Forum polako propada. Glavnih admina nema već desetljećima.
Printable View
Forum polako propada. Glavnih admina nema već desetljećima.
Nekako me to ne boli.
Bar ne patimo od konstantne navale newfaggotrya od koje pati ostatak interneta.
Ima šačica establiširanih članova na čije sam se ukuse već naviko i čije preporuke poštujem, tako da je sasvim ugodna atmosfera.
Kao da se vrijeme zamrzlo prije "Eternal Septembera"
Čudo je da forum još uopće i postoji od kada PC Playa više nema. Tu smo dok god nam VIDI poglavari ukazuju milost.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Što, ne valja da dolaze novi članovi?
Osim ako imaju 4chan smisao za humor, razumije se.
Problem je što se svi furaju na tja smisao za humor.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
I još loše.
Super je ovako. Kvalitet iznad kvantiteta
A to će se vjerojatno desiti kada se časopis ugasi.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
U svakom slučaju, čekam te na Playomaniji :D
Mene od Palyomanije odbija baš taj element 13o-godišnjaštva na forumu.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
HERP DERP COD
Idi u Black Ops II temu da procitas utiske, odusevices se :D
Ma ok je sve to, barem Babitzu nije dosadno :D
Srećom pa se masa na facebooku uglavnom ne zna služiti ovim formatom izražavanja :)
Možda odem kad ovaj brod napokon potone, al falit će mi taj urasli etiquette/lokalni humor/slične sitnice koje sam ovdje nalazio.
izgleda da se moram registrirati na playomaniji. tamo se skuplja ekipa ocigledno xD
= Citat =:
Izvorno postao S Playomanije, COD: BO 2 tema
:pray: :rotfl:= Citat =:
Možda ja,al neznam.Sve ovisi o mom prosjeku na kraju razreda.
:( :-[
EDIT:
:pray:= Citat =:
Preordero iz infomarka za 400 kuna :pray: :pray
Naravno roditelji neznaju jer bi me ubili trenutno :zivjeli:
Jel ih se da iztrollat?
Izuzetno lako, pa djeca su
Mogo bi si acc napravit za zabavu...
Probs.
Ne izgledaju baš resilient na trollanje.
Ali ćeš vjerojatno bit samo zasut uvredama na račun majke, ne čini mi se da bi mogli drukčije reagirat na trollanje.
Tim bolje.
EDIT: I još ih pola ima rageguy likove na avatarima, this should be fun.
Forum je ok, za godinu, dve će najvjerojatnije biti na vrhuncu.
Tamo vas sve mogu benati, crven sam.
8)
Šteta što nećeš
:eyebrows:
Bude Sickmanno1, ionako ste mu ovdje svi stali na žulj, Diablo hejteri :D
ja sam siguran da nisam :P
Bičam jer idem na usmeni koji traje 3-4h doslovno. Sigurno bum zadnji na redu omfg ;___;
Uleti u prvu klupu. Upravo sam došao sa usmenog... uletio u prvu klupu i nastupao četvrti :P= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ma u uredu je usmeni.. Niš uzeo za piti i jesti pa nek on pita.
Gl :)
Hvala! Treba mi sreća samo da me glava ne boli i da nisam gladan, svjedno dal padnem :D
Bičam po astronomskim pojavama.
Bokte koga briga.
Neš ti događaja, prošo planet između nekog drugog planeta i njegovog sunca. Po petsto milijunti put.
Nisam znao da su astronomske pojave inače na svim naslovnicama i svi o tome tračaju pa se imaš što naročito žalit. :S
Al inače po tom pitanju, čuj, ako si astronom i cijelo vrijeme gledaš iste stvari po nebu, bude ti zanimljivo kad jedan dan vidiš neku promjenu. :)
Fakat. Kardašijanke su u žiži svaki dan pa ne bičaš po njima, ovo čudo se desi svakih 105 godina... i ti nađeš po tome bičat?
Đe će ti duša bolan?
Vidiš, to je zapravo čudno.
Venera je u tranzitu (Predo, novine pročitaj) svakih 250 godina i tako otkad je Sunčevog sustava.
A Kardashianke su se rodile jednom i žive svega par desetaka godina. U neku ruku, fascinantija je pojava Kardashijanki nego Venere u tranzitu.
Makes you think.
Trajao usmeni samo 3h, preživio, prošao, još nisam pijan.
Članu astronomskog društva si našao govorit da čita novine. :(
I nije svakih 105 godina, ni svakih 250, nego varira. Prošli put je bilo 2004., sljedeći put će bit 2117., a nakon toga tko zna kad. Dobro, zna se, pogledaj u tablicama.
Glupih drolja ima uvijek. Iako, uzevši u obzir koliko kratko čovječanstvo postoji u usporedbi sa Sunčevim sustavom, i dalje bi se moglo računati kao rijetka pojava.
Ali ne treba zato bit svaki dan u novinama.
Promakla ti je ISTINA.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Wtf, samo glupe trebe komentiraju. Koze =( Iako bih volio upoznat onu iz koje pršti seksualna energija.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Hvala što ove divne informacije i istine dlaze do nas!
Moje je iskustvo da sam prošli tjedan imala nekoliko dana jake, iscrpljujuće bolove u lijevom dijelu blizu srca i oni su se iz dana u dan spuštali, putovali su i jače boljeli u debelom crijevu, kod jajnika, dok nisu izašli na stražnja vrata. nikako ih nisam racionalno mogla obasniti, osjećala sam da je to neko čišćenje drugih razina. a pomagala sam si tako što sam ruke s orgonitom u njima položila na mjasto boli, onako s puno vjere, i pomoglo je da se stvar ublaži.
E, bokte, treba imati talenta za ovakvo pisanje. Mislim da je ovo napisano u cca 18 minuta, od čega je 13 minuta otišlo na dodavanje hiperlinkova i slika. Ostalih 5 minuta je profesionalno i talentirano štancanje blokova teksta bez apsolutno ikakve koherentnosti :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
http://i.imgur.com/aZlID.gif= Citat =:
Najpoznatiji takav slučaj (na kojem su znanstvenici i analizirali viruse s planetarnim korespondencijama) jest španjolska gripa, no najluđi je plesna epidemija u Strasbouru, (1518., godina Venerinog tranzita) uslijed koje je cca 400 ljudi, bez jasnog povoda, plesalo po ulicama grada do iznemoglosti nekoliko dana, a potom ih je nekoliko umrlo od posljedica (bilo zbog srčanog udara, krvarenja...). Počeli su plesati sami od sebe, tako i prestali, a ni tadašnji ni današnji liječnici ne znaju uzrok, osim da su bile na snazi „nadnaravne sile“. Zanimljivo je da su ples i smijeh obilježja Venere.
Al kako kraljevi baš sve moguće povezuju sa planetima
Ono bole me jajnici - tranzit venere, napaljena sam - tranzit venere, pas mi je umro - tranzit venere
Bičam po krpeljima...
Danas ja i stari otišli brati vrganje u "Rakov Potok", našli 2 vrganjćeka i ukupno 23 krpelja na hlačama. Sva sreća pa smo imali svijetle hlače, tak da ih je bilo lako za vidjeti. Ja sam imao 12, stari 11 komada :( Uglavnom veličine ušice od igle (1-2 mm). Svakih 20-ak minuta smo stali i pikulali se sa njima, katastrofa.