Bičam po kurcu koji neće da se spusti.
Printable View
Bičam po kurcu koji neće da se spusti.
Daj ga meni malo :oops:
http://4.bp.blogspot.com/_0YTZJpJ8Jp..._DoNotWant.jpg= Citat =:
Izvorno postao Xero
No feel bro :(
Ništa, kasnim.
Evo sam stukao joystisk zbog debilizma i nerealnosti u shiftu 2...mater mu jebem ako ga ikad više zaigram.
Bičam po glupom fakultetu i jebenim papirima. Idioti sa studentske zgubili par prijavnica za ispite pa sam sad ja najebao. Moram trčkarat i moljakat da mi se potpišu profesori da dokažem da sam položio glupe ispite. Ni ispisat mi se ne daju na miru :(
po Haagu jbnom,mater im svima tamo
+1
:(
What happened and why should I care?
Ante Gotovina osuđen na 24 godine zatvora
Markač-18
i Čermak je pušten
Zanimljivo. Pogotovo s obzirom da su određeni zločinci sa srpske strane bili tako blago kažnjeni.
ANTE HEROJ
Jesam ja jedini kojeg nije briga ni za jedne ni za druge? :/
HANNIBAL ANTE PORTAS
ANTE HEROJU!!!!
Isuse kako si dosadan ko k.urac sa time. Ako te nije briga suti.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Normalno da nisi,isto ima takvih ljudi ko ti za kojih nije briga sto ce ljudi koji su branili Hrvatsku dobiti 20 godina zatvora,divan si= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
isto tak ima i ratnika ko sto si ti a o ratu pojma nemaju. divan si.
Ovaj forum je divan http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-hug012.gif
Ali on je torcidaš i mrzi sve nehrvatsko i sjeca se dana NDH za ogromnim smiješkom. K tome ima sliku Pavelića pored kreveta i raspeća. Saberi to sve sa cinjenicom da ima 14 godina i ne živi u Hrvatskoj, ZAR MU TREBA NEŠTO VIŠE ?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Bičam pod Titan Quest i Diablo 2, obje igre mi se jebački igraju i ne mogu se odlučiti koju da igram. Morao bi ispraviti pogrešku i ovaj put u startu imati original Diablo 3 tako da mogu igrati COOP MP. Sad mi se igra COOP, a brijem da su obje igre mrtve ili ako nisu, već svi imaju takve likove da mi ih se ne da stizati u SP-u :(
Na kraju izgleda da neću niti jednu igrati, ovo je agonija :(
Igraj Torchlight kad se već ne možeš odlučiti. :)
Auuu ideje :pray: To još nisam niti vidio, osim na youtubu par sekundi. Tu me bar ne mora mučiti MP pošto koliko vidim, niti nema MP!? :D
Ne sjećam se baš, ali mislim da nema multiplayer. :)
@ bartuc- Nije problem poceti iznova ili barem cekati na nekoga da dode do boljeg levela.
Sad sam igrao TQ i iznenadio se koliko su serveri živi :O Brijao sam da je igra mrtva :O
Zanimljivo je kako se dežurni kritičari odmah javljaju te zaključuju da je svako tko se ne slaže sa odlukom Haškog suda ustaša sa slikom Pavelića iznad kreveta :thumbs2:
Mislis vecina, Tudmana.
@K4ciga, jednostavno, poslije nekog vremena naučiš ignorirati takve idiote. I one koji su stvarno pro-fašistički orijentirani, i one koji misle da su svi domoljubi takvi.