-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
U, fak, kak sam na njega zaboravio.
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Divinity 2 i Fahrenheit. Jebačke igre.
Preopaka igra.
-
O čemu je Fahrenheit?
Also, jel mi može netko reći malo kakva je radnja u KotOR 2,jel se nadovezuje na jedinicu, o čemu se radi, tko je glavni lik itd
-
Nadovezuje se, al ne siluje pretjerano prvi dio. Ne trebaš čak ni igrat prvi da bi uživao u drugom.
Glavni lik je jedi bez svojih moći koji je bio izbačen iz odreda. Polako ti se vraćaju moći i pokušavaš okupiti natrag preživjele jedi mastere kak bi se mogli oduprijeti novoj prijednji sitha.
-
Što se mene tiče, The Exile > Raven.
-
-
Nema veceg mindfucka nego ona cut scena kad Revan skine masku tako da ono.
Revan > Exile.
-
Kenane, nemoj spojlat ljudima.
Plus Exile je fakin smrt sile!
-
Exile je general, Revan je jebao galaksiju u šupak vlastitim postojanjem.
Also, prema kanonu, Revan je muško, Exile žemsko.
Pobjednik (da, muški rod) je očit.
-
Ne baš.
Revan je jebao galaksiju u šupak koristeći drevnu tehnologiju za masovnu i brzu proizvodnju vojske.
Exile je ta koja je svojim postojanjem izjebala apsolutno cijelu galaksiju, odnosno sve povezano sa Silom.
-
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Also, prema kanonu, Revan je muško, Exile žemsko.
Pobjednik (da, muški rod) je očit.
Pobjednički argument.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
T3-M4 odmah od početka, HK-47 ako ga popraviš, Bastilla i Carth samo u posebnim situacijama, odnosno ovisno o jednom tvom dijalogu.
Možeš mi reć na koji dijalog misliš? I ja nisam nikad uspio popravit HK-a tak da, kaj se dogodi ako ga popraviš?
-
-
Nema ništ osobito vezano uz priču?
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne baš.
Revan je jebao galaksiju u šupak koristeći drevnu tehnologiju za masovnu i brzu proizvodnju vojske.
Exile je ta koja je svojim postojanjem izjebala apsolutno cijelu galaksiju, odnosno sve povezano sa Silom.
Ne baš. Revan je bio briljantan strateg i karizmatičan vođa koji bi i bez SF-a pokorio cijelu galaksiju, samo nešto sporije. Da ne govorim kak je nedvojbeno najjači jedi I sith svog doba. Exile ima urođen defekt neki. VAU. I nije nikog izjebala neg samu sebe.
-
Exile je također bila briljantan strateg (uz Malaka je bila Revanov najbliži "suradnik") te nevjerojatno karizmatična osoba što se vidi kroz sve odnose sa likovima u igri. Njena moć je ogromna pošto je sa lakoćom učila sve napredne tehnike u vrlo kratkom vremenu samo promatrajući, dok je za to isto velikoj većini Jedi Mastera trebalo godine i godine vježbe. Ne zaboravimo njenu mogućnost čiste dominacije i manipulacije drugima kroz force bondove koje je stvarala sa drugim osobama.
Ona je zaslužna za pobjedu nad Mandalorianima na Malachoru V, odnosno za pobjedu Republike u ratu.
Spomenimo i kako se jedina uspjela oduprijeti prelasku na Dark Side, što čak ni Revan nije mogao, te se vratila i pred Jedi redom čvrsto stajala iza svojih odluka, te branila sve Jedije koji su odlučili pomoći Republici u ratu.
Također, sama je pobjedila Sith Triumvirate, uvelike utjecala na jačanje Republike i uvježbala Jedije zaslužne za obnavljanje Jedi reda, što se odrazilo na narednih 4000 godina galaktičke povijesti.
Canderous joj je odao priznanje i rekao joj da bez imalo muke može pobjediti i najsnažnije mandalorce. A Exile je, kao što si rekao, žena.
To da je samo sebe sjebala je čista glupost pošto se prekid njene veze sa silom odrazio na sav život, ne samo na njen.
