Pogledah Helsing OVA jebote 10 puta je bolje uradjen i prica mi se svidja vise...
Ima dosta komicnih scena... Ono jebote scana mrtva ozbiljna kad ono se ubace i pocnu se zajebavat :rotfl: :rotfl:
Printable View
Pogledah Helsing OVA jebote 10 puta je bolje uradjen i prica mi se svidja vise...
Ima dosta komicnih scena... Ono jebote scana mrtva ozbiljna kad ono se ubace i pocnu se zajebavat :rotfl: :rotfl:
FMA Brotherhood
Pogledao prve 4 epizode jučer(imam ih oko 30), sad zasad je više-manje isto tu je i ona uznemirujuća epizoda koja je bila i u orginalu, jako dobro zasad.
Bleach
Novi filler pogledao deset epizoda, nije loše, zaplet je dobar i likovi nisu iritantni kao u ostalim, ima dosta akcije i sasvim je dobro.
Ane, mislim da ću se te epizode još dugo sjećat... :(= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Što se događa u toj epizodi?
Može na pp, ili ovdje...
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
edit :
collection frenda :
http://s984.photobucket.com/albums/ae32 ... ollection/
death note i fma want.
Ne nije ta, ni približno
Nego:
Ako se ne varam, misli na 4. epizodu...
edit: prestigli me... FFUUUU!
mislio sam da je to 5 epizoda, my bad.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
enivej, da, brutalna epizoda.
Evo, završio sam sa Sacred Blacksmithom. Završni dojmovi... :thumbs1:
Nadao sam se da će bar motiv prestat stalno bit "I'm gonna protect everyone!"
Ako ništa drugo, animacije su bile lijepe i 10. te šoping epizoda su mi se svidjele. :(
Pogledao epizodu 12 Railguna, awesomeness. Zakon fajt i dirljiv kraj, s drugačijim ED songom, koji mi je poznat već odprije sa albuma... Lajkam ga. <3
O da, sljedeća je obvezatna beach epizoda. http://cdn0.knowyourmeme.com/system/.../small/LOL.jpg
FMA Brotherhood
Prvih 10 epizoda (možda i više) je isto kao u originalu ali kasnije se sve promjeni. Nova priča, novi likovi i tako. Ovaj mi je puno puno bolji nego original. Priča mi je odlična idu više u detalje i razloge postupka likova. Meni osobno, više je depresivna priča...
Sada sam stao na 36. ep i preporučujem svima :thumbs2:
Evo nam nove prilike da skrenemo temu na pravi put sad kad nema Predatora. :eyebrows:
Pogledao 49. epizodu Erin... wow, ovo bi moglo ispasti gadno i pogubno, premda bi bo krajnji antiklimaks da joj se nešto dogodi nakon svega kroz što je prošla. Ialu dude, mrdni se već jednom. FMA:B je neizmjerno bolji od originala, jedina zamjerka koju sam čuo kod fanova je ta da im se ne sviđa koliko malo pokriva neke dijelove mange, što je suluda primjedba jer ovo nije OVA... i ono, pokazuje materijal koji nikada do sada zapravo nije ni bio prikazan tako da ono... da.
@Duke, ako si propustio:
[quote=Arbiter of Change]Teško mi je dati preporuku koja udovoljava SVIM tim uvjetima (prvenstveno jer ih nema baš puno), ali ja bi krenuo putem Vagabond, SengokuSi Saraiya GoyoS(ako ga možeš naći). Pored toga, preporučio bi Blade of the ImmortalS(manga je prevedena kod nas pa ulovi ako možeš) i Basilisk, kojima period i sve odgovara samo što su malo na stranu uber-ninđa i uber-mačevaoca, ali svejedno jako dobri, ozbiljni i brutalni uradci (da ne spominjem kako oba imaju jako dobre anime ekranizacije).= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":281xhfel
Postam kasnije ako se još čega sjetim, ali teško. To su prave stvari, a ne ecchi i moe materijali kojih ima na svakom koraku. :)[/quote:281xhfel]
Štogdjekako. :o= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sugestija fail... još žganaca mi treba. :)
Pozz ljudi, jel ste živi? :)
Ovih dana nešto nisam stigao posebno gledat al inače pomalo pratim Basquash. A od onog kaj nisam gledao još sam našao Sakura Wars, Nyan Koi te Najica Blitz Tactics (od autora Agent Aike).
Oh da, definitivno pogledaj Nyan Koi. Završio je. Jedan od mojih favorita ove sezone. Nije baš ozbiljan, ali humor je neloš.
