Ali ti ne kontas , on je preslusao preko 1 TB muzike !!111
Printable View
Ali ti ne kontas , on je preslusao preko 1 TB muzike !!111
mislim da imaš pogrešan pristup muzici - ko je poenta puštanja jednog albuma za drugim, bez da uopšte poslušaš tu muziku? poenta je uživanje u muzici, ali ok, postoji mnogo ljudi koji ne uživaju nego puste muziku samo da im svira u pozadini (kao što je meni tv uvek uključen) i to je ok, ali nije ok kad dođeš i kreneš nekom da sereš kako znaš mnogo više od njega samo zato što si preslušao mnogo albuma. ti si tu najveći gubitnik, možda i imaš teorijsko znanje, ali nisi nikad uživao u muzici. ja sam 5.000 puta preslušao master of reality. ti si samo jednom. ja sam uživao. ti nisi. ko je tu gubitnik?= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
:shock: Ajhaj, prvi put da se slažem s tvojim mišljenjem, nije stvar u količini preslušane glazbe, nego u razumijevanju i uživanju u njoj.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
kenanov utjecaj ? :(= Citat =:
Izvorno postao LL21
mene je bio silovao sa her ghost in the fog, al na tome sam stao :(
ja znam samo nimfetamin :(
kenane, ideš na blok :(
ne želim biti kao ti :(
I mene je pokušao vrbovati i djelomično je uspio :(
Kenan je gej koji siluje gej spiku. :(
meni se danii gadi, mislim ko vokal mi se gadi... a i po skakutanju :(= Citat =:
Izvorno postao LL21
ono imaju okej glazbu, danii u nekim trenutcima ima stvarno super vokal , ali kad počne skvičit :(
jedino temptation valja sa onom picokom...ufffffff....
Šta je trebaš?
Mene nije pokušao vrbovati
:(
Dajte kurve, rana black era CoF-a rula :(
Ni ja ne volim ove novije stvari , samo da se zna :P
Sad se sjetio da sam zaboravio javit dojmove s Kreatora.
Svirala su 4 benda - Emergency Gate, Eluveitie, Caliban i Kreator, tim redosljedom. Koncert je trebo počet u 20:00, al očito su ga ranije tog dana pomaknuli za sat vremena ranije. Đubrad. Ja išo s curom, i oboje smo morali otić doma nakon škole, ostavit stvari i sve to, pa smo došli u Boogaloo oko 20:45, kad su Eluveitie svirali Inis Mona, tj. predzadnju pjesmu. Uglavnom, mi mislili da sve počinje u 8 i očekivali da će kasnit s početkom... i propustili Eluveitie. Damn. Sljedeći su bili Caliban, njemački metalcore bend kojeg je publika obožavala, što je bilo očito kad su počeli vikat "Kreator kreator kreator" ili im dobacivat "Odite se doma rezat", "Emo salama reže se sama" i slično. Al fakat su suxali. Reciklirane pjesme, iritantni vokali (i glavni i prateći), i lejm pokušaji motiviranja publike na stvaranje poga. Ali hej, nisu rekli "JuMpDaFuCkUp". Yaaay. Nakon kratke pauze, na red je došo Kreator. Isuse bože prejebeni uber ownage. Tek kad su oni počeli se dvorana do kraja popunila (prije je bilo neš malo ljudi u prvim redovima, ostali skroz iza ili izvan dvorane). Podivljala publika, odlično raspoloženi Mille Petrozza i prilično raznovrsna setlista. Bilo je tu svega, od pjesama sa zadnja 2 albuma do klasika s ranijih. Flag of Hate, Pleasure to Kill, Phobia, Enemy of God, Tormentor, itd. Sve je to trajalo solidnih sat i pol svirke. Inače, pohvala ide organizatorima na kratkim pauzama između bendova, nije tu bilo +30 min čekanja, nego oko 10 minuta, eventualno 15 prije Kreatora.
Cuo sam da je zvuk suxo?:(istina?
kakav je plan za sub?ja doalzim u 12 i nadam se da sam gotov sa obvezama do16-17h
Mi iz Karlovca dolazimo dost rano, već oko 15, pa onda se malo smucat po gradu i onda pravac boogaloo. Malo mi sjebano to što je Iced Earth već u pola 21, tako da pretpostavljam da će cijeli koncert već biti gotov oko ponoći. Morat ćemo nać neku lokaciju di ćemo bit do jutra. Mislim, ne znam za vas ekipu iz Požege, ali ja mislim da mi nemamo vlak poslije 23, jedino ako ide kakav bus.
