NOOOOOOOOOOOOOOOOO
Printable View
NOOOOOOOOOOOOOOOOO
fascinantno kako se butthurt dota fanboyi jos uvijek javljaju na svaku rijec :)))))
e da, systematic, jesi vec hipsterski izhejto CS:GO ? :)
Skarner huhuhuhuhu <3
Koji k ovi u riotu izvode?! Svako malo neki neopisivi lag nakon novog patcha. 3 poraza zbog toga i ne toleriram više takva sranja.
Nek se gone u vražju mater kako bi to Lauš slikovito reka :)
Jungle Trundle <3 Pomoću njega sam se napokon izvukao iz one ružne serije poraza.
Trundle je ninja OP što se tiče jungleanja, srećom to nitko ne kuži.
Isto je i sa Cass, jebeno OP, ali je ne igra puno ljudi pa se i ne žali previše ljudi X)
Neka tako i ostane :) Ali stvarno, u zadnjih mjesec dana nisam vidio nijednog Trundlea, mislim da je možda čak i najmanje igrani champ u igri. Nije baš OP, istina da poprilično brzo očisti jungle i da ima dva odlična gank skilla, ali zato dosta gubi na snazi kako igra odmiče.
kupio reverse annie. love it. :D
Ta ti je sva naopačka.
19/0 caitlyn, 21/3 garen i 10 win row :)
Kako me late game Trynda jebeno živcira. Možemo ga shutdownat, genkat, zoneat koliko hoćemo, da do 10 minute ima 0/5/0 score i 10 minion killova, ali čim se igra malo oduži, do nekih 40 minuta, on će uz sumanuto no-brain farmanje i backdooranje side laneova i pokoji assist svejedno zaraditi za Inf. Edge, Ph. Dancer i 2 Bloodthirstera, i tu igra i teamfightovi postanu besmisleni.
Nema smisla raspravljat, samo cuvat slowove i exaustove za njega. Kilnut mu helte pa kad upali rage samo slow i biž, nomalno kljuc je da niko iz teama ne troši skilove na njega (osim slowanja) i brzo pada. Ako na kraju cili tim uleti punim fokusom na tryndu dok mu traje ulti najebali ste. U svakom slucaju late game trynda ako je dobar igrac obicno pobjeđuje tako da je uglavnom sve uzalud. :)
zgbursajte ga prije neg baci ulti. true story.
ak on tebi uspije u 400min sloziti infinity, ph dan i 2x bloodthirst nesto krivo radis
Pa jedini način za izvest ovo je da smo svi na voice chatu :) A pošto većinom igram s random ljudima, jasna ti je moja frustracija.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Ne radim ništa krivo, nego se jednostavno nafarma. Npr. teamfight se sprema na top laneu, bot je pushan do njihovog prvog towera, i trynda se porta doma, ode na bot i zafarma minimalno 2 vala. Nije uopće bitno koji je rezultat i u kojoj smo mi prednosti i kaj će izgubit teamfight 4 vs 5, čim se igra malo oduži, gotovo je. Ovaj zadnji meč je na 35.-toj minuti rezultat bio 50:25 za nas, svi u protivničkom timu su sakali, ali ovaj se nafarmo, ušao u teamfight i upalio ulti. Za 5 sekudni triple kill i moš se jebat.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
pa ono, kada je 4v5, on solo pusha dolje, vi njih pobijete ko zadnju stoku i nastavite pushati. ode im top lane. port dolje jer NE STIGNE solo dolje probiti bazu sa inhibitorom i otjerate ga. ponovite opet. 2 lanea dolje, 1 osto. easy gg....
zabavan je ovaj novi, xerath mislim, ali nije nesto toliko originalan, i nekako mi se cini da mi puno vise pase kass i lux od takvih tipova champova :[
od ovih koji su zadnji izasli, xerath je dosta invoativan i smisljen dobro. moglo je bolje naravno, ima svojih gluposti, al u usporedbi recimo sa ovim gravesom (il kakvec) ovo je cista 5ica
Bilo bi kulno..
kakav vam je grejvs ?
ja sam ga 2 put samo vidio, oba u mom timu, i razbijao je.
also, gonna get noc yes.
Nisam ga igrao, samo znam da mi fps drastično padne kad me pogodi s onom maglicom :D
ah. enivej, dobio 10k RP-a, bez da mi je lipa iz džepa nestala, wat buy. alrdy got haunting nocturne.
o.o
Kako?
Also, Mantheon <3
Lier!= Citat =:
Izvorno postao Norther
dobro znas da ne lazem :D= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
enivej, kupio si i riven.
uhm na osnovu cega sam dobio 10 IP boostova? jel neko znam ozda xd
LoL je dobio golden joystick award za najbolju besplatnu igru, svi ce dobit 10 ip boosta ^^= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
http://i.imgur.com/EWePa.jpg
PTE <3
O___O
KAKO!?!?!?
http://i.imgur.com/FwR2g.jpg
U jelly? :P
kako :o
Fino :P
Eda,
http://i.imgur.com/r0FJk.jpg
reci :-x