Da, Nyan Koi je ok... jedan od onih animea u kojemu se pusti mozak na pašu i chilla. :)
Inače, vani je završna epizoda Umineka, a izašle su i dvije (2/2) OVA epizode animea TO. Koliko vidim cijeli je u postunosti u 3D odrađen.
Pobogu, gdje je predo... sad moram doublepostat :(
Pogledao završnu epizodu Umineka... kraj me malo razočarao.
Što nedostaje animeu? Emocije i barem neka razjašnjenja... dobio sam dojam kao da nam autor daje svaku 5 epizodu na gledanje i želi da otkrijemo što se u prethodne 4 događalo. Nipošto nije loš, ali je je jednostavno zbrka koju će rijetko tko uspijet povezat. 7/10
Btw, fanmade kraj... vrlo dobro odrađeno, moram priznat da je mnogo emotivnije, a čak i zagrljaj padne.
Brusi rezervni kluc od svoje sobe.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ne moras bar triplepostat,evo mene....
Nego imam Claymore na kompu vec neko vrijeme i ne znam da li da ga obrisem,samo mi zauzima prostor a nisam ga jos pogledao.
Nagovorite me,nabrojte neke svijetle tacke itd...
Neću ti nabrajat svijetle točke jer te ne volim. Samo ću reći da sam pogledao 17 epizoda Claymore-a u jednom danu, nisam se ni približio tom broju sa drugim animejima. Strašno napeta serija koju prokleto moram ponovno odgledati. Jedino mi je žao preuranjenog kraja, jer...
Ne volim ni ja tebe ali reci...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Neću, licemjer si. Već par puta sam primijetio da moliš ljude da ti daju nekoliko razloga zbog kojih vrijedi odgledati film ili seriju, a kad sam ja to pitao za "V for Vendetta", rekao si da ne budem dosadan i pogledam film, jer neću umrijeti od 90 minuta potrošenog vremena. :-x
V for Vendetta je remek-djelo sedme umjetnosti i kreativni vrhunac scenarija u poslednjih 100 godina,orgazam emocija i kvalitetne glume + nenadmasiva scenografija koja prevazilazi stvarni zivot i bilo kakvo trazenje razloga za gledanje tog filma je uvreda.
Ispricaj se!
Karabašu... ovdje nisi mod, a ja sam global. I ovo je anime tema. :eyebrows:
Inače, Claymore je jako dobar anime, ali kraj je u banani jer nisu slijedili mangu pa su izmislili svoj. Nije loš, nego nema smisla jer je nastavak nemoguć.
Kakve veze moje moderiranje ima s ovom temom?!= Citat =:
Sumnjiv si mi,opet se drogiras :(
Inace,pre par minut pogledao...
http://cinephile.files.wordpress.com...rfect-blue.jpg
Nije lose,primjetio sam dosta referenci na Hitchcocka i Philip K.Dicka
Solidna prica,vise mi se cinilo da sam gledao neki krimic nego anime.
Iako ovaj tjedan nisu trebali biti one piece i naruto su ipak vani
http://mangastream.com/read/one_piece/569-17/1
http://mangastream.com/read/naruto/477-18/1
Sretan Božić svima.
Scena kada Luffy napravi burst hakia je prelegendarna(i ova naravno je zakon)
@xarabas:
Znaš ti šta ja mislim. :)
To si napisao kao da jedno isključuje drugo. Još žganaca jesti.= Citat =:
Solidna prica,vise mi se cinilo da sam gledao neki krimic nego anime.
@Raz:
Umineko je praktički završio na cliffhangeru i ništa ne znamo... iznenađenje, ha? :)
Ništa, nadam se da je završio "question arc", ali kako smo do sada vidjeli ovo ne slijedi Higurashijev format tako da pojma nemam što nas čeka u 2. sezoni.
Pa to ti misliš, ja se poserem na taj film kolko mi je glup i nezanimljiv. Sorry :) I nemoramo dalje raspravljat o tome, nit jednog nit drugog ne zanima ko kaj ima reć, svi se na forumu tak i tak kaće oko onoga kaj je najbolje a kaj ne, ako itko ima mrvicu inteligencije u glavi neće se zajebavat oko toga. Osim ako je post zajebancija onda je to druga stvar. A ovdje 99% postova moraš tak shvaćat.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
@Kalhant: Opa, tnx na linkovima, bio sam uvjeren da ne izlaze ovaj tjedan al neću se bunit xD
A kad smo kod shippuudena došla je nova epizoda, nisam ni to očekivao ^^ Odoh čitat mangu.
edit: Bolesni chapteri, one piece rula, kao i naruto. Također, čudno mi je da ni mangafox ni onemanga nemaju još chaptere...ccc :)
Ne znam,reci.= Citat =: