Igro Kotor 20 minuta, zakon igra, sad ugasio računar i učim.
Printable View
Igro Kotor 20 minuta, zakon igra, sad ugasio računar i učim.
Ti si faca.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Phuuuuuck, bug u igri.
Dođem u underworld (planet Taris) i igru mi izbaci sa onom tzv. Don't Send greškom. Vot šud aj du?!
Isključi travu u graf. opcijama.
:?
Ne mislim na tu travu, đanki!
Došao iz škole i osjećam se shebano jer znam da mi je ovako jos 5 i pol mjeseci...
Jeeeeeej
Danas nista nisam radio...doso iz skole..igro..spavo 4 sata..i sad vjerojatno ponovo nista necu raditi...a trebo sam barem instrukcije srediti danas :P
Došao iz škole, radim fiziku, već nas nakrcalo domaćim :(
Hvala, nema više vutre, problem riješen :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Jebemu sve, svaki put kad vidim naziv ove teme, dođe mi ista stvar da napišem. E pa sad ću napisat da se tog riješim.
Drkam i osjećam se dobro.
Preslušavam random albume i kuliram, malopre bila nova Fringe sezona na Prosiebenu i valjda ce bit gg, ionako nema ništa da se gleda ponedjeljkom. Dan provedoh sa ženom u biblioteci i kafiću u jednom. Čitali antologiju svjetske lirike. I sad me boli glava i pijem svoj nocni caj.
Na nešto na forumu ili? :D= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Newsflash: KotOR je awesome, večeras ću lucid dream-ati lightsaber duel.
Wookie :pray:
Igram Battle Realsm,jedem cips i mislim da cu sad malo dragon age pa knjiga pa postelja.
Sjedim pred kompom nakon četverosatnog sna i pitam se kaj radim od svog života.
Opet pocinjes s onim postovima :/
Kakvim?
emo, cura, zivot itd
Ovo nije emo, samo naglašavam da od 365 dana godišnje provedem ni sat radeći nešto korisno te da sam ja valjda jedina osoba na Zemlji koja je na teret ostalima. :D
Ako ti to vjerujes onda lol..malo veci..pun prozor ljudi je teret nekom drugom..fuck svi smo teret roditeljima od rodjenja dok ne odemo iz kuce a ponekad i nakon toga :D
Onda budi svima na teret, šta te boli. Svatko može naći prijatelje (ovo nisam vjerovao u osnovnoj :().
Stigao mi je naručeni Mass Effect :D
Instaliravam ga i osjećam se sretno
And than..Critical Error.
Vratio se iz kvartovskog pc servisa, propuhali mi kučište sa kompresorom, kako sad čisto izgleda, bolje neego novo :pray: Moram si takvu stvarčicu nabavit za po doma. Također, i monitor je na popravku, otišli kondenzatori na napajanju.
Upravo se vratio iz škole i jeo, uskoro idem u ambulantu (postoji malena mogućnost da imam tumor), pa ću napisat zadaću pa odoh igrat KotOR
Edit: Sretan rođendan sa zakašnjenjem, TimeLord :D
ja se vratio iz ambulante (operirao krajnike) boli me kad gutam. :-x
Stvarno tumor? :o
Znaš onaj dan kad se sve stvarno muči i onda ubijaš glavu mislima sam u kući.....
Imaš planove koji se iz dana u dan mjenjaju i onda svaka ti stvar baš kao problem izgledaju....
Želiš pričati snekim niko da te shvati i onda prolazis sam u novi dan što če ti dati..
U jednom trenutku misliš da si spreman na sve jedna stvar te sruši i vidiš da teko nije ne....
Svi u meni vide sretno djete ali to je šminka,pa se glupiram i serem i glumim smješnog lika...
...Več neko vrijeme ova strasna depra me hvata,pa me gura i stišče i steže oko vrata...
Pa se pitam gdje ču biti sutra ja na koje mjestu,dok koračam i razmišljam ja uz mokru cestu...
Stvarno hvala ljudima koji me danas cjene,i kad bude loše sjetim se vas kad mi loše krene..
Sada jako boli me ova teska istina,samo tuga bol i jad meni su u mislima,kome da vjerujem čemu da se radujem,zar je život tako težak ili ja pretjetujem........... :/
Arghhh brain meltdown shitstorm overwhelming!
Anyhow-Upravo se vratio sa odmora,nije lose bilo,iako je vreme bilo ocajno.
Newsflash: izgleda da nije tumor, no dok nije sto posto siguran... U četvrtak odlazim u grad da vidimo