ewwwwww, mene bi panika uhvatila valjda, mrzim kad vidim hrpu nekakvih.. bubastih beštija :shock:
Printable View
ewwwwww, mene bi panika uhvatila valjda, mrzim kad vidim hrpu nekakvih.. bubastih beštija :shock:
Tuširanje?
Krpeljima treba nekoliko sati da zagrizu jer traže pogodno mjesto.
Da, ali većinom kad ideš u gljivarenje zadržiš se par sati u šumi, pa se stignu udomaćit na tebi.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
RIP SnesORama
Nakon tuširanja, i evo sad drugi dan, nemam niti jednoga na koži... ili bar mislim dok se ne napije pošteno :D Dobro da smo svako malo stali i skidali ih sa hlača, pa nisu stigli do kože.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Poput stare bake bičam po 32 °C u 15 do 8, pa ugušit' ću se koliko mi je vruće :S
Tu je baš fino, idealna remperatura.
Kućni toplomjer kaže 25.
taman sam poceo jest veceru
bem vam krpelje :(
jel to samo meni iskon tv neda da gledam tekmu? a služba za korisnike zauzeta :twisted: :-x
Meni isto bloka.
bacam hejt na eva konzerviranu tunu u fileu... fakat rijetko jedem ribu iz konzerve (a i opcenito ribu) i ne ocekujem nimalo svjezinu jadrana i "striktno domaće"... al jebemu mater da toliko soli nabacaju unutra nije normalno! 3 dana cu skapavat od žeđi... pa tko to kupuje?! volim ljuto i pikantno, pogotovo super ljute umake po kebabima, ali ovoliko slano... bljak
Kad smo već kod hrane, tuba tartar umaka nedavno mi je užasno izjela živce. Tuba se jednostavno zaglavi i ništa ne ide van. Luđačkim stiskanjem samo presaviješ tubu na dovoljno načina da pod pritiskom umak probije van na mjestima gdje ne bi trebao i usvinjiš se bez potrebe. Na kraju sam morao prerezat zadnji kraj tube da bih mogao to iscijedit van na poluhumani način.
Kupljeni tartar umak? Preloše.
what faggot said
Bičam po vjenčanjima i sastancima familije. Mrzim te ljude. Mrzim gužve. Mrzim jebena vjenčanja. I onda sve to u jednom jebenom danu. I to jedinom danu kada se mogu odmoriti :( Zbogom suboto.
Napij se.
Ne pijem alkohol. :(
onda je savršeno vrijeme za počet.
oh gledaj, sad imamo još i prljavu hipsterku
Hasni ti si hejter.
hejtam im život
Korekt'd.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Mirko je u pravu. LOL
Bičam po lipnju - 4 ispitna roka u 2 tjedna i seminarski rad.
I još trebam radit kao.
:(
Oboje u kombinaciji je bolje od ovog mog užasa tak' da ne kenjaj :D Sve bi dala da mogu ponovno polagat ispite i raditi. Ili barem jedno od toga haha
Meni su moji problemi najveći u svemiru :D
Razmuljivo :D
Uvozni sprski valja i to jako. Kupujes kurac od tartara.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Nisam nikad čitala Wattsa, samo slušala i rekoh idem podići nešto njegovo u knjižnici. Guess what? Nema! O jebemti Osijek -.-
= Citat =:
Izvorno postao Dania
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Bičam po muhi, ljetu, suncu, alergiji i činjenici da je prokletih 7 sati ujutru. Pih.
Što radiš u 7 ujutro nedjeljom, crni sine!
One of those mornings http://www.hasslefreeclipart.com/cli.../dog_tired.gif
Upravo tako :(
Jučer prvi puta kuglao u životu, danas umirem od upale nožnih mišića.
Pokušao sam par puta nagovoriti neke frendove na kuglanje ali još ništa... :(
Moram to probati.
Bome, par tisuća čučnjeva napravi prije, jer će ti lože inače otići kao meni x)
Ne znam što bih igrao. Škola gotova, toliko vremena a ja ne znam šta bih :(
Team Fortress 2