Plus, sa ovim combat rebalansom melee je sasvim ok, jedino što fali je neki dodge pokret kojim bi se mogao brzo baciti van protivničkog dohvata. Iako ja nikad ne koristim štitove nego samo jedan mač, prilično sam sposoban u borbi.
U block treeju imaš perk "quick reflexes" koji ti daje "bullet time" za vrijeme blokiranja protivničkog power attacka. Mislim da funkcionira i dok blokiraš sa oružjem (tj pariraš), tako da nije shield obavezan.
Perk je fora, dovoljno se uspori vrijeme da možeš potpuno izmaknuti power attack i još udariti protivnika sa strane/od iza :D
10-05-2012, 07:01
cham3leon
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Da, to bi moglo biti korisno. Samo treba doći do tog perka.
10-05-2012, 07:40
W33D RUNN
Meh. Igra je prosječno prosječna. Što je otužno za današnjicu. U ne moddanoj verziji maževi jebu mater sviam na svim levelima dok je combat najsmrdljivija hrpa govana još od prvog AC-a.
Treba se uvest podrška za Wii, pa bi možda taj combat bio bolji.
10-05-2012, 08:37
Devil Dog
Planiram ponovno zaigrat ovo pa mi preporučite par najboljih modova.
Znam da ste već prije pisali, neda mi se tražit.
10-05-2012, 08:46
Gothmog
= Citat =:
Izvorno postao W33D RUNN
Meh. