Counter strike 1.6 /source ?= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Printable View
Counter strike 1.6 /source ?= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Čitaj jebeni post, otkad je counter strike sp only?
možda se nije znao connectat i ne psuj. :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Svako zna da je CS multi-player igra....
I da,ti bas i nisi u nekoj poziciji da opominjes,iz vise razloga:
1.Ti si KICO,spamer bez granica.
2.Razgovaras sa clanom foruma koji je ovde mnogo mnogo mnogo duze od tebe.
Jel vi igrate neki RP da mene nitko nije obavijestio? Ovaj Forengner u nekom programu :/
Nisi odviše bistar, jelda?= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Mozda neki Rainbow Six?= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Tamo si specijalac, imas tim, boris se protiv terorista, mos sređivat oruzja/opremu i robu...
igra san to prije oko 7 god imala je neku svijetlo plavu pozadinu kad se sreduju oruzjb i sican se da je bila mapa neka u crkvi ili necemu slicnom....
Ah, neznam što da ti kažem, jer nekužim što točno tražiš.
Možda neki S.W.A.T.?
Trazim stariju, jednostavnu i VRLO LOGICNU p'n'c avanturu. ScummVM verzija pozeljna.
Day of the Tentacle
Logicno?
Logicno
odličan predlog= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Dig
Boguje.
Global Operations?= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Operation Flashpoint?
Sum of All Fears?
Ti mi prvi na pamet padaju što se tiče tog vremenskog perioda
Pa cs je singpleejer znas kako je fora pucat u zidove i pisat svoje ime na zidovima a tek osjecaj pravog ramba kad si sam protiv svih= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Koji ti je k u zadnje vrijeme?
menga= Citat =:
Izvorno postao KICO123
uh, dobra igra, ali ne i sa strane zagonetaka (a mislim da dečko na njih misli kad kaže "logična"). nije da su nelogične, nego su nezgrapno realizovane. recimo, ona pri početku kada je potrebno da doteraš nešto na nešto tačno u milimetar, a ako promašiš za taj milimetarčić, igra ti ne dava nikakav feedback.. i slično. jer, nije bitno samo da zagonetke budu logične, nego da budu logične u kontekstu koji igra mora jasno da naznači. prosto, mora da bude feedbacka i nečega što će igrača izvesti na pravi put (tu, naravno, ne mislim na hint sistem)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
a i the dig pati od velikih scenarističkih nedostataka, ali sve vadi kvalitetna produkcija i odlična atmosfera
Tražim igru koja bi bila nekakva kombinacija RTSa i RPGa, nešto slično prvom Majestyu, ali da recimo sam možeš upgradeat likove i/ili kupovat im iteme, nešto u tom stilu.
Dota rofl
lolne
Hmmmm, jedini rts na tu temu koji mi pada na pamet je spellforce, no ta je igra onak, osrednja. S druge strane, king's bounty i ascension to the throne su izvrsni tbbs / rpg hibridi koje bi se isplatilo zaigrat.
Taj Majesty mi se čini zanimljiv, može mi netko malo objasniti igru i tako to?
Ukucaj u google -.-
Pa da, ukucaj u gugl. Cijeli ovaj topic je nepotreban, jer možemo stvari ukucati u gugl. Čemu uopće raspravljati, kad možemo ukucavati sve što želimo znati u gugl.
Mrzim takve komentare.
Nije nepotrebna tema, činjenica je da ti nitko neće dati detaljan opis igre koji se, usput, može pročitat nakon 2 klika mišem... Savy?
Dajte neku igru sa zombijima,nemojte l4d jer sam igro
I jos jedna stvar,ako neko zna ime igre,ti si neki ja mislim celav XD,i ugl ti dolazis u zatvor,a u zatvoru se dogodi nesto pa zatvorenici postaju ko zombiji ili tako nesto,sjecam se,bilo je oruzije da ih zatreses strujom,igra je totalno bizarna :D
Stubbs the zombie
Land of the dead road to fiddler's green
resident evil 2 i 3
Od malo opskurnijih, Burn the Zombies i Zombie Driver. Igre su u suštini jednostavne, no na takve se najlakše navučeš.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Burn the Zombies je slična igra kao Crimsonland. U arenama je potrebno potamaniti što više zombija. Naziv potiče od toga da možeš zapaliti zombije, pri čemu su opasniji, no svaki zapaljeni zombie podiže bodovni multiplayer za jedan.
Zombie Driver zamisli kao choplift meets stari izometrijski GTA. Cilj je taxijem doći do preživjelih i vratiti ih u sigurnosnu kuću. No, na putu do tamo, pogaziti ćeš stotine zombija, a na auto možeš montirati strojnicu, bacač plamena ili raketa, rail gun i druge pakosti.
Ovaj opis je igra Suffering.
Mislis, The Dig, radjen prema Spielbergovoj ideji? MEGAMOZE.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Zanimljiv mi je taj Stubs mislim da sam jednom igrao demo sa pcp dvd-a
Burn the Zombies je ipak arena a ja vise volim igre sa kampanjom,i tako to
Zombie Driver bi se moglo probati pogotovo uz neku zestoku muziku
Land Of The Dead isto nije za baciti...
Zombie Shooter 2
Nemoj očekivati previše, ali je ok za ubit vrijeme.
RTS novijega datuma, ili neki rpg tipa Fable: The lost chaptersa?
Fable 3 :)
Ajd' sad i meni pomozite.
Dajte mi neki dobar vertikalni arkadni shooter tipa raptor ili tyrian a da je novijeg datuma (novije od 1999. jel) i da ima puno različitih oružja, bonusa, upgrade-a i sl. Touhou ne dolazi u obzir jer sam dosta toga već odigrao.
Dark Void
Ovako, gledao sam EVE online i čini mi se kul al kad nije besplatan... meh, nije za mene. Zato tražim slijedeće:
- neku Free MMO (a može i SP) igru u kojoj vodiš svoj space shuttle/tenk/lika/nešto stoto kroz borbe i sl. unaprijeđujući svoj space shuttle/tenk/lika/nešto stoto i prilagođavajući ga vlastitim željama. Jako poželjno da igra bude balansirana među klasama/rasama.
- neku ratnu strategiju (ne treba bit klasični RTS - može i old skul hexovi, turn based itd.) u kojoj nije naglasak na ekonomiju i to nego na samo ratovanje, ali kroz taktični pristup - i da ima mnogo jedinica, opcija... I neka bude samo WW2
Silkroad (nezznam jel je free ili ne )