Dead Space...zasad nezanimljivo.
Printable View
Dead Space...zasad nezanimljivo.
The Sims 3 i Plants Vs Zombies.
Mount & Blade : Warband
al dobro, to se uvijek igra pa ne računam
Od Cthulhua sam odustao :(
Poceo igrat Fallout: New Vegas
Zasad ok, vidim da je zivlji od trojke.
Igrao sam Dragon age origins, dojadila mi igra, odradio circle of the magi, onda onog dukea, gdje klinac stvara undeadove, kad ga moram spasit il ubit na kraju, te sam dosao do elfova, neda mi se vise igrat, dosadna je...
<3= Citat =:
Izvorno postao GDra
@BigBongMan: Top Cat?
hehehe a ja igram fm 2011i uzivam...lagana mjuza na slusalicama ,djete spava a ja pobijedujem.. :bravo: :bravo: :bravo:
planiram proći Penumbra serijal jer mi se jako svidjela Amnesia pa da vas pitam, koliko otprilke vremenski treba za svaku pojedinu epizodu pod pretpostavkom da igram na normal :D ?
Assassin's Creed 2
[center:ium2ofgz]LEAGUE OF LEGENDS !!! [/center:ium2ofgz]
S kojim herojem sad igraš?
Sad igra sa Nihaaoom xD :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
Danas ispravih počinjenu nepravdu i konačno dovrših Fable: TLC
OT: Civ4: BtS
guitar hero world tour :D
Deus Ex
igras ti moj kurac deux ex igras bice neko japansko sranje= Citat =:
Izvorno postao Kid A
lagano prelazim Broken Sword 2.5 kak mi se da koji dan
Call of Duty 2 MP i Crysis Warhead :D
@Kid A: Tryhardanje na stranu, ali obavezno iskušaj The Nameless Mod za Deus Ex. Predobro.
Ontopic: KotOR i Black & White.
Crno i belo ftw.
allods online, dino crisis 2,front mission 3,pes 10(na ps2),pes11(na ps3,u igraoni-jbg nema se za svoj a to mi je usput do skole, kadkad bacimo jednu),bratu tu i tamo pomognem na armored core 3, a hvata me neka zelja za formulama,
Ako bi neko moga predlozit koje su formule najbolje za ps2 :D
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Koji je kotor bolji, 1 il 2?
Po anketi, KotOR 1.
Pa prvi je svakako originalniji i manje bugovit (iako ga obavezno treba patchat)s boljim WTF zapletom, al drugi zato fino nadograđuje postojeće temelje svojim gameplayem. Novi itemi, specijalizacije i influence su vgg stvari, a i priča je gg.
Nemoj.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Panzers:Cold War.
Zasada,nista specijalno.
Ionako moraš odigrat oba.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Iako, preferiram dvojku zbog puno mračnije atmosfere, influence sistema, više filozofije oko sile i puno boljih likova.
I ja bih rekao dvojka, jer ne upada u stereotipsko viđenje RPG-a kakvog forsira Bioware.
Jel ima Revana ili nekog lika iz jedinice u KotOR dvojci?
Zaboravio si još nekog.
Divinity 2 i Fahrenheit. Jebačke igre.