Eda, ona je jedini poznati Jedi koji je bez ikakvih posljedica koristio Dun Möch.
I smrt drugih je samo jačao i održavao njenu moć.
Hrčak, na početku igre u razgovoru sa Attonom određuješ back story, odnosno na taj način prenosiš odluke i događaje iz KotOR-a 1.
-
GG su ova postignuća, al da se to zbilja može mjeriti s Revanom? Nemoj da kopiram milijun stranica worda s wookipedije.
Za razliku od Exile, nije se pridružio borbi protiv Mandaloraca, on je započeo sve. Nije mu trebala moć i manipulacija kroz bondove kad je svojom karizmom iskvario svakog Jedija koji bi mu stao pred noge. Njih nekoliko koje nije je zaklo istog trena. Također je vrlo brzo učio i nitko mu se nije mogao približiti u skillu i talentu.
Exile je odigrala ključnu ulogu u zadnjoj bitci, no toga ne bi bilo bez Revana. Exile je možda dobila tu bitnu, ali Revan je taj koji je dobio rat.
Vau, nije se preobratila. Revan je prešo natrag na svijetlu kad su mu pamćenje obrisali i nije prešo natrag na tamnu kad mu se sve vratilo.
Također, vlastoručno je promijenio ishod rata, razjebo Jedije, ubio Malaka i uništio starforge što se odrazilo na narednih 4 000 galaktičke povijesti.
Canderous mu je odao priznanje da je najveći borac koji je ikad živiio, zakleo se da će ga slijediti gdje god ide jer zna da ga očekuju najveće bitke te rekao da je spreman poginuti u tim bitkama.
Je, sjebala je samo sebe. Nije se nikako odnosilo na sav život. Eventualno Malachor V.
Wtf je Dun Moch?
Smrt drugih, brojnih bez problema je ubije, zbog čega se odsjekla od sile na Malachoru - da ne pogine.
I na kraju, Revan je muško, Exile je žensko.
-
E da, i tko je Malaku razjebo donju vilicu? U cutsceni kad kaže "The dark side is strong in this place... I can feel its power" ima čitavu vilicu.
Tko ga je natjerao da izradi mehaničku? :)
-
Revan kad ga je razbio ko pičku.
-
To je bilo nekad prije Revanovog pada na onom brodu... Dakle, Malak je bio Revanov apprentice jer ga je ovaj razbio? :D
-
Jesi ti prešo igru uopće?
Revan i Malak su bili bff. Kad su postali sithovi, Revan je bio master, a Malak apprentice.
-
... zar manipulacija kroz bondove i manipulacija kroz karizmu nije praktički ista stvar?
... za uništavanje Star Forgea je više zaslužna Bastilla nego Revan pošto je upravo njen Battle Meditation pomogao floti Republike u borbi.
... Revan je pobjedio Malaka, dok je Exile uništila Nihilusa, Siona i Trayu.
... Revan se nije mogao sam oduprijeti tamnoj strani i morali su mu brisati pamćenje da bi se vratio nazad.
... mislim da je obnavljanje Jedi reda i stabilizacija Republike ipak imala veći utjecaj na narednih 4000 godina.
... Canderous mu je odao to priznanje prije nego je upoznao Exile 8)
... činjenica da je Exile žena joj još više ide u korist pošto se pokazala snažnija i sposobnija od velike većine muškaraca.
Mrzim činjenicu da nikad nećemo dobit KotOR 3 u kojem bi igrali kao dijete Bastille i Revana i u kojoj bi nam Revan i Exile postali party memberi :(
-
@King: Majebe me to što si napisao da je Revan Malaka razbio (i u procesu mu uništio vilicu). Kad?
@Maloki: Feminist :(
-
KoTOR malo na stranu, Hitman 2 i 4 su instalirani.....
-
Nešto prije Malakovog napada na Revana.
Nisam feminist, samo volim Exile <3
Daj sad ne seri već odi igrat KotOR 1 ponovno pošto pola toga nisi pohvatao, te nakon toga KotOR 2 jer rula.
@Nee Joe, ništa na stranu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nešto prije Malakovog napada na Revana.
