Vidim i ja da su izašli subbsi, neobično, pojavili su se čak i na Animetakeu... Odlično, prošli puta sam ispalio na živce dok sam našao download link. Time to watch! :>
Printable View
Vidim i ja da su izašli subbsi, neobično, pojavili su se čak i na Animetakeu... Odlično, prošli puta sam ispalio na živce dok sam našao download link. Time to watch! :>
Odoh i ja bacit oko na Hellsing OVA 7, da vidim kaj su složili :)
Auf, onda danas trebam pogledat 5., 6., i 7. nastavak. Bit će veselo :D
OMG koja scena sa Vladimir Hallconnen 30mm cannon-om :pray:
I neznam dal sam gledao koji anime a da ima toliko krvi...prebolesno.
Pogledao i ja, br00talno. Seras je bila epicly badass.
Izuzev toga, onaj njen flashback je bio grozan. :(
E da, umro sam kada se pojavio Schrödinger. :)
Čeka se sljedeća epizoda!
EDIT: E, Aral, što se cannona tiče, trebalo bi pisati Harkonnen, as in House Harkonnen iz Dunea... Također, ponovno su zabrljali sa Serasinim imenom u subbsima, kad će više naučiti da se ne zove Ceres... U biti, te pogreške se dogode zbog japanskog izgovora stranih imena, kao i njihovog zapisa japanskim pismom.
Isto tako, kad pokušaš pročitati naslov Hellsing mange na japanskom prema njihovom izgovoru simobla kojima je zapisan, dobiješ nešto u stilu ''Hershingiru''. :)
Ajde da i ja pogledam taj Hellsing baš me zanima jel će mi se dopast. Sad dok se ne pojavi nova ep FMA :D
Očito su japanci zabrijali sa nazivom cannona, znam da se zove onako al oni su očito ovdje htjeli neš drugo smislit xD
A flashback je bio brutalan, strašno :o
To je zato jer Japanci ne poznaju samostalne suglasnike (ako to ima smisla na hrvatskom, tim više jer japanski jezik ne razlikuje R i L, a često ni N i M pri prijevodu), tj. iz tog razloga jer njima suglasnici uvijek dolaze parno sa samoglasnikom na kraju. To je upravo jedan razlog zašto oni fejlaju toliko u Engleskom i zašto imamo "Engrish"... da ni ne spominjem kako sve ugrađuju u svoj jezik putem Hiragane. Ukratko, sve što ne znaš kako se kaže na japanskom samo kažeš na engrishu i 90% je sigurno da ta riječ stvarno i postoji. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ovaj... on topic time.
Dobra je epizoda bila. Sad će svi ne-fanovi odmah misliti da je Victoria toliko badass da može Alucarda srediti. :)
Good point Arby :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
pročitaj mangu pa ćeš vidjezi granicu alucardove moće...
Imamo spoiler tag.
~Arby
Unknown, nije lijepo podcjenjivati druge. :)
Isuse, kako sam se iznenadio... pročitam o happy endu i radujem se, a kad ju odjednom vidim u raljama zvijeri :shock: . Kraj je dobar, jedino me malo iznenadio onaj potez Damiye, nisam mislio da će skupit muda za to.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
I da, mi fanovi znamo :P (no fanboy kakav sam postao, sam ipak išao usporedit boju očiju sa onima od dva "kandidata" da budem siguran xD)
evo i mene.
danas zavrsavam elfen lied, trenutno sam na 7 epizodi ^^ (5 dana nista nisam gledao, bio na lanu) a zatim krecem sa monsterom (i opet stavljam cowboy bebop na cekanje :( )
e: also, freeleech na baka bt <3
Kakav ti je Elfen?
OFF
Eto me u ponedjeljak kod tebe najvjerojatnije.
dobar je elfen lied, jos ne kuzim (nije bilo objasnjenja) za lucynu "podvojenu licnost" tho.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
jej. shy
A to joj je valjda od amnezije,nisam ni ja skontao.
Vjeruj mi, manga je puno bolja. Anime je ok, ali nije priča do kraja ispričana. Ja sam veliki fan Efen Lieda i Nyuu :roll:= Citat =:
Izvorno postao Norther
Gledaj dalje što se tiče nerazumljive situacije :wink:
Omg evo nešto zanimljivo ^^
Ima 11 epizoda te vrlo zanimljiv artwork. Brijem da je skroz uvrnuta radnja xD= Citat =:
Trapeze | Kuchu Buranko
http://lookpic.com/i/532/oCjfb8.jpeg
From the creators of Mononoke and Ayakashi ~ Classic Japanese Horror comes Trapeze, a comedy adapted from Hideo Okura's three "Irabu the Psychiatrist" novels that uses hybrid animation, combining 2D animation with live action.
Trapeze features Dr. Ichiro Irabu (Yuji Mitsuya, Romi Paku), an eccentric doctor with an injection fetish and unusual methods for treating his patients. Join Irabu and his nurse Mayumi (Yumi Sugimoto) as they treat 11 different patients over Christmas week at the Irabu General Hospital.
ANN
Jel znaš ti otkad Raz trakelja o tome po ovoj temi? :)
Trebao bih i ja pogledati, kad uhvatim vremena...
Inače, izašao je K-On! special 6! :3
EDIT: Pogledao, lul. :)
Nemam pojma, očito se izgubio u moru tvoji moe postova 8)
Da, totalno uvrnut i zanimljiv anime. Dizajn je ono... 2D papirnati ljudi + kombinacija live actiona (medicinska sestra... rawr!) + uporaba boja... well, ovakvih:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...uminations.jpg
Win!
Baš gledam koliko Detective ConanSima epizoda i sidestory-a... epic :pray:
Zbog metka u bulju.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Inače, krenuo ovo čitat:
Kjut, ima 6 chaptera.= Citat =:
The Miko's Words and the Witch's Incantations
http://3.bp.blogspot.com/_3hLeybjxkN...ront+cover.jpg
Fujieda Miyabi's The Caged Miko and the Whimsical Witch depicts a romance between-- you guessed it-- a miko and a witch. In the first chapter, Letty, the witch, ends up playing the knight in shining armor to Tsumugi, a young woman magically bound to her family's shrine.
Genres: Comedy, Drama, Romance, Shoujo Ai
Bogami, ovaj Trapeze je nešto totalno uvrnuto :pray:
Pogledah Hellsing OVA 7 epizodu... brutalno... mozda previse za moj ukus, ali ok je.
Pogledah 11. epizodu Chobit... ovaj, Kobato.
Dakle... imamo Chii sestre, Yumi i onog pekara, Kobato koja je zamjena za Chii i uči raditi, skroz iste ulice, zgrade i identičnu radnju iz te epizode (ustvari ne samo radnju, već i same scene). Ali unatoč svemu, tako je dosadno... neznam jesam li možda to samo ja, ali ne mogu se otet tome dojmu. :(
OMG OMG OMG!!1
Potvrđena je druga sezona K-On!
<3 <3 <3 <3
*moe overload*
Fakjea :pray:
Još da dođe druga sezona Kannagi...
Also, Inb4 Sonić kaže da hoće drugu sezonu Lucky Star. :3
A joj covjece jedva cekam :pray:
K-On je simpatičan slice of life show sa lijepom poukom.
Ne trollaj :(