Jooj, kako retardirano uletit u fajt sa Malphiteom, dignut sve u zrak, Slam, slowat carrya, aceamo ih... i dobijem 1 assist. AAAAAAAA!
Printable View
Jooj, kako retardirano uletit u fajt sa Malphiteom, dignut sve u zrak, Slam, slowat carrya, aceamo ih... i dobijem 1 assist. AAAAAAAA!
Malph ne bi trebao imati assistove, on dobiva killove, prokleta neuništiva tower diveajuća gromada ^^
http://riot-web-static.s3.amazonaws....ser_resize.jpg
ME LIKEY!
skužite iza na novinama "Tragic Death Orianna - Daughter of Famous Inventor"
http://i.imgur.com/2Ihc0.png
Kulna je ova Vayne.
najs, veri najs
novi info o Orianni:
http://www.leagueoflegends.com/news/new ... kwork-girl
= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
jel to custome bio?? :)
salim se naravno... bravo :thumbs2:
odlicna je Vayne
Nope, potpuno normalan gejm.
Nije odlična, kurva je OP. Bolesno OP. %HP true damage. GG.
Ali nije tolika kurva kao što je Caitlyn. Oooooooh nooooooou he didn't :D
Brand vas sve posjeduje. Višestruko.
cait je prolly,barem meni najvece smece od svih range AD heroja... sav taj vayne dmg je mjenjala za hp. pojede ju se za par sekundi. bez ikakvih problema.
Da, cait protiv vayne, vayne dobiva. Boz igra odlično sa cait, tužakao se kako ga vayne pwna :(
papiranata maramica vs cait dobiva..
Ja jos nisam vidio Vayne na ranked da poslje 35-40minute igra dobro.
Vayne je early game op bitch....Kasnije ju moj Teemo papa za dorucak.
Zato jer je Vayne Free Week! Maloprije sam dvije ownao sa Ashe, jerbo suckaju masovno. Ali champ je OP masovno.
Prozor je moj OP, Vayne je valjda najsquishy champ ikad.
To ti mislis, pa dok te nabije u zid i stuna, pa dok se baci i postane nevidljiva, pa onaj prokleti krug ispod tebe, pa dok bježiš a ona +movement speed... :-x= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Hahahaha, squishy... da, sa dva escapea je baš squishy champ.
Vayne je najOP champ u igri.
Koliko ste IP dobivali kada ste rješavali Tibunal? Jel itko pratio?
Ja još uvijek nemrem skužit po čemu je OP, a igram ju i protiv nje otkad je izašla, još nakon ovog zadnjeg nerfa zbilja nema razloga za plakanje.
Nerf je bio na mjestu i sada je više manje skroz uredu champ, samo što joj Q daje dosta prednosti jer većina ljudi nije spremna na nekoga tko skače okolo svako dvije sekunde.Naravno nakon nekog vremena skužit će najbolji način da je counteraju te neće biti toliko krivljavine.
escape mechanism =/= tanky= Citat =:
Izvorno postao The Boz
1 escape mech=+50%hp
2 escape mech=+100%hp
jos ako uzmes flash to ti je +200%hp
i jos heal sta daje +nesto hpa = super-uber high dps/dmg tank sa rangeom, invisom, knockbackom i true dmgom. nadodaj malo attack speeda da ipak ne pwnas samo bzvze i to ti je to.
Not squishy != tanky= Citat =:
Izvorno postao hansi
O CEMU VI PRICATE LOL
Squishy: Lik kojeg možeš lako ubiti u fajtu.
Vayne to nije jer je nevidljiva pola fajta, ima 2s CD na dashu, i još odbacuje ljude, što može stunat.
OP lik. Upravo sam igrao jednu kao Vayne. Prvi game. 14/10/15, a igrao sam namjerno kao idiot. Ta kurva ima toliko attack reseta da je to nehumano. Attack speed gotovo da i nije potreban. Attack, roll, attack, spear, attack, sve gotovo u manje od pola sekunde, sa 0.7 attack speed jer svaki skill resetira attack. Retardirano. Jedino što me ubije je instagib mage tipa Annie ili Malzahar, i Silence na ofenzivnom liku sa dobrim burstom, poput Kassadina ili Cho'Gatha.
Također Nasus, iako sam bio poprilično feedan i boos tu rundu te sam osim nje solirao i ostatak tima ali o tome drugi put.Otprilike bi išlo ovako, Wither, Q, jedan udarac, ona uradi roll, ja upalim Youumu, Q, drugi udarac Vayne mrtva, sljedeća meta :)
outcarryam vayne sa sivir ez
Ja sam jednom dobio double kill sa AD Sorakom.= Citat =:
Izvorno postao Jopax