a onda si pao u ponor ska-p :(= Citat =:
Izvorno postao Norther
Printable View
a onda si pao u ponor ska-p :(= Citat =:
Izvorno postao Norther
SKA SKA SKA SKA :pray:= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Aha, sry, pomješalo mi se s jednom pjesmom od Kataklyma (It turns to rust).= Citat =:
Izvorno postao Gregor847
Hollenthon
Ovo je jedan od najboljih metal bendova. Ak ne i najbolji.
Hollenthon - Fire Upon the Blade
Hollenthon - Ars Moriendi
Hollenthon - Misterium Babel
Hollenthon - To Kingdom Come
da bend je odličan :pray:
eh da.. jel netko poslusao ordo ad chao (album od mayhema iz 2007) i sto mislite o njemu? :)
Naravno da je. Neznam, jako čudan album, nema baš puno veze s starim Mayhem-om (Preskočio sam sve albume od DMDS-a do ovog, kad sam čuo kak zvuče na tim albumima). Atilla ima jedan od najboljih vokala u Black Metalu općenito, užitak ga je slušati. Sve u svemu, čini mi se da je dobar album, samo će trebat još par preslušavanja.= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
Kak se tebi svidio ?
Da, da, Mike Patton je car. Poslušaj si Fantomas, njegov projekt, jako čudna i avantgardna glazba, ali na bubnjevima je Lombardo, a na gitari King Buzzo, mislim da je to dovoljna preporuka. Zapravo, poslušaj sve njegove projekte, meni je većina odlična.
Baš sam si to pustio danas kad sam spavo popodne, al sam prebrzo zaspo, pa nisam baš imo prilike obratit pažnju :oops:= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
[quote=Duke of Earl]Naravno da je. Neznam, jako čudan album, nema baš puno veze s starim Mayhem-om (Preskočio sam sve albume od DMDS-a do ovog, kad sam čuo kak zvuče na tim albumima). Atilla ima jedan od najboljih vokala u Black Metalu općenito, užitak ga je slušati. Sve u svemu, čini mi se da je dobar album, samo će trebat još par preslušavanja.= Citat =:
Izvorno postao "D.E.M.O.":21adv259
Kak se tebi svidio ?[/quote:21adv259]
veoma kaoticno :D atilia pjevusi ko lud, a blesphemer svaku pjesmu otsvira prakticki neponovljivo :D neki dijelovi pjesme zvuce totalno izolirani od drugih ali se opet dobro uklapaju, a album kao cjelina odlicno funkcionira :) masterpiece ^^
sto se tice promjene, mayhem svakim albumom nabaci novi stil :) i uvijek ispadne cru xD
Falconer info
Waltz with the Dead
Tower of the Queen
sto kazete na ovaj power s utjecajem folka?
meni su dobri, volim ih poslusat ^^
= Citat =:
Izvorno postao LL21
prebolestan bend,imam diskografiju,nemogu uvijek slusat,samo kad sam u tom djiru,brijem da njihova stvar nikad nije 2x isto odsvirana:)
Evo, poslušo danas Ordo Ad Chao i album mi se jako sviđa. Jako je "nepredvidljiv", ak shvaćate kaj oću reć :P
itekako :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
anti!
Zainteresirao me taj mathcore pa sad slušam Dillinger Escape Plan... Zanimljiv žanr, i must say, nisam prije to slušao.
Ritam je gotovo nemoguće uhvatiti (bolje rečeno ritmove) pa na prvo slušanje zvuči totalno kaotično :)
Al baš zbog tih ispada, povremenih jazz-like dionica i općenito izvedbe koja se čini na granici improvizacije sve skupa ima neki šarm...
Preporuka - Meshuggah
Meshuggah je prejeben.
Evo meni dvije njihove najjače stvari:
qc98u-eGzlc
hwiIB53-eag
Enjoy
Illdisposed
Prije su bili death, sad su na granici deatha i melodeatha. Vokal je prejeben, a klavijatura nema previše. Obavezno poslušati ove 2 pjesme :
Illdisposed - Now We're History
Illdisposed - Burn Me Wicked
zdravko pwna xD= Citat =:
Izvorno postao Jerry
koncert je bio nedavno :D bijo sam prisutan :D
btw mandica prolazi kroz mnogo promjena u zadnje vrijeme.. bas me zanima kako ce na kraju sve ispast :/ iako ne sumnjam da ce sve biti rulz :D
Solidno, solidno, ali mi se growl vokal baš ne dopada, clean je u redu. Budem si probao nešto nabavit od njih.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Pošto mi se sad baš vrti Revelation of Doom, jel sluša netko Gorgoroth, legendarni Norveški Black Metal razarači. Prva 3 albuma su savršenstvo Blacka po meni ( Ipak najbolji Black gitarist Infernus svira na njima). Evo 3 pjesme da ih čujete, po jedna za svaki album:
(Under) The Pagan Megalith, 1. album, Pentagram
Possessed (By Satan), 2. album, Antichrist
Revelation of Doom, 3. album, Under The Sign Of Hell
Kasniji albumi isto nisu bili loši, ali daleko od prva 3 beskompromisna izdanja, osobno mi je under The Sign Of Hell najdraži album, dok su se ova dva prije njega oslanjala na atmosferu, ovo je čisto razaranje, uništavanje i mržnja. Zapravo su se ovim albumom i najviše približili Blackened Thrash metalu, s velikom količinom bolesnih riffova koji tjeraju na benganje. I da, daj samo poslušajte taj zvuk bubnja na UTSOH albumu, zvuči ko da nekom kosti bivaju razbijene čekičem http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/rozi.gif.
