Nova sezona The Borgias pocela.
Printable View
Nova sezona The Borgias pocela.
Koja je zabava ova Lost Girl.
Baš znaju složit season finale.
>not Kenzi
ror
Mali featurette iz sutrašnje epizode Parks and Recreationa.
Isuse kriste, muljaža i improvizacija cijelo fakin vrijeme u jednom kadru :pray:
http://www.imdb.com/title/tt2309295/
Jedna od zanimljivijih serija u zadnje vrijeme. Malo konfuzno skakutanje prošlost-još dalja prošlost-sadašnjost, no generalno dobro koncipirano.
Pratit će se.
Aha, vidio sam onaj trailer s transformacijom... trebalo bi baciti pogled na seriju.
Homicide: Life on the street gledam. Jako uvjerljivo i sa odličnim likovima. Kao fanu Wirea jako mi se sviđa. Čelavi sa svojim teorijama o ubojstvu Lincolna rula.
Jel čelav il' ćelav?
Bez kose.
Birds of Prey
Predvidljivo, cheesy, lowbudget, sa smiješnim dijalozima, užasnom glazbom, lošim CGI-em, nepotrebnim prelošim slow-motionom u scenama borbe... ali je zabavno, s dvije odlične ženske, simpatičnim likovima, Gothamom (novim), opuštenošću i ne shvaćanjem serije same sebe preozbiljno.
Miljama iznad Arrowa i Smallvillea. Miljama.
I ukinuto nakon samo 13 epizoda.
Uglavnom, radi se o Huntress, kćeri Batmana i Catwoman; Oracle, bivšoj Batgirl koju je Jocker paralizirao i Black Canary koju glumi najbolja ženska ikad, iako je ovdje još mlada.
Good stuff.
ovo baš valja
Počeo Continuum opet.
Već su dvije epizode vani.
Good stuff.
Noice!= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Već sam se usrao da neće nastaviti.
Kanadska je serija pa ima neke šanse.
Da je američka, ne bi bilo druge sezone.
O, fala fala!= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Trenutno gledam drugu sezonu Suits-a, na ljeto dolazi i šesta. Fenomenalna serija!
= Citat =:
Izvorno postao Aral
kaj imaju tendenciju preskakat sezone ? sa druge na šestu ?
Lapsus valjda. Al serija je odlična.
Orphan Black
Pogledao prve dvije epizode.
Zanimljiva i kvalitetna serija.
Odlična glavna glumica.
Preporuka.
Bokte sve iole nove serije imaju dobre ocjene... A nisu dobre :/
RADE SERIJE ZA SVE ;_;
U zadnjih par mjeseci se pojavilo pregršt dobrih serija. Pazi, dobre, ne savršene da padnem na koljena. Za popunit popodne, dovoljne. Ne znam šta bi više htjeli.
Pa da.
Ali ima kvalitetnijih i zanimljivijih, a ima i lažno kvalitetnih CSI-olikih koje masa gleda.
A ima i teških sranja, ali za njih se tolko ne čuje, jer ih ljudi ne gledaju zbog loših ocjena.
Budimo realni, top 100 na pirate bay-u je najpouzdaniji pokazatelj zainteresiranosti javnosti po pitanju novijih serija koji možeš provjeriti u kratkom vremenu.
i dalje workaholics. treca sezona. prve dve ep prejebene
cekam novi trueblood, sad bi trebao uskoro
Pogledao prvu epizodu Lexx-a.
Zamislite Farscape, Red Dwarf, Brazil i malo Star Warsa pomješanih zajedno, samo dosta čudnije i bizarnije.
Good stuff!
Gleda se dalje.
Pogledao pilot od Continuuma i nisam nimalo impressed!
Postane bolje kasnije, Nije serija očaravajuća, no i više nego dovoljno da ju se prati.
Gledat će se.
Gej si. Ali mogao bih i ja to početi gledati. Ionako nemam pametnija posla.
Yep!