Ne zaboravite sutra na putu do posla/škole/faxa/bake i djeda obavezno napraviti neku kolateralnu štetu na parazitskim objektima tipa zlatari!
Printable View
Ne zaboravite sutra na putu do posla/škole/faxa/bake i djeda obavezno napraviti neku kolateralnu štetu na parazitskim objektima tipa zlatari!
Majkem' :)= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
http://i50.tinypic.com/w8m6g4.jpg
Vatafak?? U Varaždinu već napadalo 6 metara snijega i još pada.
Kod mene puše vjetar. Pomalo.
U mom dijelu Zagorja je sad metar i pada dalje. Mater mu bijelu.
Ovdje je ok.
Oblačno je.
Kreteni makli video. :-x= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Koji moron :pray:
Na 24 sata je video.
U Zagrebu tramvaji ne rade zbog snijega.
Metar ;_;
Popodne mjerio visinu snijega, bilo je malo iznad 50 cm. Sad me strah pogledati kroz prozor jer je vjerojatno već napadalo do visine prozorske daske.
Ali bokte, ovdje za 2 dana napadalo 1m. A prognoziraju da će ovako padat do subote!
Ovdje ništa.
+1
Jebemti boga.
Ništa nisam čuo, slušao sam Eriku u pozadini.
http://www.facebook.com/komandir.samil?fref=ts
:D
Što je najgore, možda čak i znam neke ljude koji poznaju tog lika. :D
Ane zapelo mi u glavi. I tako šećem gradom i pjevušim nacističku pjesmu= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Nije nacistička :(
Za SS je skladana u 30-ima, ne znam kaj bi bila
Prerađena je i korištena u mnogobrojnim vojskama svijeta. Nigdje u pjesmi se ne govori "Ajmo klat ljude!" pa je stoga i ne doživljavam nacističkom. Niti se igdje spominje Hitler / nacizam.
Sam se ti tješi. NACISTU
PRINC OJGEN JE I DALJE NAJBOLJI MARŠ
Ha čuj, ni u Sieg heil/Za dom spremni se nigdje ne spominje nacizam, Hitler, ustaše, klanje i sl., pa ih se opet smatra šovinističkim sloganima.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Kako ne? I jedan i drugi pozdrav bili su popraćeni s "Heil Hitler" odnosno "Za poglavnika". To nema nikakve veze s pjesmom koja pjeva o cvijeću i ženi.
nisu uvjek bili praćeni tim rečenicama. pogotovo ne kad se navijači na stadionima deru za dom spremni.
Ovdje govorimo o vojsci a ne pijanim seljačinama.
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Kakvim sloganima? :D
EDIT: Okay, my bad, uvijek sam "šovinistički" asocirao sa nečim drugim, sad vidim da može biti više.
lol