kako da dizem jebene compendium levele :( lvl 2 sam, droppa mi svako 16. gjm 25 pointova
Printable View
kako da dizem jebene compendium levele :( lvl 2 sam, droppa mi svako 16. gjm 25 pointova
pa pogle CM helm, axe helm. bas su bzvze odradeni.
i glupo mi je skroz sto neki heroji imaj usam jednu custom animaciju (cm, lion, deathprophet itd) dok neki imaju 2-3. tipa sniper. il dk. il warlock.
trebali su svima il 1 il 2 il 3 il4 skilla promjeniti, a ne sarati uokolo.
uzeo sam compendium taman kad su bili pri kraju qualifieri :/, ono ostalo sam sve popunio.
htio pucka, dobio ga :]
jel odradio tko ovaj fantasy league?
ja nisam. nit znam sto je to :(
nisam ni 10hero challenge napravio. ostali chen, tinker i weaver. tri heroja koja mrzim.a prije rerolla sam imao chen tinker meepo
:(
http://www.reddit.com/r/DotA2/commen...1440_one_more/
ako neko slcuajno niej vidio, cuo il ensto. super wallpaper.
4k mmr nakon kalibracija, ocekivao sam nize. 6-6 sam isao ili tako nesto
prehrđav sam, nisam dugo igrao
http://store.steampowered.com/news/13518/
Shadow Fiend is exempted from the Model Remake Vote. He is getting a rework as we already know.
dobar je patch.
Pa natuknuli su vec sto puta prije. Tj. micali su neke fajlove iz igre vezane uz njegov model il tako nesto.
+ Model rework, "Brought to you by Shadow Fiend..."
NAR iliti North American Rejects su ušli pod sponzorstvo Navija i sada imamo i Na'Vi.US= Citat =:
The rumours are true! Na'Vi now has TWO squads in The International! Is there anything scarier?
http://www.joindota.com/en/news/1862...nds-to-america
podjeljenog mišljenja sam.
ne kuzim, pa zanmo da su do 10m stavili?
sta se tice NAR'VIa, nisam hepi bas. nar je smece.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd= Citat =:
$8,800,000: Live Broadcasting of the after party with special guest Darude.
ovo mi je presmiješno
nadam se da ce "odsvirati" vise od jedne pjesme kao na dreamhacku
ja se nadam da će slomit ruku il' nešto prije pa da toga nebude ni bilo.
Darude onak, pa nije 1990. godina.
jebeni amerikanci.
bolje da su basshuntera zvali, ali koliko sam cujem njega Riot placa
ček ko je taj darude uopće
song name pls
darude - sandstorm
sve će vam biti jasno.
Duduududududududuudududududu
:(
:D
the summit finale sada. dk vs eg
dk3-0eg
mislim da ako je tkko shvatio kako dobiti eg, to je dk
slicno ko alliance. ako se, za vrijeme ti3 perioda, shutdownalo s4 dovoljno, alliance nebi imao neki backup plan i pregazili bi ih.
sada ako se rtz pregazi na midu, on jednsotavno nema znanja i volje igrati odozada. puno losije igra nego vecina igraca sa nedovoljnim farmom. zato i imaju tolki winrate sa drvom. gank na midu je prakticki nemoguce uspjesno izvesti ako drvo pravovremeno drvari onaj armor svoj na mid..
gleda tko?
Evo gledam ja , moram priznat da sam uzbudjen . Eg je uspio jebeni show nabacit.
Nadam se da nece biti stomp. Kolko god navijam za dk.
d2l
76-24 za dk omjeri oklada
dodem i da bacim 1 rare na eg XD
nadam se i ja da nece bit stomp, da ce eg barem 1 game uzeti. premda sumnjam...
dk je trenutno tier 0, dok su navi alliance vici ig c9 fnatic t1 a ostali t2 (valjdanisam nikog zaboravio)
Albert Einstein, one of the greatest minds to ever live, was perplexed by the speed at which Arteezy was able to farm. Seemingly impossible GPMs of 800+ every game were consistently observed, leading to the hypothesis that this was no fluke. Einstein spent the last years of his life trying to prove that the ability of Arteezy's farm existed within the laws of science. Critics laughed at his efforts, claiming that Arteezy's farm was an undeniable act of divine intervention. It wasn't until the end when Einstein found the answer. On his deathbed, Einstein spent the last seconds of his life jotting down what is now the world's most infamous scientific formula. r=tz²