@Raz:
Umineko je praktički završio na cliffhangeru i ništa ne znamo... iznenađenje, ha? :)
Ništa, nadam se da je završio "question arc", ali kako smo do sada vidjeli ovo ne slijedi Higurashijev format tako da pojma nemam što nas čeka u 2. sezoni.
Da, ehm... iznenađenje xD
Anime je ekranizacija prva četiri završena poglavlja nazvana "question arcs", dok će Umineko no Naku Koro ni Chiru biti "answer arcs", tako da bi u druga sezona trebala dati odgovore. (naravno, ako se uopće i napravi pošto prodaja i nije bila najbolja).
Inače, ne kužim dio sa plavom istinom... ako Bernkastel i Lambdadelta na kraju sve pobiju, koja korist od nje?
Nego, pošto je Umineko završio, sada se čeka anime istog autora... Ookami Kakushi. :) (nadam se da će ovo zapravo još netko i gledat poput K-ona, da se ima o nečemu raspravljat...)
26-12-2009, 10:16
Sonic_Moronic
Re: Anime & manga everything related
Oke, planiram pogledati Read or DieSOVA. Čini se jako zanimljivo, glavni lik je moe bookworm koji svršava na rijetke knjige ("CAN I REALLY TOUCH IT?!"). Malo listam mangu sad, lol.
Zaboravio sam napomenuti da ima moć telekineze nad papirom.
26-12-2009, 16:20
Raz
Pogledah 49 epizodu Erin i sad s nestrpljenjem isčekujem završnu, koju će vjerojatno subbat za koji dan... stvarno se nadam happy endu ovdje. (Iako neznam koliko je to moguće, sudeći po najavi za sljedeću epizodu :( )
26-12-2009, 18:36
Jopax
CURSES!!!!!
Sad je i Huges mrtav :(
A najgore od svega je što su epizode od 10 pa nadalje u matroska formatu, kkoji nenormalno šteka i čini svako gledanje nemogućim, sad moram čekat novi komp da bi ih mogao gledati, ista stvar je i sa Fairy Tailom :(
26-12-2009, 20:19
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pobogu, gdje je predo...
AJM BEEEEEEK!!1 :)
Pogledao epizodu 13 Railguna. Oh God, win. :)
... ''Obvezatna'' swimsuit fanservice epizoda, ali sa hrpom rofl scena, od WTF efekta kada u modnom studiju ugledate ST-style holodek, pa preko winness 2001: A Space Odyssey reference, i konačno do jednostavno predobre zadnje scene... :)
Uglavnom, radi se o tome da modni studio zamoli cure da modeliraju za kupaće kostime... Najs. :)
I da, u sljedećoj epizodi se vraća ''eyebrows girl'' Miho iz treće epizode, a pojavljuje se i loli učiteljica Komoe iz Indexa, I wonder why...
@PR3DAT0R:
Ja bi komentirao, ali nemam što jer pratim mali broj serija pa treba čekati subbse. Mogu jedino reprizirati stare stvari, a nemam vremena ni ovako. :)
27-12-2009, 20:17
Aral
= Citat =:
Izvorno postao System
Danas zavrsio Samurai Champloo
I ponovo pogledo Akiru i ponovo nisam skonto kraj
To je sasvim ok ^^
Ja se odlučio chekirat Umineko no Naku Koro ni.
27-12-2009, 20:23
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
@PR3DAT0R:
Ja bi komentirao, ali nemam što jer pratim mali broj serija pa treba čekati subbse. Mogu jedino reprizirati stare stvari, a nemam vremena ni ovako. :)
Lol ono, ja gledam K-On! i Sora no Manimani specialse koji izlaze negdje svaka dva mjeseca i traju po par minuta, zatim Kiss x Sis i Hellsing OVA koji izlaze jednom u pola godine, prvu sezonu Haruhi s kojom sam već mjesec dana na osmoj epizodi, te svake subote Railgun... I to bi bilo to, ne stignem više. :I
Nego, ček... Sad se sjetio... Pred Božić je izašla Hellsing Ultimate OVA 7! ZOMFG. :O
Valjda nećemo trebati previše čekati na subbse... :/
27-12-2009, 20:29
System
Tacnije izasla je 23. decembra...
