Učim matematiku. Mislio sam da sutra neću u školu jer idem na ultrazvuk ali svejedno, jer na UZ idem rano ujutro, pa će biti gotovo nakon prva dva sata u školi. Stignem.
Printable View
Učim matematiku. Mislio sam da sutra neću u školu jer idem na ultrazvuk ali svejedno, jer na UZ idem rano ujutro, pa će biti gotovo nakon prva dva sata u školi. Stignem.
... I zašto jednostavno ne skipaš školu? Nije da nemaš opravdanje.
Nakon pročitanog Hamleta vrijeme je za uživanje u par sati Mass Effecta :D
Osjećam se dobro...
Ja sam ponovo pročitao Prijana Lovru, fakjea repriza lektire iz osnovne.
Ali super je stvar pa nema veze.
Skinuo Silent Hill 2 film pa gledam, eto :S
Zato što pišem test iz matematike, a profa je... Čudan. Ugl, što dobijemo izovog testa, to imamo zaključno na POLUGODIŠTU tj. na kraju školske godine će se on ravnati po ocjeni iz ovog testa.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Npr, ako je netko imao 3 na polugodištu a iz ovog testa dobije 5, profa će se ravnati kao da je imao 5 na polugodištu.
Ja sam imao 4 a želim 5, pa zato idem sutar u školu :>
I ja odgovaram za 2 :D
Pitam se zašto nisam učio sutra za ispravak latinskog, zašto nisam pročitao lektiru, zašto sam jučer obukao vestu kao doljnji dio pidžame isključujući da sam pio i zašto nemam love. Uglavnom, puno zašto.
Malo moderiram na Kockice forumu. Feels good man. Moderator sam u sekciji foruma namijenjenoj strarijoj [i normalnijoj]Sekipi, pa rijetko imam nekog naročitog posla~
U školi sam. Doktori su retardirani.
Prvo kažu da postoji šansa da imam tumor. Onda kažu da nije tumor. Onda kažu da je možda cista. Onda kažu da je 100% cista. Onda kažu da nije cista. Onda mi kažu da imam neko latinsko govno čije ime ne znam ( a ne znaju ni oni sami).
:(
MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooo
Vjerojatno neznaju kako da ti saopce da imas tumor na desnom jajetu i da ce ti ga trebati odrezati...nego kod kojih doktora si ti to otisao?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Koprivnički doktori.
@Pingvin: Ne, ne. :(
Imaš čir od tog silnog učenja.
Upravo došao izvana i nisam mogao ne spaziti mjesec i zvijezde, baš su lijepi i jasni danas. <3
Mrš, tu je magla debela preko 9000 metara :(
Da imam fotić odmah bi otišao slikat, a ovak, mogu se divit kao zadnja dva dana.
MRZIMTE
PROKLETI HARKONNENI.
Imam osjećaj da sam vrlo nepoželjan u ovom trenutku u ovoj temi.
Ne kuzim sta je lose pa ja sam u Dubrovniku i stalno uzivam u lijepom vremenu,na balkonu gledam na stari grad i stalno setam uz more kad idem na faks i nebo je stalno zvjezdano i fino :P.
Idem po forumu i slusam nekakvu medieval glazbu.
Hmm.. Tu kod mene je bila nekakva ogromna plava aureola oko mjeseca. Zna li netko šta je to?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Nemoguće da je oblak jer je krug presavršen.
Btw, pingu, šta nisi ti u Zagrebu.. Juče nije bilo magle.
http://en.wikipedia.org/wiki/22%C2%B0_halo= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Da, ali Zg je Zg... Previše svijetla u gradu :)
Čak sam otvorio Wikipediu o halovima prije par dana, ali nisam čitao ništa. Jučer baš se mislim dal je to halo (tako je slično bilo na slici) i onda se 'sjetim' da su halovi samo na sjevernom polu.. Da.
Al tenks. Sad se mogu brčit kad to sljedeći put bude.
Na Sjevernom i Južnom polu su Aurore borealis/ australis :)
Lol jebovas, kod nas je magla tako gusta da se ni moji roditelji ne sjecaju kad je ovakva magla bila. Brutalno je i vidljivost je 2 i po metra. Ono, Silent Hill ftw.
u splitu je vidljivost danas relativno dobra, uz tesku naoblaku postoji mogucnost kise :D
ti si lud, u priobalju sve je sivo svugdje nebo otoci sve ej osjećam se ko da sam u Morrowindu prejakost već dva dana ukomadu tako.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
je al to je radi oblaka, u splitu magli ni traga, nesto se dimi tu i tamo al NIJE magla :)= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
edit: u stvari, ne bi zna jer nakon tjedan dana u slavoniji, za cili zivot imas drugo misljenje, tj. Nakon slavonije, magla u dalmciji=dim
Svijetlo zvijezda i mjeseca ulazi kroz prozor. <3