Ništa Star Warsko.
Printable View
Ništa Star Warsko.
Hm... Space Siege?
Zaboravio sam napisat dobar moderni ili SF RPG...
Mislim da nema. Uključi se u forumski SF roleplay :P
Ako ne umre, to jest.
fallout= Citat =:
Izvorno postao Xero
vrhunska priča - sherlock holmes rose tattoo. vrhunski likovi - planescape torment. u suštini, možeš obe= Citat =:
Izvorno postao Feferonko
pa radnja i nije baš nešto posebno, klasično korporacijsko (klansko) prevrtanje.. nema uopšte "u jbt" trenutaka= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
priča je kliše= Citat =:
Izvorno postao Dania
ne, to ne smeš da igraš casual.. bez noćnog igranja od po 3-4 sata iz cuga nisi ništa uradio.. inače nema da te uvuče u svet, a onda nije to to. ne treba mnogo, kontam oko 50 ili manje sati. nema brojač u igri= Citat =:
Izvorno postao Feferonko
ovo važi ako slabije poznaješ engleski= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ako tražiš avanturu onda uzmi neku povijesnu igru kheopsa (secrets of da vinci, echo, itd..= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
ali sa onim što lik traži (akcija se elementima rpg-a u otvorenom svetu) nema mnogo veze= Citat =:
Izvorno postao Feanor
ma de sličan, outcast je akciona igra sa rpg elementima (otvoren svet, razgovori, questovi, oprema), omikron je avantura u kojoj se slobodno krećeš po prilično sitnom prostoru (po rpg standardima). gameplay je totalno drugačiji= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Cold Zero: No Mercy= Citat =:
Izvorno postao Xero
Sanity: Aiken's Artifact
Anachronox
Sva tri su zaboravljeni klasici PC gaminga. Uživat ćeš.
otkad su cold zero i sanity rpg-ovi? imaju elemente, al vidiš da čovek traži pravi roleplay
Sva tri koja je naveo imaju tek elemente RPG-a.
nije tačno, alpha protocol je ogoljeni rpg, ogoljen do osnove roleplaya, onog što on stvarno jeste - igranje uloge. ogromni svet je samo šminka, a sem njega ne mogu da se setim nekog elementa kog ap nema. statistike? check. građenje fizičke strane lika? check. skillovi? check. nelinearnost? check. loot i inventar? check. sporedni questovi? check. kupoprodaja? check. šta, igra mora da ima otvoren svet da bi bila roleplay (žanr čija je definicija igranje uloge)? i nemoj da kažeš "pa i u cod igraš ulogu" jer u njemu ne igraš ulogu, samo ideš i pucaš.. nema izgradnje psihičke strane lika
wow...ti se fuuuul kužiš u igre....ajde onda meni preporuči nekakav borilački sport za pc (ako ima :eyebrows: )= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
u to se ne kužim
Toribash= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
sport...ne nasumično klikanje na zglobove...ali kada se savlada postaju zabavne i brutalne egzekucije protivnika....hvala ali nešto drugo možda?
Little Fighter 2
Tražim nekakav Hack & Slash Diablo klon, da je igriv u LANu za 2 igrača, i da nije zahtjevan, s obzirom da se igramo na laptopima starim par godina. I nekakvu stariju strategiju ili FPS za 4 igrača, izuzev Warcrafta, Starcrafta, Unreala i Quakea.
Strategije: Strongold, Stronghold: Crusader, HoMM III, Dungeon Keeper 2... Well, to je sve što mi trenutno pada na pamet. :)
Red Alert 2, Generalsi, DoW itd.
OD FPS-ova Serious Sam(iako mislim da je on samo za 2)
really?= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
trazim neki rpg poput fable i overlorda i da je stariji
Sudeki
Jade Empire
sudeki nije poput fablea, u fableu imaš mnogo više roleplayisanja
thx= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
nasio sam na sim nogometnog zivota new star soccer 3 pa me zanima imali koja bolja sim,a da zivis kao u nss3?
evo,hvala na savjetu za bloodlines,upravo sam ga prešao.
sad bih vlio da mi preporučite jedan animirani film sa lijepom,toplom pričom i sretnim završetkom(auto-spoilanje),tako
da mi ubije malo ovu vampirsku atmosferu,bio bih zahvalan.
Povodom izlaska Toy Storya 3, moj savijet ti je da pogledas jedinicu i dvojku, pa se cak bacis i na igranje Toy Story 3 igre, koja je bash opustajuca...
I LEGO Star Wars/Indiana Jones/Batman/Harry Potter igre.
wall-e= Citat =:
Izvorno postao Feferonko
Kung Fu Panda. Igra također. Oboje rula.
:pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
daj, sad opet moram gledat film :D
Potpis na gore spomenute igre.
Ice Age 2 također. I Mini Ninjas. (nije rađeno po crtiću, ali je svejedno simpatično i sa happy endom)
kako ću pokrenuti igru da imam console za cheatove?