The Hangover, kvalitetan film.
Printable View
The Hangover, kvalitetan film.
Cure nema u nedjelju pa smo danas pogledali film :D
K-PAX
- vrlo zanimljivo iako je čista drama.
8/10
Koliko sam ja čuo na blu-ray će doći samo theatric verzije LotR-a... što suxa do bola.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Meni film apsolutno rula. :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
jbga,onda cu odgodit ponovno gledanje za 2010/2011 kad dođu extended blu-ray verzije.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ali mi je svejedno fascinantno kako se tek sad pojavila HD verzija jedne od najslavnijih trilogija ikad.
@ GrimTheReaper
Odličan je za pogledati, ali jednom, po meni nema smisla niti jednu dramu 2 ili više puta gledati :D Ali tko nije gledao, neka pogleda, super je.
Ja sam ga pogledao puno puta i svaki put mi je odlican, jedna od rijetkih drama koja mi se svidjela (ipak je SF drama :D ).
Scena s bananom :pray:
Baš, svo voće jede ko pomahnitali :D Koliko god mi se gadilo, toliko mi se ujedno i jela banana :D
Prave drame bi se i trebale samo jedanput gledati... pod pretpostavkom da ostave takav dojam da ih jednostavno zapamtiš zauvijek. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, nije to žanr koji te privuče sa ogromnom količinom humora ili nabrijanom akcijom pa da želiš još (Transformers :D)... Ali sumnjam da ću to zaboravaiti, nema baš toliko puno filmova sa kvalitetnom pričom da ih nebi mogao sve popamtiti.
Najbolja mi je ona scena u zvjezdarnici gdje im je objasnjavao odakle je dosao, legendarno, pravi mindfuck. Ni na kraju filma ne shvatis sto je on. :D
Die Hard 4.0
http://songphon.files.wordpress.com/...e_diehard4.jpg
Bruce Willis, puno akcije, dobri specijalni efekti = odlican akcijski film :D
8/10
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
jesi siguran da je SF drama...šanse su male za takvo nešto....prije da je tip samo još jedan nut case .
Inače drame mogu pogledati ispočetka nebrojeno puta...to mi je najdraži žanr.
Da, na kraju, jel bio alien ili ne :D Ono, fakat nije jasno i bome je mind fuck :D Toliko toga da je nut case, a opet, toliko toga da je alien!?
@bezimeni - Siguran sam da je SF drama. Jer inace nebi bilo sumnje jeli je ajmo reci "ET" ili nutcase. :D
Ako želite stavrno vrhunsku dramu onda si pogledaje American Beauty...film je prokleto remek djelo !
:bravo:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Hvala na preporuci, budem pogledao, samo da dođe na red :D Nakupilo se toga kolko ti srce oće :D
Pa normalno kad već godinama gubiš vrijeme na trećerazredne filmove :D .
Baš :( Sve krive filmove sam gledao, ali nije kasno za ponavljanje gradiva :D
Pogledao Beowulfa i upravo gledam Apokalipto. HBO FTW!
Tears of the Sun
Odličan film. Film koji se ne gleda samo zbog pucanja.
Predivna scenografija, dobra priča, odlično prikazana patnja naroda...
+Monica Bellucci koja odlično izgleda i onako znojna i prljava.
Jedan od najboljih ratnih filmova.
V for Vendetta. Opet.
Nyoro~n.
Inače, pogledao The Covenant... još jedan sat i pol mog života koji nikad neću dobiti nazad.
cim dodem doma gledam blu-ray ponovno,zatim cu procitat strip i jos jednom odgledat film.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
The Wrestler
http://www.imagesforme.com/out.php/i627594_leap.jpg
Pogledao po drugi puta.
Mislim da je napravljena jedan od većih nepravdi ikada u filmskom svijetu što Mickey Rourke nije dobio oskara za ovu životnu ulogu.Gledajući ovo remek djelo u nijednom trenutku nisam posumnjao u njegovu izvedbu... od one fenomenalne predstave u ringu do odličnih emocionalnih scena lišenih nepotrebne patetike izvan ringa.
Totalna nepravda :( .
De malo prepricaj film(mozes i sa spoilerima) da vidim jel mi ga se isplati.....kupiti.
Ice age 3 upravo pogledah, predobar film ^^
fakat odlićno, ugodono me iznenadil
onaj Buck lasica mi je siti Solid Snake :D
Da, i ja sam ga pogledao nekidan. Odličan film...
Jel tko gledao Fighting ili na našem Ulične borbe,neznam dal da ga idem gledat jer mi malo baca na kopije ovih prijašnjih filmova sa uličnom borbom.
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Tužna priča o hrvačkom svijetu koji je poprilično omalovažavan i podcjenjen .Nisam nikakav fan ali nakon što jedan Brock Lesnar koji je došao iz tog zabavnog šou -a te vrlo brzo postao prvak UFC-a, definitivno sa više respekta gledam na te zabavljače .
Film je drama sa netipčnom kamerom ( onako sa ramena što pridonosi dokumentarističkoj atmosferi ) u kojoj glume dvoje vrhunskih glumaca koji su jednostavno briljirali .
Mickey Rourke kao ostarjeli hrvač i Marisa Tomei kao ostarjela striptizeta. Lik Randy-a je zapeo u osamdesetima...tip ne koristi mobitel , ponekad zaigra nitendo , sluša isključivo metalce iz osamdesetih...mrzi devedesete...Živi od stare slave životom bijelog smeća .Totalno žalostan lik koji i ne zaslužuje žaljenje zbog životnih grešaka ...sve do kraja filma kada ga jednostavno prihvatiš takvoga kakav je i na neki način istinski ga počneš poštovati .Iako neodgovoran tip je dosljedan sebi i prava ljudina.
Obavezna lektira za svakog filmofila.
Zvuci predobro.Hvala.
Juče odgledo Scarface bog i batina među filmovima.
Gledo sam to davno, ne sječam se skoro ništa, idem to pogledat opet. Nešto mi onako navire. Mislim da je super bio. Po scenama.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
A kad je na hrvatski skineš engleski prijevod ?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Meni je film bio dobar, a muzika mi ta super, paše se, onako neka luđačka. Gledaj to tako.
Zadnje pogledo Donnie Darko, prvi dio je bolji ofc. A onaj Twilight, jednostavno neču gledat likove koi si sminkaju facu e...
ne skinem nista ffs.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Mene samo zanima kad će ovaj G.I.Joe - The Rise of Cobra u nas doći. Izgleda da je čak i dobar film na kraju ispao. :)
I love you man - Odlicna komedija, izvrsno pogodjena glavna dva glumca 9/10
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja jedva čekam taj film :D Još prije valjda 2 mjeseca sam si zacrtao da ga idem gledati u Cinestar, čim smo prvi put vidjeli trailer u kinu :pray:
Inače, dolazi ti 27.08 u Cinestar.
Pogleda sam Wrestler i mogu reči da mi se dopao film, a mislio sam da je loš. Čak sam poželio da traje još koih pola sata možda.