyrima bilo dosta te tiranije, pobunili su se a Priestovi su pozvali Zmajeve u pomoć i tako je počeo famozni Dragon War na kraju kojeg je završila zmajevska vlast nad svijetom.
Sami Dragon Priestovi su bili poubijani ili zarobljeni, ali su se prije toga pretvorili u Licheve (mada je moguće da su to i oduvijek bili) i nagađam da su im te maske bile vesseli za duše. S povratkom Alduina, čini se da su se i oni probudili i ponovno počeli jačati.... samo da bi ih naši likovi poubijali prije nego su se posve obnovili :P
-
Pitanje za poznavatelje lorea: Moj Fighter/Mage/Thief Dunmer je clan Circlea i clan Nightingalea; gdje njegova dusa ide nakon smrti? Hoce li se druziti s Nocturnal ili Hircineom? Hoce li se Daedre potuci medusobno kad lik odapne ili ce napraviti neki deal?
-
neko je prije par strana spominjal maske, trenutno imam crvenu (cijena 20% vece, dosanje pod vodom i carry capaciti +neznam kolko) i zelenu (stamina +neznam kolko)... kolko jos tih maski ima? di je onaj quest za njih, ako ga uopce ima? i dal se ova zelena mora vratit liku, ili mi ostaje?
-
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Pitanje za poznavatelje lorea: Moj Fighter/Mage/Thief Dunmer je clan Circlea i clan Nightingalea; gdje njegova dusa ide nakon smrti? Hoce li se druziti s Nocturnal ili Hircineom? Hoce li se Daedre potuci medusobno kad lik odapne ili ce napraviti neki deal?
Pretpostavljam da će sam birati... a ako se Hircine odbije, on će te pokušati oteti i pretvoriti u plijen svoje ravni.
= Citat =:
neko je prije par strana spominjal maske, trenutno imam crvenu (cijena 20% vece, dosanje pod vodom i carry capaciti +neznam kolko) i zelenu (stamina +neznam kolko)... kolko jos tih maski ima? di je onaj quest za njih, ako ga uopce ima? i dal se ova zelena mora vratit liku, ili mi ostaje?
8 maski sveukupno, 1 se nađe pri kraju MQ-a a jedna se može dobiti samo ako si član College of Winterholda (bar tako mislim). Niti jedna se ne daje nikome (u jednom questu jedan lik želi masku ali na kraju questa ti ćeš ju zadržati).
Kad ih sakupiš svih 8,
odi u Labyrinthian i nađi truplo koje ima Wooden Mask. Iskoristi ju u toj prostoriji i moći ćeš staviti svih 8 maski na određene kipove. Kad to napraviš, zmajeva usta se otvore i dobiješ novu masku i slobodno možeš natrag uzeti ostalih 8 maski.
-
cool, tanx, za sad imam samo 2, a main quest je jos na cekanju, ko i collage, nisam ljubitelj magija...
-
Kao što rekoh, prvu prodao, nemogu je više pronać di je. Sranje :/ Niš, budem u drugom prelazu više pazio.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kao što rekoh, prvu prodao, nemogu je više pronać di je. Sranje :/ Niš, budem u drugom prelazu više pazio.
Udari tildu i upiši player.additem "X" 1
Umjesto X stavi ID maske. ID možeš naći ovdje: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Artifac ... iest_Masks
-
-
Zadnjih par dana me zafrkavaju sljedbenici. Izgube se, nestanu, poginu prelako, odlutaju i slično.
Ponajviše ona Uthgerd. Izgubi se samo tako, a ne ode u Whiterun niti negdje drugdje.