Što je je ovi 666 saleovi na GMG-u su mlaki dosta :) Jedino sam Chivalry uzeo zasad, a računao sam cijeli Steam summer sale budget potrošit.
Printable View
Što je je ovi 666 saleovi na GMG-u su mlaki dosta :) Jedino sam Chivalry uzeo zasad, a računao sam cijeli Steam summer sale budget potrošit.
Tenks, ugrabio Overlord 2 :D
Bar netko nešto :wink:
Rockstar akcija na amazonu. Max Payne 3 za 10$, LOTR:WOTN za 6$, L.A. Noire - 12$, MP3 + LAN - 10$, B:AA 6$
Ne vrijede ni tolko.
Osim Batmana.
Zašto ti mrziš MP?
Jer ne zna.
Težak mu je.
Uzeo i ja taj famozni mp3 (ne bude li valjao, šaljem Vedranu račun na adresu). Vuče me LOTR ali me strah da ne bude njesra a i da prištedim neš' za summer sale
provjeri dal na PC-u autosave funkcionira kak spada prije...jer na ps3 je sustav pokvaren...inače u coopu je čist ok igra, al ne očekuj previše...= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Meni je igra na nekom dijelu u kanalizaciji počela neigrivo laggat pa sam odustao. Inače ok igra, ništa novo ili originalno, h'n's sa klasičnim rpg elementima.
MP3 'mrzim' jer je prerazvikana prosječna dosada.
LOTR: WITN ne igrajte ni za živu glavu.
Sjetit ćete se toga kad vas tamo negdje u zadnja 3-4 levela opizdi gamebreaking bug koji sprječava završetak igre.
Sustav je pokvaren svugdje. Jedino vas može spasiti ručno rađenje backupa autosavea nakon svakog levela.
Ja sam 1.0 verziju prešao bez da sam ijedan bug vidio.
Imao si sreće.
Postoji na tri različita mjesta bug tamo negdje u tri-četri zadnja levela.
Možda sam razmažen, ali e gmg akcije su baš smeće. Vidio sam na bug forumu popis igara koje će još biti.
Već sam se ponadao da je ovaj GoT RPG, ali stave smećastu strategiju. :(
I ja sam izbirljiv kad su igre u pitanju, ali na ovoj akciji se nisam niti premišljao radi koje. Jednostavno totalno nezaniljivi naslovi (bar meni) za jedan summer sale :)
Ja sam uzeo SOTS: The Pit, The Cave i Jurassic Park.
E Jurski Park bi morao nabaviti, niti ne znam jel valja, ali obožavam dinosaure :D
Navodno da je QTE movie experience, i da je basically samo za fanove, samo da znaš da ne bude razočaranja :D
Nemoj. Najgora Telltale igra ikad.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Čak i ako sam fan Jurskog Parka? QTE i filmsko isksutvo me nije niti malo smetalo u TWD (izuzev par situacija gdje je QTE nepotreban).
Ne brini, i da ju hoćeš uzeti - nečeš. 30$
Postoje ljudi koji kupuju igre po punoj cijeni? Platio sam 4.75€ za to.
Da, tak sam i ja mislio čekati neki 75-90% popust :D
OOOOOOOOOOOOOOPREEEEEEZZZZZ---
Risen 1 je DRM free
Yup, nije za steam. Fascinantno je kako ljudima moraš naglasit da je nešto DRM free kao da je nešto loše :D. Al jebiga i ja više volim imat igru na steamu nego drm free.
Baš razmišljao da li da piknem ili ne, dobro da ste se javili. Često je na Steamu za takvu siću, tak da nije bad...