nek tebi bude najbolja igrica na svijetu...meni je sranje..
Printable View
nek tebi bude najbolja igrica na svijetu...meni je sranje..
nikog nije briga
༼ ºل͟º༼ ºل͟º༼ ºل͟º ༽ºل͟º ༽ºل͟º ༽you came to the wrong dongerhood༼ ºل͟º༼ ºل͟º༼ ºل͟º༼ ºل͟º ༽ºل͟º ༽ºل͟º ༽
nubs gonna be nubs
volim ovog momka Paranoju.
#nohomo
gdje gledati streamove?
ove internationale kad budu, i normalne high skill meceve
moze i neki kanal koji prati ova manja natjecanja
http://www.gosugamers.net/dota2
desno ti je matchticker odma.
hvala drugovi
We did it guys
Prize pool : $10,000,109
mislim da to i nije toliko dobro za kompetitivnu scenu. sve naravno ovisi o 3rd party organizatorima turnira, al nešto mi govori da bi dota mogla postati ko sc2 i lol gdje je jedini bitni turnir onaj koji organizira proizvođač igre, al bumo vidli.
To se apsolutno nikada nece dogoditi.
Cisto iz razloga sto valve nikad nebi branio timovima koji igraju na TI da igraju na nekom turniru.
I nemre TI postat jedini bitan turnir posto se igra samo jednom godisnje.
I danas pocinje ESL One!
može. upravo zbog nagrade, 10 milji na ovom TI će bit više od svih ostalih turnira ZAJEDNO što su dosad bili organizirani za dotu. u intervjuima s igračima često se vidi da se svi samo pripremaju za TI, a da ostale turnire ne shvaćaju preozbiljno.
jedino pravo riješenje za to bilo bi kad bi 3rd party organizatori povećali nagrade, što se i dogodilo nakon TI3, ako se opet nagrade povećaju nakon ovog internešnala onda bi to moglo bit dobro, ali malo sam skeptičan oko toga. još mi se čini previše nerealnim :D
također, mislim da bi ovog crowd-funding uspjeh nagodinu bilo teže ponoviti, jer bi ljudima moglo postati dosadno upucavat tolke silne pare na compendium levele, al možda već valve nešto novo izmisli :D
nece TI nikad biti jedini bitan , cisto iz razloga sto timovi moraju nekak zaradit pare.
istina je da ce se prvi, drugi i treci tim jebeno obogatit , al sto je sa ostalim timovima? Prestat ce igrat turnire do iduceg TI-a zato jer je jedino on bitan?
Kolko god se ostali turniri cinili malima , nakupe se pare kad ih osvajas posto ih ima mali milijon, a i nije ovo lol pa da imaju mjesecnu placu ( il kak vec to ide).
Ak si pro dota player trebas konstantan dotok novca tak da se nema smisla fokusirat na jedan turnir i ak to fejlas mos se ubit posto 1 godinu nisi nis napravio.
A logicno je da ce se timovi pred TI pripremat puno i mozda odustat od drugih par turnira koji su ima taman prije zato jer trebaju bootcampat, mislim ko nebi.
kakav kaos ovo s fnaticom i erom, valve dupli standardi :D
dobivaju mjesecnu placu. kako koji team, nema nigdje brojka. sijecam se da je KKY rekao da njegova palca nije dovoljna za zivot u njemackoj, no za zivot u rusiji, ukrajini, estoniji je i vise nego dovoljna.
ima negdje na internetu od speedgaming.int (sada c9) njihov ugovor. mjesecna placa, kolko profita od turnira ide kompaniji, kolko od streama ide kompaniji itd. sve je pokriveno ugovorima.
@rejndjer
volvo nema duple standarde, fnatic je prije mjesec ipo volvu poslao mail da je era sve 5 i da ce attendati. od onda je bilo dalje neke zavrzlame i sta vec ne. EG je prije 4 mjeseca (il kolko) vec rekao da je fear potrgan i da nece moci igrati.
http://blog.dota2.com/2014/06/6608/
uzivaj u citanju, nisu dupli standardi.
jedina nada fnatica je da CIS ne dobije vize (sto bi bila fkt steta, htjeo bi vidjeti blacka na ti4) i da ih volvo smjesti u qualifierse. realno gledajuci fnatic ce pobjediti te qualifierse lako, no opet, to je, po meni, zadnja nada fnatica
@turniri
ti4 je najbitniji. cisto zbog prize poola. ljudi to igraju profesionalno radi novaca i radi zabave. vise novaca njima jos bolje. ostali turniri postaju dovoljno veliki da postanu puno bitniji nego sto su dosad bili. EMS 200k prizepool, i jos gro takvih turnira se organizira i dogada (DHsummer 2014).
Znam da neki timovi dobivaju placu al mislim da nije bilo vrijedno spomena posto mi se cinio da onak 10% pro dota gamera ( a mozda i manje ) dobiva placu dovoljnu za zivot. A ostali ak uopce i dobivaju placu.
Al ajde publicitet je sve veci i velke kompanije se pocinju zanimati. Velika buducnost je ovdje.
Doduse za kineze neznam, al brijem da je njima ljepse.
njima je ljepse. puno ljepse.
newbee tim. neki miljarder je svom sinu kupio team. sada su tier1 team. njima je najbolje, daleko najbolje
U toj priči najradije bi bio milijarder.
soooo,
u utorak kreću play offsi internationala.
SO BE IT.
Jebote led 7. i 8. mjesto po 500 000 dolara :))))
prije pedeset
Trebo sam igrat dotu a ne ić u školu, jbg.
Brijem da bi ti dosadilo.
briješ. mislim da je dota jedna od rijetkih igara koje negube čar što ih više igraš. dapače.
Evo gledam stream od tidesoftimea. Reko je da je igro 8 godina dotu al cim je kreno igrat profesionalno odusto je. Posto moras svaki dan igrat po 8 sati , ak ne i vise.
Brijem da je nama lakse kad nas niko ne tjera na nis i igramo kad ocemo kolko ocemo.
a naravno da je lakše, al očito da bi uskoro igrači mogli dobivat tolke pare, da se više nego isplati. u svakom slučaju bolje nego svaki dan 8 sati kopat kanale.