Šta igraš?
Printable View
Šta igraš?
Odin Sphere
proso 3 puta i opet prelazim,najbolja oddworldova igra= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Mene one tajne prostorije toliko naživciraju da u roku sat vremena bacim sve u vražju mater. :)
Exoddus je dosta bogatiji po gameplayu. Odlično je što možeš obuzeti sve organske protivnike, pa čak i vlastiti prdec :D A i nove vrste komunikacijama sa ostalim Mudokitašima su odlične pošto moraš paziti kako barataš s njima.
Jedino me parcijalno jebu gamepad kontrole. Onaj Xpadder radi super ali mi igra kod svakog loada promijeni raspored Y i Z tipki, tako da svaki put moram rekonfigurirati gamepad :| A ne mogu ući niti u konfiguraciju tipkovnice unutar igre tako da to stavim na neko drugo slovo :(
KOTOR 1!!!!!!
Dojmovi?
Dojam je da ću zbog ove igre odmah sad opako popustit u školi.
Dual wielding mačeva ftw.
Odmah ga idem izvadit :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Aha, još ćemo se utrkivati tko će prije prijeći igru. :D
Prije dvije minute sam pročitao recenziju Gorana Zeca, i skužio da on *uvijek* igra sa ženskim likovima, U Kotoru, u Baldur's Gateu 2, u Falloutu... Valjda samo voli gledat žene odostraga, ne znam. :(
A možda nema života...= Citat =:
A možda je on zapravo žena?
počeo Back to the future te Broken Sword 2.5 :thumbs2:
BROKEN SVORD :pray: :pray: :pray: IDEM GA ODMAH NAĆ, MISLIM DA ZNAM HGDJEH JE, NA NEKOM CE-DE-JU!= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Čovječe, smiri se malo... I prvo nađi KotOR, to si prvo rekao :o
Kotor se već instalirao ;)= Citat =:
Gonite se u kurac.
Skida se Kotor.
Koliko god mi je ta igra imala zanimljivu pricu i likove i atmosferu cak, borba je jednostavno ubitacno dosadna
Borba je gg, al nakon Tarisa je uvredljivo prelagana.
Nepodnošljiv voice acting.
ORLY?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ba-shuuka, woomba...koombe-keen. Whada-koom beth, ching palla...mulli rha!
Voice-acting je priceless, ošao bih igrati da mi je komp u stanju pokrenuti bilo koju igru sad.
Internet je u kurcu, moj cd strgan, vrijeme je da nazovem prijatelja. :D
Recettear's Shop.
Ovo je zasad super :)
Fifa eleven.
metro2033-...odličan ali iritantan ponekad.
Danas stigao naručeni Mass Effect.
Zapostavit cu malo sad Deus Ex: Invisible War pa se pozabaviti sa Mass Effectom :D
BTW za metro moras biti teski frik malo je cudna :|
Metro je jedan od boljih FPS-ova u posljednje vrijeme...ne znam zašto bi morao biti freak, šta uplašila te atmosfera? :D
Bugovit, nezanimljiv i s lošim osjećajem napucavanja. Rijetko kad mi je bilo žao potrošenog novca kao tad, ali to je tako kad kupuješ po principu rekla-kazala i trailera.
Crysis je najbolji FPS u zadnjih pet godina.