???= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mene samo boljeli prsti i dio šake..
Printable View
???= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mene samo boljeli prsti i dio šake..
Ma dosadno. Preloš sam, Sniper mi se najviše sviđa a ne dao Bog da ga slučajno igram loše jer svima smeta. Brat igra to bolje od mene.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Rukama kao da ništa nisam radio. Spuštanje prije puštanja kugle me ubijalo.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Odi na neki random pub dok se malo ne poboljšaš, tamo ionako nikog nije briga kako igraš...= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ne treba, i mi sakamo.
Govori u svoje ime.
+1
Bičam po par armchair revolucionara koji mi dižu tlak sa svakom debilnom izjavom -.- pokušavam shvatiti sve to tragikomično, al' zapravo me samo nervira. OKE, eto, bičam po tome što se uopće zamaram time. Napisat ću knjigu punu hejta i kontraargumenata od muke. Bllaaaaaaargh.
Do tell.
Bipolarna sam, prošlo me prije 10 minuta :D
That awesome moment when you decide to kill your neighbour.
T_T
Jebeni idiot kucka svaki dan u intervalima po pola sata u bilo koje vrijeme. Jutros je započeo u 8 sati. Fakat će neko platiti glavom... nisam se naspavao već više od mjesec dana :'(
EDIT: Dabl. Internet. FUUUUUUUUUUUUUUUUU
I još ne radi diablo.
Jebemti :(
Bitcham po inzenadnoj upali grla.
Koji kurac, ko još ima upalu grla početkom ljeta?
FUG.
:)
Ja uvijek imam prehlade ljetom. Ne bunim se, bolje nego zimi.
takodje= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Bičam po krafnama iz bille na koje stave valjda pola kile šećera. Ode mi sve po tipkovnici :cry:
Ja nisam bio prehlađen na zimu, ali zato sada jesam. Curi nos ujutro.
Uradi alergotest. Može biti kakva alergija. Onda se pucaš flonidanima i gg.
I mene je znala uhvatiti "prehlada" sredinom sedmog mjeseca al izgleda da su alergije.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Čujem li još jedno predavanje o otvaranju i zatvaranju prozora u sobi, nekoga ću ubit.
FU FU FU FU
bičam po manjku para.
+1
:(
Još par dana do plate. :')
Po pickastim gostima koji ne zele kupit izlete. Izgledam ko baustelac zbog sunca. :(
nije lako biti bečar. :cry:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Bičam po Guild Wars 2 sajtu: 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server."
Y U NO LET ME REGISTER BETA!?
mislim da je to jedan od najgorih ljetnih poslova :D= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Nije ako ide prodaja, u mjesec-dva mozes zaradit vise nego neki u godinu dana. Samo sto prodaja ne ide. :(
Bičam po osobama koje mail pročitaju odma, ali na njega odgovore tek za par dana. x_x
Bičam po osobama koje ti u 3 ujutro pošalju poruku da im nađeš neki kurac na netu za koji ni ne znaš kaj je.
Bičam po igrama koje imaju u sebi na jednom jedinom mjestu vrlo težak zagonetka element dok je ostatak igre bezbrižan.
Tebe gledam Dragon Age...
Bičam po besmislenim nivoima u kojima si transportiran u magičnu zemlju snova u kojoj brodovi lete i sve je surealno i sranja. Bio bi mi veći mindfuck da se igra nastavlja normalno i onda da se čudne stvari događaju pa da se naglo probudim i skužim da je sve to san.
Opet tebe gledam Dragon Age...
Ali ozbiljno, ovo su jedine mane koje sam našao ovoj divnoj igri... (Osim možda responsivnessa kad ubiješ nešto pa pet minuta čekaš da igra to registrira i pusti cutscene...)
Dragon Age <3
Fade? Težak? Ha-ha-ha!
Zapravo mislim na onaj dio kad tražiš onu urnu sa pepelom Andraste, i ono kad moraš micat likove da se onaj most materijalizira.
Uopće mi nije jasno zašto je to tamo. Brejka mi cijeli ritam igre :(
Nije post bio tebi upućen, pizdo. :'(= Citat =:
Izvorno postao Babitz
A to za poruku, mislio sam da će ti bit lako, kad sam bio kod tebe išao si na neki sajt za takve stvari. I nisam očekivao odgovor u 3 ujutro ffs. x_x
Ma samo te zajebavam.
Zapravo sam bio budan tada.
Bičam po SS 3H slušalicama kojima je kabal sheban pa sada radi/neradi zvuk na desnoj slušalici. :'( Troje slušalice u godini dana, sveukupni trošak 50€+. Ne dam pare na nove, nek se hebu
Ajd ping 100, ajd 200...ali 975 isuse pa oči ću si iskopati od muke, prekinula potencijalno najbolju partiju tf-a ove godine :(
Bitcham po mehanici driftanja u Split/Secondu ... svaki zid je moj :(
Ma ta igra je u kurcu totalno, jebote vodiš sa krugom prednosti i onda pred sam cilj neki peder aktivira detonaciju i prestignute svi na 5m od startne linije.
Jahtzi je napravio dobar review.
Ovo?S:D
A mislim, meni je igra zabavna, pogotovo onaj survival mode s kamionima, al eto, ima nekakvih čudnih mana jbg :P