-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Ne spominjite mi vampirsku gamad. Sad sam baš na questu gdje trebam ubiti Movartha, i već sam riješio sve njegove pomoćnike, ali on mi je neuništiv. Da si đubre ne generira health sam od sebe i da mu se može kako prišuljati, ne bi imao šanse, ali ovako kad ga moram face 2 face mlatit...
-
http://i.imgur.com/rEgUX.png
Mapa iz trailera.
= Citat =:
Izvorno postao Akul
I Coldharbour... da li to vidim Coldharbour (plane Molag Bala) u traileru? I think I do!
Markarth - tamo je shrine of Molag Bal
Solitude - tamo blizu je Meridia
DAWNguard
Očito je da su Dawnguardi na strani Meridie, a vampiri Molag Bala.
Njezin plane je Colored Rooms, možda ćemo i tamo moći ići?
-
Dawnguardi su bazirani u Riftu pak. Mada uzevši u obzir koliko Meridia voli svjetlost, lako moguće da joj se ne sviđa Balov plan i da je nekako povezana s njima (samu riječ Dawn koristi svatko živ u Tamrielu za tisuće svrha XP).
Sama mapa je vjerojatno povezana s korupcijom Skyrima... ili je mapa Coldharboura (koji je sam mračnija kopija Tamriela).
Po svemu sudeći, vampiri su bazirani na nekom novom sjevernom otoku a Dawnguardi u Riftu (vjerojatno mapa povećana na istok ili jug).
-
Skyrim Dawnguard Trailer Analysis
Idem okolo i tražim po Dwemerskim ruševinama njihov Heavy armor, ali je pola tih ruševina quest-lockano! :-x Pa za poluditi, idem još sjevernije da probam još jednom, ako ne uspijem ući budem si sam napravio armor kod kovača.
Btw, teško se boriti protiv onih mehaničkih automatona, 90% spellova uopće ne radi na njima... (Gdje je Master of the Mind Perk kad ga trebaš.)
-
Odlično izgleda, nisam nikada volio vampire u TES-u, ali ovdje ću vjerojatno zarolati jednoga.
-
-
All in all, biti će zanimljivo posjetiti Soul Cairn. Mjesto se pojavilo u TES Legends: Battlespire.
= Citat =:
The Soul Cairn is a Realm of Oblivion where the undead seemingly roam free and invulnerable to any harm. Rather than being aligned to any Daedric prince, it is controlled by a race of gem-like beings calling themselves the Ideal Masters. The Masters believe that, by freeing mortals from life and dooming them to eternal undeath, they are being saved from meaningless hardship and gifted with peace. Their undead servants are forced to guard the realm forever. The few spirits which haven't been driven mad are embittered by betrayal, having been tricked by the Masters' ideals and lies, only to face a fate of everlasting nightmare and emptiness. The realm was once accessible from the voidgate of the Battlespire, but the link was severed after the citadel was destroyed.
Simpa mjestašce.
-
What is a man?
http://www.gameinformer.com/games/the_e ... -tree.aspx
= Citat =:
During my hands-on session of Dawnguard, I paused the game for a minute to check out the skill tree of the level 29 vampire lord Bethesda created for the demo. Here is the list of perks he had for his vampiric form:
Power of the Grave: 50 bonus points to health, magicka, and stamina
Vampire Grip: A Force Pull style ability that allows you to pull distant targets toward you and choke them
Summon Gargoyle: Conjure up some help in battle with one of these menacing monsters
Corpse Curse: Paralyze your foes with this magical blast
Detect All Creatures: A vampire who wants to live long should stay aware of his surroundings
Mist Form: Turn yourself into an invulnerable cloud of mist while regenerating your health, magicka, and stamina
Supernatural Reflexes: A slow motion style ability that allows you to move quickly in for a kill while the enemies move sluggishly
Blood Healing: Killing someone by biting them restores all of your health
Unearthly Kill: Night powers and Blood Magic cost 33% less
Poison Talons: Melee attacks deal 20 points of poison damage
Night Cloak: A shroud of bats feed on enemies within melee range
-
-
Baš sam to htio reći... kako ću rasturati sa ovom rasom to nije normalno...
-
-
Kako bi ovu novinarku, jao...
Nego, vampir po danu? Hmmm...
Sviđa mi se werewolf skill tree.
Postat ću werewolf i pridružit se Dawnguardsima.
-
Toddy intervjuiran
Words of truth have been spoken...
Todd Howard: "So you ask yourself... what makes... what people want? And generally in DLC... they will buy... just about anything. Thats not good."
lol e da čujem developera da to kaže to i još kaže da spomene da to nije dobro XD
-
Pre dobro zvuče ovi perkovi, biti će uživancija reprizirati igru.