Nisam feminist, samo volim Exile <3
Daj sad ne seri već odi igrat KotOR 1 ponovno pošto pola toga nisi pohvatao, te nakon toga KotOR 2 jer rula.
@Nee Joe, ništa na stranu.
Meeeeeh, možda kasnije nastavim... Ulovila me neka želja da u Krvavim Dinarima ponovno malo operiram po operi :P
-
@Maloki: pohvatao sam većinu toga ali nisam spavao 18- 19 h. Malo mi je čudno ovako. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
... zar manipulacija kroz bondove i manipulacija kroz karizmu nije praktički ista stvar?
... za uništavanje Star Forgea je više zaslužna Bastilla nego Revan pošto je upravo njen Battle Meditation pomogao floti Republike u borbi.
... Revan je pobjedio Malaka, dok je Exile uništila Nihilusa, Siona i Trayu.
... Revan se nije mogao sam oduprijeti tamnoj strani i morali su mu brisati pamćenje da bi se vratio nazad.
... mislim da je obnavljanje Jedi reda i stabilizacija Republike ipak imala veći utjecaj na narednih 4000 godina.
... Canderous mu je odao to priznanje prije nego je upoznao Exile 8)
... činjenica da je Exile žena joj još više ide u korist pošto se pokazala snažnija i sposobnija od velike većine muškaraca.
Mrzim činjenicu da nikad nećemo dobit KotOR 3 u kojem bi igrali kao dijete Bastille i Revana i u kojoj bi nam Revan i Exile postali party memberi :(
...nije ista stvar je su ovoj Force Bond urođena stvar, dok se Revan zapravo morao potruditi. Ni s tim FB pizdarijama Exile nikad ne bi skupila armadu sljedbenika ko Revan.
...da Revan nije pobijedio Malaka u centru zbivanja, opet bi naštancao brodove i republika bi se mogla jebat, bilo s bastilom ili bez. Da ne govorim kako je Revan šugavi vratio Bastilu na pravi put i tako joj omogućio taj battle meditation.
...Revan je pobijedio Mandalorce u ratu, masu Jedija je poklao i pobijedio Malaka koji je jači od onih troje.
...Revan je došao u samo srce tamne strane u nepoznatim regijama, kod samo cara Sitha, dok je Exile fino pijuckala kapućino i čekala suđenje.
...mislim da je uništavanje Jedi reda i destabilizacija Republike ipak imalo veći utjecaj na narednih 4000 godina.
...Canderous nije ponovio to priznanje pred Exile 8)
...i nesposobnija od Revana.
Ovo zadnje je debilna ideja. :(
Bisajds, nitko ne zna kaj se zbilo s Revanom nakon događaja u kotoru. :(
-
Negdje sam pročitao da će biti Revana u SWTOR-u.
-
... brodovi bi se štancali sa ili bez Malaka, da nije bilo Bastille uništenje Star Forgea bi bilo puno, puno teže. To što je preobratio Bastillu ne znači ništa pošto je Bastilla ionako prevrtljiva kuja.
... Exile je isto pobila hrpu Mandaloraca u ratu, hrpu Dark Jedija te Triumvirate koji je definitivno jači od Malaka. Mislim, Nihilus je sam samcat uništio planet pun force sensitivea i fino se nahranio njima.
... Revan možda i je došao kod samog cara Sitha, no samim time je postao njegova kuja pošto je car tražio od njega da nađe Star Forge u njegovo ime. Dok je Revan glumio carevu privatnu kuju, Exile je hrabro stupila pred svoje nekadašnje učitelje, čvrsto se držeći svojih uvjerenja i časno napušta Jedi red jer uviđa da isti nikada neće prihvatiti činjenicu da je uplitanje Jedija u rat bilo nužno.
... ne, uništavanje Jedi reda i destabilizacija Republike je imala utjecaja na narednih 10-20 godina, koliko je već trebalo da se republika vrati u normalu te Jedi red ponovno osnuje.
... Canderous je rekao Exile da unatoč svim borilačkim vještinama i učenjima, i najveći mandalorci nemaju apsolutno nikakve šanse protiv nje.