Pouzdano znam da na ovoj akciji vrijede samo Gunslinger i L4D2.
I CS ako si harkor. Ali Gunslinger prerula.
Printable View
Pouzdano znam da na ovoj akciji vrijede samo Gunslinger i L4D2.
I CS ako si harkor. Ali Gunslinger prerula.
More or less this http://i.imgur.com/fuUzL0d.png= Citat =:
Izvorno postao Falus
Ja sam samo u dilemi dal da kupim neke stvari ili da počistim pola wishliste. Još uvijek imam previše toga za odigrati :(
Uzeo sajkonautse, čuh da su rulež.
I tnx wannabe na slici :)
Opet Jade Empire nema popust. marš
Uzeo L4D 1 i 2. Budem i GTA IV Complete sigurno.
Tako je, još jedan naslov na wishlistu :wink:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jedino Antichamber na 66% off me privlači, ali mislim da ću ipak čekati zimski sale. Imam hrpu za odigrati još u library.
Opet Skyrim DLC-i na samo 50%, jebem ih smotane :(
Pa prvi dan je ljudi, koji vam je prozor
Lol do pred godinu-dvije su svi bili "uuuu jebeno, popusti!", a sad nitko više nije zadovoljan ako nisu AAA naslovi izašli u proteklih godinu dana po cijeni od 5 eura ;(
BIT.TRIP Fate je izašao danas i na 50% popusta je :Đ
Čudi me da je DARK već na 20% though :/
Nije u tome problem, problem je što pod jedan - Steam kasni sa prodajom (istina, vjerojatno su htjeli da ostale prođu no to je opet jednostavno loše jer su ljudi kupovali igre drugdje) i što pod dva - drugi sajtovi su nudili mnogo bolje popuste od Steama (npr. gmg - b2+sp za 13,5$ dok na Steamu će se glasati pa ako bude, onda će biti za 10€). Jednostavno su ljudi navikli da Steam bude najbolji, i da, tek je prvi dan no svi očekuju da Steam daje najbolje popuste a ne 33% na igru koja je, već i ovako zbog onog njihovog smiješnog $=€, preskupa. Smiješno.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Jer misle da su svi izdavači Square-Enix.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Lol rasprodaja traje 11 dana, Borderlands 2 će bit minimalno 4 puta na akciji.
Ne kužim zašto je loše jer je rasprodaja kasnije od ostalih? Neki ljudi su kupovali na nekim drugim stranicama, dobar broj njih pak nije jer nisu navikli kupovat drugdje, ne žele kupovat drugdje i slični razlozi.
Što se tiče toga da ljudi očekuju da je Steam najbolji - pratio sam temu ovih dana dok su bili popusti na Amazonu i gmg-u i uglavnom nitko nije bio zadovoljan, highlight je bio jedino taj Borderlands 2 i eventualno Spec Ops: The Line, oba na GMG-u.
Steam trenutno ima sigurno 80% cijelog svog libraryja na popustu, dobar dio tih naslova će doći i na veći popust tijekom ovih 11 dana tako da ni tih -33% nije konačna stvar. I uz to ima neki retardirani mini game koji ne kužim nikako. Proklete karte.
Da, takav sam dojam i ja dobio.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kasni? Lol. Nisam znao da je negdje u kamen uklesano kada treba biti rasprodaja.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Druga stvar - ne daje Steam popuste, nego izdavači kako se dogovore s trgovcem. Kako rekoše Arby, nisu svi Square-Enix koji ne može prodati dovoljno svojih kopija pa ruši stalno cijene svojih naslova.
I Steam najbolji po čemu? Cijenama? Oduvijek je bio prilično skup. Al to opravdava zaokruženom uslugom koja na drugim mjestima jednostavno ne postoji. Osim toga, pojam "skup" ima za svakoga drugačije značenje. Smiješno uopće raspravljati o tome.
Da ne pricam kako je pitanje novca smijesno s ovih kartama. Svako jutro prije posla upalim komp, ostavim par igara da idlaju, dodjem s posla i vidim koliko se karata upecalo. Za jedan set dobijes oko 3 eura na marketu a foil ti je minimalno 20. Ne racunajuci svoje novce sto sam ubacio u wallet, zaradio sam dosad 72 eura preko marketa
Wat, ja sam mislio da je Steam tvoj posao.
Je qrac, zbog price dumpinga sam zaradio cijela 3€ od nekih 6-7 karata. I to još imam jedan foil koji se inatim i neću da ga prodam za 1,5€ kada je još jučer prodan jedan za 5€.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
@ova dva: Nisam ni rekao da je određeno kada je prodaja, samo je neobično da bude ovako "kasno" jer su inače bile prije. Očito je da je to potez da bi se eliminisala konkurencija obzirom da je i Amazon (imao je par dobrih dealova) i GmG i GoG svoje odradio tako da sada ostaje na Steamu da bude "glavni" po tom pitanju.
Ako se ne varam prvi summer sale je bio krajem 7. i početkom 8. mjeseca, a prošlogodišnji je počeo negdje 5.7.
Kasno je u odnosu na druge saleove jebote. Pa jel' moram svaku riječ crtati? Obično je Summer Sale kada i drugi saleovi. Ovaj put nije.
Nisam znao da Steam ima konkurenciju.
amazon i GMG su pomeli Steam u dosta dealova.
Ja uzeo Saints Row 3 (samo zbog coopa) i Defiance. Nadam se da ću iz Defiancea izvuci barem 10 sati zabave.
Al si se zajebo stari moj :D= Citat =:
Izvorno postao Grim
Ne nužno. Možda čovjek ima ukusa za razliku od nekih.
Najgori. Steam. Sale. Ikad.
Prvi. Dan.
Ako kao referencu uzmeš prošli sale, uvijek će biti jedno te iste igre na popustu, samo će se izmjenjivati između dnevnih, flash i community saleova.
Plus sve je beskonačno skupo.
Uzeo sam si već prije Baldur's Gate EE kad je bio tri eura, sad čekam još neki slični RPG da dođe na akciju. Imal' nekih preporuka?