GODFUCKINGDAMMIT
FUCK
Printable View
GODFUCKINGDAMMIT
FUCK
Koji su najbolji enchantovi za daedric bow?
Mogao bi cijeli dan gledat videe borbi s mudcrabsima :D Predobro nesto
Za bilo koji bow ti je najbolji enchant paralyze efekt.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Ali zar to ne dobijem kao zadnji perk pod archery? Ili se stacka?
Ne znam. Archery mi je na 60 trenutno i fale mi ona dva zadnja perka. Stavi si soul trap da ne moraš prilaziti blizu mamutima.
A ako naprimjer stavim soul trap na njega, a to bi mi baš trebalo pošto levelam enchanting usput, kada izlevelam enchanting do 100 i dobijem zadnji perk, hoću li onda moći na taj bow koji je već enchantan staviti nove enchante u nadi da će se soul trap "maknuti"? Ili kad jednom enchantam item nije moguće enchantati preko prethodnog enchanta?
I've seen a mudcrab the other day...
I've seen a blank spoiler.
malo prije je radio...
Ajmo opet
FUS RO THERE CRIMINAL SCUM
Wat
Enivej, skupio sam svih 8 dragonpriest kaciga i dobio 9. Tek sam sad skužio da je ta deveta zapravo najjači helm u igri po obrani, iako je dragonplate helmet korisniji zbog matching set perka.
Malo gledam modove i ovi mi se full sviđaju :pray:
Fino ću si saveati linkove u Wordpad i poskidati si ih u novijim verzijama za sljedeći prelazak. Neki su finalni, neki se još dorađuju, ali prema slikama opet izgledaju nebo i zemlja naspram originala!
Crno-bijeli pesek, umjesto ružnog smeđeg
Peglanje blokastih noseva i ostalih detalja na faci
Puno bolje texture na faci
Detaljnija krv
NO Healmet - kaciga koju nosite se ne prikaže na liku - SAVRŠENO
Bolja mapa, sa manje oblaka i sl.
Znakovi uz cestu se daju čitati
Bolji inventar
evo borio se protiv Aludina prvi put, jebenje zmaj, fakat jebeno izgleda, borba sa druge strane nije bog zna kaj, dragonrend i maži hehe
e onda sam grindal blacksmithing na 100 i piknul perk u dragon armor :D kako jebeno izgleda isee, odma sam skoval cijeli set hehe, sad bum ga još enčantal i mila majka sam xD
Aludin xD
25:45 :rotfl:
Kraj dok padne sa konjem niz most je najjači. xD
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Alduin, Aladin,Alvin who cares :P
Alduin :P I baš je premoćno ime :D
Oću neki mod za promjenu frizure.
Jel netko od vas Necromancera ovdje probao ubiti zeku i dignuti ga iz mrtvih da sije strah i trepet nad vašim neprijateljima?
Jel samo meni više paše kad zmaj leti i ne spušta se na zemlju?
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Mogao bih se malo pozabavit ovom temom kaj si tam stavio i moddat to malo...
Zabaviti ćeš se u Blackreachu onda :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ja ga moram izbjegavat dok ne sleti...
ima koji nacin il mod za oruzja, da s jednim klikom promjenim stvari u obje ruke? jer jako rijetko koristim heal spell, a mogel, bi... i za oklope, ak ima kaj takvog?
Meh, odustao od tih grafičkih modova, naviknuo sam se na ovu grafiku, ovo s modovima il je pretamno, prežuto, preoštro, il ne radi...neda mi se sa time zezat :)
Meni je odlična grafika, vodopadi pogotovo.
Le question: jel damage boundanih oružja određuju weapon skill, conjuration skill ili oboje?
Oboje ja mislim