Zbudi se prije 2 sata nakon 6 sati sna, opet neću moći spavat, opet ću spavati u školi, opet će me opominjat, i opet ću govoriti kako ću ubuduće normalno spavati. -.-
Printable View
Zbudi se prije 2 sata nakon 6 sati sna, opet neću moći spavat, opet ću spavati u školi, opet će me opominjat, i opet ću govoriti kako ću ubuduće normalno spavati. -.-
Završio i osjećam se kewl.
viewtopic.php?p=1406127#p1406127
Igram KotOR, trebao bih učiti.
Normalna stvar :)= Citat =:
Izvorno postao GDra
Dosao doma..trebao bih leci..al prvo malo igranja i zujanja po forumu :P
Standard :D= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
U knjižnici sam, još malo pa doma, osjećam se super, sunce sjaaa, napokon.. :D
Meh sunce :P,kisa da malo ocisti ulice i osvjezi zrak i da lakse zaspim.
Odmarm od odmaranja. Bičam po tome što postoji velika mogućnost da me neće prebacit iz razreda, uglavno, standard.
Lijepo se naspavo od 9 do 5, sad prašim po PHP-u :sigh:
Usto sam se i osjecam se like shit >.<...ukinuo sam spavanje popodne na svaki drugi dan izgleda da cu morati to ukinuti za stalno.
Čitam Howl's moving castle (DISI RAZ) i za nekoliko minuta idem, surprise surprise- igrati KotOR.
Gledam Ezel, čekam serije nakon njega, igam Dead Space i SC2, večeram...
Multipraktik?
:D
Ugasio komp nakon Kotor maratona od sedam sati zaredom.
Woooo- fucking -hoooo.
Večeras ću sanjati opaka sranja :)
Odvalio malo druga u dow2 sad idem malo na Mount&Blade ili Battle Realms pa postelja...hell mozda procitam jos par strana Nagash:The Sorcerer
Gledam fantastičnu četvorku na tv-u, koja komedija od prijevoda, Ljudska buktinja :rotfl:
Malo sam kopao po kolekciji postera iz Hackera i PCPlaya, pa bacio 3 stara, i stavio 4 nova postera na zid.
Sad zapravo imam postere igara koje sam igrao, a ne one koji su mi izgledali kul. :)
Splinter Cell, 2 od Jedi Academy, Age of Empires 2, i neka Sonic igra koju doduše nisam igrao, al jebga to je ipak sonik.
Osjećam se kulkul.
@Aral, pa i bilo je gadno :)
Srebrni letač :rotfl:
G. Fantastični lol.
Malo bojao svoje Warhammer figurice i osjećam se usrano jer bi trebao citat lektiru a ne da mi se...
Doručkovao (u jedan XD), sad pijem pivu i slušam Blockheada, osjećam se jako dobro
Učim fiziku, čekam da prođe sat vremena pa da opet idem igrati KotOR.
Rodian aliens ftw, govore ko japanci :pray:
evo instaliro sam sedmicu :pray: :pray: :pray: :pray:
koji xp, koja vista ovo owna sve zivo i nezivo :D
Fala bogu :)
Inače, dobio od žene slušalice, odnosno headset sa aktivnim basom, odnosno slušalice vibriraju kad roka bas, kako igre izgledaju drugačije sa time :pray: Sad sam igrao Dead Space, naježio se sam tak.
Živciram se na matematiku..uvijek zapnem negdje u kurac..idem malo igrat nes da se smirim i onda opet.
Iznervirano jer jeger iz nekog cudnog razloga loše utiče na moje sinuse .
završio probu sa bendom i skuhao si opaki kakao, te čilam uz film na DVD-u.... + ispravio već dva od tri predmeta ovaj tjedan pa sam si kulan 8)
Odmaram kao i obično i to, opet, od odmaranja, slušam Europe, pijem kuhano vino, znojim se i neznam što radi.
Hrčak, ako ti je dosadno- preporučio bih ti... Neke sajtove, ali kako sam skužio internet ti je u prozoru.
Stoga lijepo odi u c: particiju i traži što sve imaš. Ponovi postupak sa d: particijom. Lezi spavat.
500 GB stvari za pretražit zvuči zanimljivo. Mislim da trebam doktoru na slikanje lubanje.
Igram ad 1257 i makar me ponekad runtime error iziritira zabavljam se za poludjet :D