Oče ko?
Printable View
Oče ko?
znaci sad sam igro na rgc-u i to je zadnji put, vise se ne vracam, i da znam da ima par liga i sve to, al tesko je nac game jer nema bas puno ljudi, znaci igram pub na rgc-u sve 5 sve ok, odem lion mid, top ide sniper solo, dole venge cm sven, barem bi tako trebalo, i sad svi pickaju heroje ja odem mid sniper ode top jedan lik uzme cm(a taj pametuje cjelo vrijeme kod pickanja) kupi chick, ode dole sa svenom, venge jos ne picka heroja, 10 sec prije kripova lik uzme vengu i kaze "boring picks", svi mu kazemo kupi wardove, on suti i ode gore sniperu i ne kupi wardove, i kaze ako nam se ne svidja da slobodno livamo da ce se napraviti votermk, igramo dalje cm(onaj koji pametuje) popije fb, te kaze na all "noob venge gg" i kaze na allies "im afk gg" i onda mi patrolira kod fontane, znaci najradje bi si zile prerezo kad vidim takve debilne retarde maloumne kretene klince idiote i sta sve ne, i to nije samo ovaj put, nego je tako na rgc-u u pubovima skoro svaki game, tesko je nac dobar game...
znaci garena pubovi>>>>>>>>>>>>>>>>rgc pubovi
cak su i pubovi s gareninih europe 10-40 bolji od pubova s rgc-a, a u cro roomu se moze odigrat pravi normalan game kad se skupi ekipa tako da po meni, najbolji pubevi su u cro roomu...
eto sad maloprije sam odigrao taj jebeni pub na rgc-u i morao sam izbaciti taj rage iz sebe....
Hmmm, ja sam igrao prije na iccupu i nije bilo ni leavera ni noobova (C/C+ liga). Ne znam kakvo je stanje sada, ali mi se cini da je to najbolji client
glupo je uopce usporedjivati rgc pubove i garenu.= Citat =:
Izvorno postao Luka123
zato sto rgc pubovi svejedno ownaju garenu.
ali su low.
bilo koja liga na rgcu je ok.
cak i dr. community za koji ti netreba puno.
potpuno netocno, garenini pubovi ownaju rgc.
za lige znam da su ok.
lol, vjeruj mi, neownaju.
pa igrao sam 4-5 godina na gareni, valjda znam o cemu pricam ;/
btw garena je jako nisko pala, i u nijednom, ALI NIJEDNOM random EU roomu nebudes nikad naisao na dobar gejm.
jedino HLR1 igra.
Istina da neces naci dobar game, al ces naci bolji nego na rgc-u, te si sam reko da nisi igro 4-5 godina na gareni, stanje se promjenilo, u cro roomu su super gameovi...
nisam rekao da nisam igrao 4-5 godina na gareni, nego da sam igrao 4-5 godina na gareni.
u zadnjih pol godine sam na rgc-u, s tim da nekad navratim na garenu.
nebrini se ti za mene, znam tocno kakvo je stanje gdje :P
u cro roomu se moze zalomiti dobar gejm ako znas ekipu.
sa random ekipom - jako tesko.
ono dodje mi ivan_zg_94, deathshadow95 i rikimaru_cro boktejebo..
i razne varijacije na death/shadow/killer/king/bla bla
stime da se sad kada se ponovo napunio cro room igraju samo dobri gameovi, no ima i onih s tim retosima koje si napomenuo, no daleko vise ima "known" gamova di se svi znaju...
evo ti jedna prognoza.
kroz mjesec dana ce se opet pobanati sigurno cijela soba.
zato sto je puna kretena i hackera.
onda ce svi plakati zasto se neunbanaju.
i opet ce se unbanat kad soba bude prazna jedno vrijeme, i tako u krug.
to se vec dogadja dugo, i uopce mi se nesvidja.
da, dogadjalo se zato jel je ban time bio 30 dana, sad je smanjen na 5-15, tako da ne vjerujem da ce se isprazniti cisto zbog malog ban-timea... no svejedno igraju se dobri gameovi i jos dosad nisam posumnjao ni na koga za mh, za razliku u srb 1,2,3 di svaki drugi ima i sto se vidi lol, mislim da ce odsad bit bolje stanje u cro roomu...
iskreno se nadam, ali sumnjam, no viditi ce se.= Citat =:
Izvorno postao Luka123
Znači taj cro room, tamo su idioti kakvih nema.
