Isto bih ja rekao za Crysis :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Radije bih opet prešao Far Cry nego opet instarlirao Crysis
Printable View
Isto bih ja rekao za Crysis :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Radije bih opet prešao Far Cry nego opet instarlirao Crysis
Zašto bi to rekao za Crysis?
Jedino čime se Crysis ističe je grafika, a ostalo je prosječno...a samo napucavanje mi je nekako loše ''sjelo''
Bolji od Crysisa su mi Metro, COD MW 1 i 2 i WaW, Call of Juarez, FEAR 2 + vjerojatno sam neke i zaboravio...bar što se tiče zadnjih 5 god.
Za mene je Call of Juarez, koji je užasno podcijenjen, najbolji FPS u zadnjih pet godina.
Nisam naišao niti na jedan drugi koji može nadmašiti taj odličan osjećaj napucavanja, predivnu atmosferu i odličnu priču.
OT, u zadnje vrijeme samo nabacim koju partiju BC2 Vietnama, nemam vremena za nešto više.
Pokušavam pokrenuti GTA San Andreas, prešao sam GTA, GTA 2, GTA 3, Vice City i sad je na redu San Andreas, a poslije njega GTA IV i poslije GTA IV Epizode iz Liberty Citya... Yeas... I tako se ja patim sa San Andreasom na Windows 7 :/
MOH: Pacific Assault.
Kako umirem na hard difficulty-u to je strasno. :hangin:
Sad mi fali auto-regen i metci koji prolaze kroz tanke zidove/drvo/ogradu.
aliens versus predator 3....ok je....ali ubijem ga nekad malo sa pesom 2011
Hitman Blood Money
5/5
Call of Cthulhu: Dark Corners of Earth
Uspio pokrenut, napeto, blur mi tuče u oči
Neznam.. Jesi probao multi? Ja mislim da je multi bolji od većine FPS-ova, kao što su CoD i ostala ekipica. Dijelom zbog tih odijela, najjače mi je kad mi netko izvadi gauss (najjača puška, jelte) 5 metara od mene, ja uzmem maximum speed, vrtim se oko njega, dođem do njega, uzmem maximum strength i pokodim ga šakom. Tako da ta odijela sa sobom povlače niz dilema (očeš li pucati u gaussera ili mu se probati približiti i pogodit ga šakom) i taktiziranja (na koji način češ napravit nešto od ovo dvoje). To radi igru jako dinamičnom i meni dragom. FPS-ove inače ne volim, ali ovo sve to poništava.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Dead Space i Batman: AA.
Ne igram multi..tako da se moje mišljenje o igri bazira isključivo na sigleplayu :D= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Bolje pitanje bi bilo po čemu je Crysis bugovit.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
CoD serijal je ionako smeće koje izlazi na godišnjoj bazi i ljudi kupuju zbog imena, a FEAR 2 je, kao i FEAR, smeće.
Originalni FEAR je bio fenomenalna pucacina. U dvojci su sjebali grafiku koja je totalno ubila atmosfericnost igre te su zabrljali jos neke sitnice. Od trojke ne očekujem ništa. Po meni, bespotrebno siljenje serijala na izdisaju.
S druge strane, Crysis mi je jedna od najboljih SP pucačina od kada je miša i tipkovnice. Nadam se da će nastavak biti na razini.
OT, igram kolko stignem Empire TW.
Po meni, to nije ni trebao bit serijal, nego je sve trebalo ostati na jednom dijelu.... Atmosfera u FEAR-u je jedinstvena, te slobodno mogu reći da nema više od 4-5 igre koje se mogu dičiti takvom atmosferom (jedino System Shock tu ozbiljnije pretendira).= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
OT: KoTOR, FEAR, Company of Heroes i Mafia II
<3= Citat =:
Izvorno postao Aral
OT: Crusader Kings
Trenutno igram Medieval 2 Total War.
Nije lose,prvi deo je bio mnogo bolji.
Guild Wars.
Rainbow Six 3 Raven Shield. Dosao sam do 5. misije i igra skroz rula do sad. Zvuk oruzja i cjela atmosfera je stvarno odlicna, svidja mi se tezina igre, AI suboraca je izvrstan. Redovito mi dupe spase. Neprijateljev je malo slabiji, ali opet igram na najlakse i umirem ono, ne bas tako rijetko. Sve u svemu mozda cak bolja od swata cetvorke. I da, manje je zahtjevna od njega pa mi se vrti na ugodnih pedesetak fpsa. Sve u svemu za igru :thumbs2:
Wolfenstein ET :)
Empire TW
Call Of Juarez Bound In Blood- zasad odličan :thumbs2: :pray:
Vestern spikica, dvoboji...prekul
Quake3, Half-Life te HOMM3.
KotOR i Neverwinter Nights.
Tom Clancyˇs Rainbow Six Vegas 2,AI suboraca možda može proći kad igraš na normal ali budući igram na realistic(hard) ubije me u pojam njihova GLUPOST
Medieva 2 Total War. Kak sam si hepi. :D
KotOR i Oblivion.
Malo Pokemon Soulsilver za DS i valjda ću brzo Chrono Trigger, zanima me kakva je u usporedbi s PS verzijom.
Vgg je chrono trigger. Odigraj Ghost Trick: Phantom Detective. Solidan je i jedini dobar novi naslov za DS. Navodno i ovaj "9 hours 9 nešto 9 nešto drugo" rula.
just cause 2
ima mozda najbolji sandbox :D