U zadnje vrijeme imaju problema na sudu, zbog toga što dva klauna, Gaahl i King Ov Hell, koji su u bend došli 1998. i 1999. pokušavaju dobit pravo na ime Gorgoroth, zato što ih je Infernus, koji je osnivač i jedni orginalni član benda, odlučio maknuti iz benda. I tako sada postoje 2 verzije Gorgića, jedna True verzija, i jedna od ovih lakrdijaša, dok se ovaj spor ne riješi (nadajmo se u Infernusovu koristhttp://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/rozi.gif)
29.10. nastupaju u Zagrebu, ali nažalost, verzija sa Gaahl-om i King ov Hell-om, tako da ću svojevoljno morat propustit taj koncert.
koji avatar imas :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao LL21
:(
ll , kako sam te ucio, nikad ne govori da je smece, nego da ti ne pase , hvala ^^.
eh da, kenan se vratio... dosadniji no ikad!1
e, idi slusaj novi album Dine Merlina bogati :( , inace nervira me flejmanje bendova zato sto su jedni pederi, drugi se sminkaju, a treci su polucure.Mnogo me to nervira znas.
fali mu novom albumu dosta toga :(
= Citat =:
Izvorno postao LL21
slušaš dobru muziku u zadnje vreme, mani ti thrash i death...= Citat =:
Izvorno postao LL21
šta si slušao od corrosiona? si provalio kako wiseblood podseća na load, a blind na st. anger? a, oba su dojajna, mnogo... deliverance sam malo slušo, treba više. a baš poštujem keenana u zadnje vreme, odbio je mesto u metalici, jer je mislio da neće da ima dovoljno kontrole... koji car. kad sam već kod metalike, ide li ko na koncert u bugarsku?
što se kaiusa tiče, blues for the red sun mnogo dobar (green machine, thumb, allen's wrench, caterpillar march... kickass baby).
METAL STORY :)
HEAVY METAL: The protagonist arrives on a Harley
Davidson, kills the
dragon, drinks some beers and f*cks the princess.
GRIND METAL: The protagonist arrives, screams
something completely
undecipherable for about 2 minutes and then leaves...
POWER METAL: The protagonist arrives riding a white
unicorn, escapes
from the dragon, saves the princess and they make
love in an enchanted
forest.
THRASH METAL: The protagonist arrives, fights the
dragon, saves the
princess and f*cks her....... easy and quick.
FOLK METAL: The protagonist arrives with some friends
playing
accordions, violins, flutes and many more weird
instruments, the
dragon falls asleep (from all the dancing)
protagonist leaves without
the princess.
VIKING METAL: The protagonist arrives in a ship,
kills the dragon with
his mighty mighty axe, cooks and eats it, rapes the
princess to death,
loots the castle and burns it down before he leaves.
DEATH METAL: The protagonist arrives, kills the
dragon, f*cks the
princess and kills her, then leaves.
BLACK METAL: The protagonist arrives at midnight,
kills the dragon and
impales it in the front of the castle.....then
sodomizes the princess,
drinks her blood in a ritual before killing
her.....then he impales
the deflowered princess.
GORE METAL: The protagonist arrives, kills the dragon
and spreads his
guts in front of the castle, f*cks the princess and
kills her....then
he f*cks her dead body, slashes her belly open and
eats her guts,
f*cks the carcass for the third time, burns the
corpse and f*cks it
for the last time.
DOOM METAL: The protagonist arrives, sees the size of
the dragon and
thinks that he never could beat him, gets depressed
and commits suicide....the dragon eats his body and
the princess as well
a, jel' si probao da piješ alkohol uz neki stoner bend? preporučujem monster magnet - powertrip, jes' da je stoner rock, a ne mjetal, al' nema veze... dve stvari mi je žao da radim bez piva - slušam powertrip i jedem meso.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Pa ono, Stoner Rock/Metal je stvoren za napljugavanje, a ne opijanje, Thrash i Folk su za brutalna alkoholiziranja http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/rozi.gif= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
možda, ali je ne radim droge.