Spoznah da je Counter Strike: Source na steamu 3,75 €, ugrabite dok se može, ja jesam. :D
http://store.steampowered.com/app/240/
Printable View
Spoznah da je Counter Strike: Source na steamu 3,75 €, ugrabite dok se može, ja jesam. :D
http://store.steampowered.com/app/240/
spoznah ds striker pokusava ozivit wh podforum
Da još nema pollova za prosinac... W3DR4NE gdje si? :cry:
Da sljedeci tjedan pisem 3 ispita,moram napisat 2 eseja na hrvatskom i jedan na engleskom i odgovaram jos 3 predmeta :(
Da slijedeći tjedan pišem 4 testa, odgovaram 2 predmeta, moram napravit referat iz etike, uredit sliku za dodatnu informatiku i pročitat i napisat jebenog hamleta, juliju i san ivanjeske noći ili kako već. Jebote bog. Još zadnji tjedan moram napisat lektiru iz engleskog i možda ispravljat neke predmete. Jebote bog.
Ej, barem ne pises 5 ispita tjedno kao ja.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Prosla tri tjedna.
Isto vrijdi i za nadolazeci tjedan.
Ne zaboraviti odgovaranje iz 3 predmeta da popravim prosjek.
ot:
Meh, sad moram vjezbati fiziku, a nigdje nemam zadatke.
Spoznao sam da su maknuli cenzuru za riječ jebanje, jebo itd itd.
Također spoznao sam da sam totalno zaboravio gradivo iz matematike koje pišem u ponedjeljak a koje nisam pisao kad sam imao svinjsku gripu.
Zar se kod vam može pisat po toliko testova tjedno?
Kod nas su 3 tjedno maksimalno. Stoji u pravilniku.
Čudim se pa ne poludite od toliko toga. Meni je i s 3 tjedno zajebano.
Smije se 2 po tjednu po pravilniku, ali to je jednostavno nemoguće. Pogotovo ako ko ja ne dođeš par dana u školu pa ti se još neki testovi premjeste za slijedeći tjedan i onda ti se sve nakupi. I još ako svaka 2 tjedna imaš lektiru. I još ako dobiješ 1 iz nečeg pa moraš ispravljat... A još ima 10 dana do kraja škole s tim da se zadnji sat ne smije pitat ni pisat test i ocjene moraju bit zaključene...
najebo sam slijedeći tjedan :S
I meni je zeznuto sljedeći tjedan.
Kontrolni iz sociologije (koji ne bi trebao biti toliko težak) i zemljopisa (koji je vjerovatno jedan od najzajebanijih), pita me povijest (1 lekcija je na 10-15 stranica, a tip ide u detalje), trebam se javiti hrvatski i vjerovatno će me pitati njemački.
fali mi srednja :)
Ditto :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
(nemojte mi sad s pokemonima uletat :P )
Nisam imao nimalo sreće u školi ove godine. :(
Digao me povijest, a trebao pitati one koji su bježali prije toga, samo što su opet pobjegli. Tada sam dobio keca, pa mi je to narušilo prosjek.
Onda hrvatski. Pišemo mi jučer test iz gramatike. Ja budala, nisam skužio da ima zadataka i s druge strane lista. :(
Ono, nisam uopće okrenuo list da vidim. Jednostavno mi nije palo na pamet. Uradio sam jednu stranu odlično. Doduše, nije bilo puno na drugoj strani, ali opet sam glupost napravio.
Samo malo. Mislite da je prozor photoshopan? :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
OT spoznah da su mi zadnjih par dana odkako nedolazim ovamo bili dosta happy :roll:
Danas sam spoznao važnu lekciju:
Ne gledati Zero Punctuation dok jedete, mogli biste se ugušiti.S:(
Da je na wikipediji "Today's featured article" o mojem najdrazem RPG-u Planescape: Torment-u. Bas me zanima po kojem se principu odabiru ti clanci.
Prije bi se taj lik mogao ugušiti, kako uspijeva dobiti zraka s tom brzinom govora?! :)= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ali da, kralj.
E sonik,ukrade ti onu curu sa last.fm-a
...onu sto si nasao sa anime sajta
ok je
"hello there fellow jazz cat"
Kako bariš. :eyebrows:
Razocaran sam, bas skicnuh u nadi da cu dobiti neki uberkul ulet, ali karabaš, unatoc godinama, ne zna bariti :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Mozda sam trebao uletiti via "mirko style"?
Bilo bi kompleksnije i inteligentnije.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
That never fails.
Ever!
10-ta godišnjica izlaska igre.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Hvala na informaciji. Uopce se nisam sjetio desetogodisnjice. Lose za fana igre.
Yes it's 5:55.
Abnormalno mi se štuca...
Haha pravilnik hahaha....= Citat =:
Izvorno postao loo
Reci to profesoru ili ne, još bolje tuži se ravnatelju.
Mi smo prošli tjedan pisali 4 ili 5 testova + još par ispitivanja od toga samo u prošli ponedjeljakSsmo pisali 3 testa, s tim da to nisu bili ispravci.
Onak, dobro da nisam i ja to isto napiso. Zadnjih mjesec dana imamo 5 testove tjedno + ispitivanja + referati -.-
Evo ti samo jedan od 100 sličnih citata
= Citat =:
Izvorno postao loo
da sam se prolly razbolio