-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Neuvjerljiv je! Pogotovo prva borba (ona u blatu)! Ono, lik izvadi WC školjku i zabije mu je u glavu! WTF??
Zatim, oni klonovi su toliko iritantni da sam morao češkati muda jer nisam imao što drugo!
Nadalje, najžalosnija mi je scena kad je Spirit SPOILERSočarao onu francuskinju i nagovorio je da ga pusti!
Jedina scena koja mi se svidjela je kad je Eva Mendes rekla "Shut up and bleed!"
-
Neuvjerljiv ti je film baziran na stripu?
Jel ti to mene zajebavas?
-
Znam da je baziran na stripu i da nebi treba biti uvjerljiv, ali što je previše je previše!
Primjer: prva borba (u blatu) - ono mi je izgledalo ko da se bore Tom i Jerry! Nabijaju si raznorazne predmete u glavu i padaju ošamućenim stilom (kolutanje očiju i taj đir), ubijaju se pola sata i nikom ništa! Je da su oba lika neuništiva, ali mogli su to napraviti ozbiljnije!
-
Zeitgeist......ne znam sta vise da napisem,jos sam pod utiskom :shock:
-
-
full metal jacket 10/10
što više reći
-
Blindness
Solidno .Preporuka.
-
[quote=dal3 v2.0]
= Citat =:
Izvorno postao "B Machine":1fiiatxp
full metal jacket 10/10
što više reći
Disi drugsbunny.[/quote:1fiiatxp]
evo me.
disti.
-
Metal - A Headbanger's Journey
Kako sam uživao gledajući ovaj film... :pray:
-
Push 8/10 odlican film, jako mi se svidio.
-
Killshot
Solidno . Mickey Rourke mi je uvijek zanimljiv.
-
Pogledao The Curious Case of Benjamin Button.
Legendaran film. Čista desetka. :pray:
-
Gran Torino... svaka čast na naslovu, nisam ni shvatio dok nisam ugledao auto u samom filmu. Inače, jako dobar film i uloga kao skrojena za Eastwooda u starijim danima (znao sam da će biti odličan u ulozi od trenutka čim sa ga vidio sa pozom i onim gunđanjem ispod glasa već na početku filma... i nisam se prevario). Ako tražite akciju ovaj film očigledno nije za vas, ali sam glavni lik je i više nego dovoljan da nosi čitav film (slično kao i u filmu Taken sa Neesonom, samo što tamo ima akcije).
-
Generalova kći, fenomenalan film. Baš sam uživao...
Jel ima kakva igra da si tako istražitelj, istražuješ ubojstvno, puno sumnjivaca, dokaza, twistova i sl.??? :pray:
-
Crying Freeman! Ovaj sam film, kao mulac, pogledao jedno 20-ak puta! I sad dok sam ga gledao cijelo vrijeme su mi se flashbackovi vrtili po glavi tipa kako sam skakao po krevetu i previo se da sam ja gl. lik iz filma! Meni sasvim solidan akcijski film! Iako možda ima previše slow-motiona tj. na glupim scenama je upotrebljen! Ali, to je ono što ovaj film čini, na neki svoj način, dobrim! I sad kad sam ga gledao, razmišljao sam o Hitmanu! Sve me je na njega podsjećalo (ubojstva)!
-
greenstreet hooligans-> 9/10 zanimljiv i dosta zabavan film, a volim recimo takvu tematiku
evil dead 8/10-> izvanredan film! to su bili horori u to vrijeme, a ne današnji wannabe horor filmovi
evil dead 2:dead by dawn 10/10->umiro sam od smjeha na neke djelove, a opet ima određeni horor štih, savršeno :pray:
-
Crkni ljepotice,Rtl
4/10 Film je veoma jadan!!
-
Revolver (ponovo) S- 11/10 :thumbs2:
-
Shark Tale, prejak animirani film. Parao sam se, a i voice-acting postava je fenomenalna :pray:
-
evil dead 3: army of darkness-9/10, nema više niti jedna scary scena, al je humor na vrhuncu :pray:
-
-
Futurama Benders Big Score
Futurama Beast with Billion Backs
Nisam se ovako smijao od osnovne škole, predobro nešto obavezno pogledajte još su mi preostala dva filma
Futurama Benders Game-sprdancija na D&D
Futurama Into the Wild Green Jonder
-
Pogledao sinoć Underworld: Rise of the Lycans.
Prijašnji nastavci su mi bolji, ali nije ni ovaj loš.
Uglavnom, dosta dobar film.
-
Odo ja u Cinestar gledati "Puš"... Javim kako je bilo :friends:
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Odo ja u Cinestar gledati "Puš"... Javim kako je bilo :friends:
Pogledao film, pa par riječi da kažem...
Film je dobar, ne vrlo dobar niti odličan, ali je dobar. Radnja i nije tako loša, ima čak i gotovo jedan pravi twist u filmu, sasvim solidno. Vizualno je također na zadovoljavajućem nivou. Gluma je dobra. Najveća mana su prokleti Kinezi koji ubijaju vriskanjem, a za vrijeme vrištanja naprave takvu facu da moraš krepati od smijeha :D Oni su mi išli totalno na živce, mogli su osmisliti nešto coolnije od Kineza koji vrište kao da su im jaja u škripcu.
Da, sada sam se sjetio vica:
Kako se dere ovca?
Nabiješ je na qurac i sama se dere... :D
Uglavnom, kojih 6/10. Nije loše za pogledati ali naspram ostalih Hero i Mutant filmova, ovo je definitivno niža stepenica.
-
Gran Torino
http://z.about.com/d/movies/1/0/u/I/...rinoposter.jpg
Vrlo dobar film, savršena uloga za Clint Eastwooda, i ne toliko tipičan kraj koji mi se jako svidio. Obavezno pogledati.
8.5/10
-
Sve sa Clintom mora ownati :D
-
Rezervirao sam karte za Wolverinea sljedeću srijedu :D
http://www.blitz-cinestar.hr/default.as ... m=20090501
Frendica mi priča da ima totalno ripanu verziju gdje Wolverine umjesto metalnih "kandži" ima strelice :D Još nisu niti stavili sve efekte u film, a već procuri u javnost... katastrofa. Ali ja se još uvijek držim onoga da neću gledati DivX-e 8) Eventualno na budućem mobitelu za vrijeme predavanja.
-
Gledao bi ih da zivis u glupom gradu koji u 21 stoljecu nema kino :(
Enivej zadnje sto sam pogledao je F&F4
Film je po meni bezveze...jedva sam cekao da zavrsi...
-
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Gledao bi ih da zivis u glupom gradu koji u 21 stoljecu nema kino :(
Enivej zadnje sto sam pogledao je F&F4
Film je po meni bezveze...jedva sam cekao da zavrsi...
Dobar za razbibrigu, nema nikakve posebne radnje il tak neš, samo nabrijani auti i dosta akcije.