Ekipa me ne pusti u gameove jer nisam known. WTF. Počistio bi ih sve skupa s njihovim maphackovima.
Pa zato bas i je cro room dobar, ne pustaju svakoga u game,i to za maphack, odkud ti to?
hackalo se u cro roomu masovno, sta mislis zasto je stalno bila prazna jedno vrijeme..
pobanalo se 1000 ljudi zbog hackova.
garena je jednostavno fail, pomiri se sa time.
ona vec 3 godine nefunkcionira kako bi trebala.
na samom pocetku je bila savrsen program..
sad cak i ako te uhvate sa maphackom, mozes platiti unban card pa te unbanaju omfg..
Ma nema cjela soba mh, barem po mojem iskustvu, eo al sad ozbiljno nisam dosad posumnjao ni na koga da ima mh, a stalno igram u cro roomu, za razliku od serb rooma di se vidi da svaki drugi ima, al opet, ne kazem ja da nemaju, samo kolko sam ja primjetio, i stvarno su dobri pubovi u cro roomu, pogotovo kad postanes "known" sa par hostova koji pustaju samo "known" igrace, al jbg nisu ni mene na pocetku pustili, igrao sam s retosima, i onda dok su vidjeli da sam dobar, jedan il dva covjeka kod "known" hosta su rekli da sam ok i tako ti to pocinje, malo po malo ce te pustat u game, samo im nesmijes jebat mater zasto te ne puste i ulazit sto puta jel ce te banat :D
rofl, ti cro roomovi i srb roomovi
rofl
anbenan sam
bokbok systematic :P
also mogu reci da sam se dosta ispraksao sa mortredicom u lineu te sa huskarom u zadnje vrijeme. tesko gubim vec pomalo, a i kada gubim nije vise tolko moja krivica kolko kada sam opet krenuo :D
isteko edit:
kolko je korisna mask of madness na mortredici? mislim ajd satanic i njeni critovi, ali mom bi mogao biti brutalan (sav onaj attackspeed+blink)
helm of dominator > all
bokbok:D= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
mom ti ne treba, dobis dovoljno as od blinka
kuzim da je helm of d puno bolji jos i zbog satanica i svega, neg pitam jel MOm viabilan na mortredici?
mislim mogo bi ic isprobavati, al me zanima dal ima neko ko vec je
Osobno nikad nisam kupio mom na morti, ali sam ga vidio par puta, no helm je puno bolji i nema razloga da kupuješ mom, pogotovo satanic kasnije naveliko owna.
bas to.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
iako sam ga ja znao raditi u nekim situacijama kad ides na 1337 alternativni build :d
ma znam sve to, pogotovo satanic sa crit od 800dmga (il vise, ovisi o drugim itemima, 800 je sa bf jelte).
bas sada idem isprobati mom na njoj.
briem da bi moglo raditi cisto oke
Koji je najbolji item build za Enchantressicu? (nerfali su je,pa se dosta toga promenilo od kad sam je zadnji put igrao)
Znam za Shivu,boots of travell,aghanim?Sta jos?
aghanim je po meni oduvijek bio beskoristan na bilokojem heroju. uvijek je bilo boljih itema za heroje od toga.
ja joj radim cyclone/hex/orchid
il cyclone/orchid/hex. naravno uz pt. (zato i cyclone i ima taj bonus ms)
what he said..
ako hoces jos jednog creepa, helm of dominator :dd
jeste li ikad probali na enchi kada bacite ono koplje i dok leti prema heroju ti se blinkas sa daggerom nazad i pogodi ga 400 dmg xD (ima slicna fora sa force staffom)
znam da se vise isplati uzet dagon nego to radit ali ja nekad to znam napraviti cisto 4fun
yep.
jos je bolje kad nekog gadjas pa se taman porta preko cijele mape :)))))))))))))))))))
ali to je skoro nemoguce za pogoditi u gejmu, nesto mi je cak u glavi ni da se to nemoze vise.