darksiders. super je
Printable View
darksiders. super je
Gle, ja igram i Shift2, Dirt3 i Split/Second te CMR 2.0, nema problema :)
Al ipak, Shift2 mi pruža najbolje iskustvo. Onaj helemt cam...neopisivo iskustvo. A kaj se tiče gamepad kontrola, to si možeš podesit u postavkama; mijenja igru iz temelja.
nfs underground m2011
bf3 beta
pes2012
Back to the Future kompletnu ediciju
Krenuo sam sa Fallout New Vegas, još razmišljam da li ću se i zadržati na njoj s obzirom da baš i nisam impresioniran. Teško je preći sa Witchera na bilo kaj drugo :D
Dungeons of Dredmor.
Igra ima odličan smisao za humor, simpatičan grafički stil i vjerojatno najbolji interface za roguelike ikad.
igram Metro 2033 i ono...igra ima atmosferu, grafiku i sve to, ali napucavanje je koda pucam po lutkama od plasta sjena, bez obzira ubio nekoga ili sa revolverom ili sa sačmom pada ko klada, prazno i bez ikakvog trzanja, cak sam se par puta pitao "jer mrtav ?" pošto je pao tako glupo da je izgledal koda se priprema na skok =/
dakle
grafika super,atmosfera super, napucavanje katastrofa
Ovo izgleda odlično, ali volio bi čuti nekakvo barem polu-logično objašnjenje zašto pixelasta 2D roguelike igra koje ne izgleda puno bolje od npr. Noxa ( igre stare 11 godina) zahtjeva dual core proc i 1 GB rama ?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Isto igram Metro, drugi chapter trenutno. Da, napucavanje je mlako što nije baš neka reklama za jedan FPS. Susreo sam tek jedan tip neprijatelja, ali fizika zasad izgleda smiješno. Opalim mutanta sa pola metra sačmaricom, a on se sruši kao da sam ga s leđa opalio bejzbol palicom. Možda je problem jer nemam nVidia karticu, ali sumnjam.
U svakom slučaju, čisto radi atmosfere i settinga ću odigrati dalje. Možda će s novim neprijateljima i oružjima postati zabavnije.
sruši se ko kad sereš dugo na wcu pa ti noga utrne, probaš se ustat ali samo se preklopiš i glavom u kadu...= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Jeste,najslabija karika definitivno. Totalno zastarjela mehanika napucavanja i slab onaj glavni "osjecaj" kad pucas u neprijatelja kvari dojam prilicno. Jedino ona puska na kuglice malo popravlja stvar...= Citat =:
Izvorno postao flander
Posto nema vise B3 bete sad kontam sta sledece da igram...Deus ex ili Rage.
[quote=Duke of Earl]Ovo izgleda odlično, ali volio bi čuti nekakvo barem polu-logično objašnjenje zašto pixelasta 2D roguelike igra koje ne izgleda puno bolje od npr. Noxa ( igre stare 11 godina) zahtjeva dual core proc i 1 GB rama ?[/quote:271hg621]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":271hg621
Majku ti kako je ovo prokleto zarazno. Trebam ić spavat :(
Ja sam napravio dva lika i oba su umrla vrlo brzo na prvom levelu tamnice. Danas ću probati dalje doći, losing is fun! :)
Ima opcija isključivanja permadeatha, ali to mi onda gubi poantu roguelike-a.
The Wand of Bling - the power of bling is not to be taken lightly.
Pa nije toliko ni teško, barem prva dva levela, samo treba ic jako oprezno. Ja isto s permadeathom igram, bolje se uživiš :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Mene srede 2 živine koje me istovremeno napadnu, strah me i pomislit na one sobe sa stotinu monstera koje sam vidio u traileru :D
metro, dota1 / dota2beta, dirt3 atm.
Orcs Must Die i Super Meat Boy.
The Longest Journey, fenomenalna avantura.
Shogun2
Postal 2: share the pain... nakon 3 godine planira planiram preći bez šifri xD
Fallout tactics
meni je najslabija karika to što se mnogo pažnje poklanja toj atmosferi/priči, a ona je prilično dosadna. ne sama priča i setting, već način na koji ih igra prezentuje. prosto, mnogo vremena se samo hoda, prate likovi, a nije posebno zanimljivo. stigo sam do četvrtog poglavlja i ne igra mi se nešto. preći ću, ali... za razliku od, recimo, darksidersa koji me vuču da igram= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Max Payne po prvi put
Ufffff, ja bi da to igram prvi put. Jedna od rijetkih igara u kojima sam iskreno uživao.
Nadam se da će ti valjat ko i meni, e!
Tebe treba preko koljena :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:D
Cim predjem to odmah nastavljam sa dvojkom ^^
Jedna od najboljih igara ikada (jedinica). Jedina mana je grafika, ali to je sada tako, prije je igra bila bez mane :D
Kad pređeš oba nastavka i dobiješ želju da opet zaigraš, OBAVEZNO isprobaj KungFu mod :pray: Totalno nova dimenzija igre, nešto pre savršeno.
EDIT: Promjenio sam filmek, ovaj je bolji...
S1:41 - 1:50 S:pray: :pray: :pray:
WUUUUT! Nisam znao za ovo, zgleda presmešno :D
Meni je grafika ovde sasvim ok, nikad jos nisam dosao u situaciju da kvitam nesto jer mi grafika ne valja, to mi je cista glupost.
@Death...
Trebaš probati, promijeni čitavu mehaniku igre, a animacije pokreta su prokleto dobro napravljene :D Dobar mi je ovaj komentar...
= Citat =:
"This is not a mod. This is how basic, unedited version of Max Payne looks when being played by Chuck Norris."
@Kid... naravno, igra poput Maxa neće nikad ostariti. I napokon ćeš vidjeti zašto bitchamo na novog Max Paynea 3...
Gledam 3. put filmić i preosm mi je.. Uopće mi nije jasno kak je to lik napravil, svaka čast. Moram probat mod!
Prešao sam igru jedno 3x bez moda i jedno 4-5x sa modom koliko je dobar :D
:rotfl: Pa totalno druga igra jebote :pray:
Komentar je totalno na mjestu :D= Citat =:
"This is not a mod. This is how basic, unedited version of Max Payne looks when being played by Chuck Norris."
Igrao sam, savršen mod, i potpuno paše igri jer je i inspirirana kineskim akcićima. Nije me još opalila želja da ponovno pređem, ali onda budem sve zaklao šakama i nogama :D
Počeo igrat fallout: new vegas, prvo sam ga igrao na ps3 i nije mi se svidjela igra.
Nakon toga sam odlučio odigrat fallout 3 na pcu i svidio mi se, pa sam odlučio new vegasu da ti još jednu šansu ali na pcu s modovima i sviđa mi se 5/5
U nedostatku inspiracije i igara Half Life 2 ponovo, ovaj put sa kompom koji moze to vrtit (lol). I Titan Quest 3-way (:D) co-op
Vindictus, TF2 i Street Fighter 4.
Max Payne prolazim po ne znam već koji put. Nakon toga ide dvojka.
Broken Sword: Shadow of The Templars. Nisam baš veliki ljubitelj avantura, ali ovo bi mogao završiti. Prekrasna grafika i lokacije, zanimljiva priča, malo dobrog humora i najvažnije, sasvim logične zagonetke.
Prvi Broken Sword je najbolja avantura ikad. Svatko bi ju trebao proći bar jedanput.