Biće banana :)
Nema vlaka prije jutra,ali zato ima ekipa+birc :friends: ,i onda kod cure u stan u krevet:)(niste pozvani :wink:)
Meni ce trebat neko da me na trgu pokupi jer neznam rutu do bugaluica.)
Aj, bumo te mi onda pokupili. Znači, s foruma idemo ti, MTF, Mafiozor i ja, te još moja 2 frenda. Kaj je sa tvojom ekipom iz Požege?
Oni deru vlakom,a ja autom,poznavajuc njih bit ce dovoljno pijani da se ne jave al da ih nadjemo pred bugaluom:)
Kreator i Caliban su se normalno čuli. Eluveitie je bio najzahtjevniji bend kaj se razglasa tiče, a od njih sam čuo 2 pjesme - Inis Mona, na kojoj se sve solidno čulo, i Tegernako, kojeg je razglas potpuno uništio, niš se nije moglo čut osim bubnjeva/gitare/vokala. Za ostatak pjesama ne bih znao... kao što rekoh, propustio sam ih.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
EDIT : Mortician, jesi na kraju išo na Kreator?
caliban owna.
imao sam ispit na faksu u cetvtak ujutro(koji sam polozio :)) tak da je koncert otpao...ajd ak nist gledao sam ih vec tak da ok je...= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
isao ko mozda na turisas/dragonforce u maribor?
tražim metal bend sa odličnim vokalom i tekstovima..gdje nema puno deranja..može i bez toga
e da su melodije nešto lakše.. da ne budu preteške..
kakvi bg ^^
probaj sabaton:
Sabaton - Cliffs Of Gallipoli
probaj hammerfall:
Hammerfall - Take The Black
probaj Morifade:
Morifade - Reborn
probaj falconer:
A beggar hero
Jedino ako preporučaš ranije albume i ovaj zadnji. Inače su njihovi noviji albumi (sa zadnjim kao iznimkom) previše intenzivni većini, posebno ako ih prvi put slušaju, zbog višestrukog layeranja glasa koji BG primjenjuje (zaglušenost, jel'te).= Citat =:
Izvorno postao LL21
Evo trazim nesto da me malo makne sa elektronike, metal bend s prizvucima irske/škotske glazbe
Primordial= Citat =:
Izvorno postao LD
Cruachan
Suidakra
Eluveitie
Osobni favorit mi je Primordial, svi albumi su zakon, ali prvo nabavi To The Nameless Dead.
Ajme meni, balkanski se cuje:
VoOvBadb ... re=related
Slusajte malo pocetak pazljivije.
Brijem da je to ipak ruski :)
Zahvaljujem na prijedlozima, poslusao sam sada nekih 10-tak pjesama i od predlozenih bendova samo mi Cruachan ne lezi. :thumbs2:
Meni upravo danas gledao DVD Roundhouse tapes:)prejak koncert:=)
tu sam :)= Citat =:
Izvorno postao LL21
svi albumi su im nesto, al ono 2 najdraza su mi Morningrise i Damnation...i Blackwater Park...mah svi ownaju :D
kak sam sretan bil dok sam vidio da su potvrdili za brutal assault ove godine...onak kraj mase grinda i brootale Opeth:)
<korisnkik diže ruku, dok mu u glavi svira onaj prejebeni dio Hessian Peela>= Citat =:
Izvorno postao LL21
ofkors :)
Dao mi frend jucer ovaj link xD
gOgg6M1h ... annel_page
masakr ce da bude \m/
mrtvac krvnik :pray:
inace, postao sam fenboj deatha :shy
Nije loše, sad se negdje 3-4. put vrti.
"Spid metal je živ!" :D
Nego, danas sam otkrio dva thrash/progressive metal benda koje ću uskoro detaljnije proučit :
VoivodS- Fix my Heart
Depressive AgeS- Electric ScumS(nema na YouTube)
da da, voivod je skroz ok...ja bas slusam Xentrixa ak je ko cuo...
liriksi :(= Citat =:
Izvorno postao LL21
jel to zajebancija ?
a onda gg. :D
http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/ ... lcima.htmlSima lockani topic u alt-f4 ali eto, da bude i u metal temi ovaj linkic