Jel u međuvremenu (nešto prije Diabla, pa do danas) izašao kakav novi patch ili nešto slično? Prestao sam pratiti ostatak foruma :(
-
Mounted Combat so dodali u patchu. Nego mene zanima hoće li Dawnguard donjet nešta novo za melee likove jer su vampiri u TES-u oduvijek nekako "casterski", a ne želim bit gej mage.
-
Onda igraj sa Lycanom ako ne želiš biti gay mage, mislim ono...
= Citat =:
Sviđa mi se werewolf skill tree.
I Warewolf dobiva skill tree? Things cant get better than this...
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8VrtuWUy4E
Sad kad je patch vani mogo bi se opet vratiti na Skyrim pošto sam ga trenutno pauzirao.
Enderal - The Shards of Order
= Citat =:
From the team behind Nehrim - At Fate's Edge, comes Enderal - The Shards of Order - a total conversion mod for Skyrim, set a couple of years after the events of Nehrim. The team, volunteers from the dedicated modding community SureAI, aims to continue the tradition of the intensive and complex storytelling introduced in Nehrim. This basically means that, what they do here is fantasy for adults, it is dirty and immersive, and there are no fairies!
-
-
-
Pa ne dolazi brzo, ali mislim da će ga izaći. Nadam se, zapravo.
-
Svaki dan me nešto razveseli, ali stvarno.
Ma bezveze se brinem. Bit će. Mora.
-
I onda neka mi netko kaže da xbox ne uništava gaming.
-
Pa nije konzola za to kriva.
-
Nije kao komad hardwarea, ali je kao gaming platforma. Sve se prilagođuje xboxu iako je skoro po svemu slabiji i od PS3 i od PC-a. Sve živo se mora portat na njega, ako wii ima retardirane motion kontrole zašto ih ne bi i xbox imao? Sva ova navala cover šutera je počela s Gearsima. Xbox nema ni jednu ekskluzivu vrijednu igranja. Koči napredak svojim retardlukom.
-
Joj Bartuče, uključi logiku malo. PC i PS3 imaju više prodanih primjeraka zajedno, nego sam Xbox. Microsoft ih sigurno nije toliko platio da ignoriraju oko 6 milijuna Skyrim igrača i potencijalnih kupaca DLC-a. Doći će DLC, samo prvo moraju na PC i PS3 stići potrebne zakrpe da igra dođe na verziju za DLC nadogradnju. Informirajte se malo za promjenu.
@Xero
Aj ne trkeljaj bezveze. To što za tebe ne postoji dobra ekskluziva za Xbox ima težinu koliko i hrvatsko tržište igara američkim izdavačima. Kvaliteta igara nema veze s platformom.
-
Umm pc je prvi dobio mounted combat patch koji je povezan s Danwguard DLCom tako da ti ta teorija nema smisla. Najvjerojatnije neće još doć na PC i PS3 jer patchaju sam dlc koji nije dobio baš najbolje kritike i dosta je bugovit.
EDIT: I kako kvaliteta igara nema veze s platformom? Pa pogledaj Wii.
-
Na PS3 kasne zakrpe koliko sam informiran.
Opet, nema tebi kvalitetnih igara. Ja da imam viška novaca, svakako bi uzeo Wii i odigrao određene naslove koji me zanimaju.
-
Wii ima izuzetno kvalitetnih naslova.
To što se nekome čine 'dječji', njihov problem.
Prije bih kupio Wii nego X360, recimo.
No, i ovako imam previše igara, a premalo vremena.
-
Dawnguard PS3, PC Info This Week
Šta se brinete sve ćemo saznati do krjaa tjedna. Ja na DLC ni ne pomišljam kad još ni original nisam završio onako kako bi ja htio. Taman se vraćam Skyrimu idući tjedan kad završim sa Deus Ex:HR.
-
-
Vidim da su dodali Dawnguard achievemente na Steamu, dakle kuha se i za PC nešto.
-
To samo da vas nahajpaju i prisile da kupite konzolu.
-
Dawnguard je upravo izašao za PC i može se kupiti za 20€
-
Kako PS3 uvijek najebe. Žao mi ih je :(
-
Kad je Bethesda nesposobna prilagoditi engine PS3 arhitekturi kako treba pa sve kasni, uključujući zakrpe i DLC-ove.
-
Ma nisu samo oni. Na PS3 sve kasni.
-
Yeah, kod za PC i X360 je navodno dovoljno sličan da se lako i brzo konvertira između verzija dok je PS3 drugačija priča.
-
-
Izašao Dawnguard na Steamu.