Preporucite mi neki SF anime...
27-12-2009, 20:33
Aral
Ergo Proxy, Real Drive...
27-12-2009, 20:34
Electromaster
@System
Ma znam da je 23eg, ali nije toliko bitan datum izlaska u Japanu, glavno da dođu subbsi. :>
Hm, imaš li MAL ili nešto, tako da znam što si već gledao?
Enivej, dvije random stvari, koje, doduše nisam ni sam još pogledao: TexhnolyzeSi Strait Jacket.
27-12-2009, 20:37
Kid A
Nema on MAL
27-12-2009, 20:50
System
Sad napravio :D
Teh_System
EDIT: Zaboravio sam napomenuti nemojte mi predlagat cyberpunk(povraca mi se od njega)
28-12-2009, 01:27
Raz
@System - Cowboy Bebop i Planetes.
Vjerujem da neću pogriješit i ako kažem Legend of the Galactic Heroes.
28-12-2009, 10:25
Electromaster
Well, potražio sam malo po netu informacije o subbsima za Hellsing, te pronašao stranicu subbs grupe koja radi na tome. Kako kažu, ovaj puta nema odugovlačenja kao s prošlom epizodom, odmah se bacaju na posao, najsu.
Izuzev toga, izašao je i novi OVA 7 release trailer:
Zadnja epizoda Kemono no Souja Erin je vani :pray: :pray: :pray:
Arby... na gledanje! :)
29-12-2009, 00:53
blood4me
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Neću ti nabrajat svijetle točke jer te ne volim. Samo ću reći da sam pogledao 17 epizoda Claymore-a u jednom danu, nisam se ni približio tom broju sa drugim animejima. Strašno napeta serija koju prokleto moram ponovno odgledati. Jedino mi je žao preuranjenog kraja, jer...
Stvarno nije bilo realno da Clare pobijedi evil masterminda na toj razini, i to još strašno izmorena od tolikih borbi.
Istina... ja sam claymore pregledao u dva dana... predobra anima, po meni odma iza death notea :pray:
29-12-2009, 01:39
Kostolomac
Jbt, nisam ni znao da su došli 5. i 6. nastavak Hellsing Ultimatea! Živim u neznanju.
Danas sam tek skinuo, a sutra ću pogledat da ispravim tu nepravdu :oops:
@System, preporučio bih ti Ghost in the Shell (filmovi i anime), Fate/stay night, Berserk, Trinity Blood. Možda se kasnije još čega sjetim.
A i ako hoćeš, pronjuškaj po mom MAL profilu, možda nađeš neki interesantan anime :)
29-12-2009, 13:08
Arbiter of Change
Danas je bio dobar ulov; Hellsing OVA 7 i finale Erin.
Erin... kraj je bio dobar, većim dijelom se odvio kako sam i pretpostavio da će se dogoditi. Uglavnom, kraj je sretan i zaključan (hvala Issu, bez cliffhangera), ali me ubija što nismo zapravo doznali s kim je na kraju (premda mislim da mi fanovi znamo).
Hellsing OVA 7... ono, šta da kažem? Sjećate se one scene iz starije OVA kad jedan vojnik zagrize dijete i žvače ga? E pa u ovoj epizodi imamo odgriženo lice (doslovno, full frontal prikaz), šake, prste i sve ostale divote. Rekao bi čak da je i najkrvavija epizoda do sada ako me pamćenje dobro služi. Naravno, Victoria dobija svoje trenutke badasserija o kojima ne mogu jer su spoileri, ali su više osobnije prirode za razliku od Alucarda koji je čisti badass, ono, samo zato. Zanimljivo je da je ova OVA bila 95% centrirana na Hellsing palaču tako da opet ništa od Alucarda.
Zanimljivo je kako su drugačijeg tipa Alucard i Victorija - prvi je više teška artiljerija, a druga je više brzi tip... kad ne double wielda 2 AA topa. :)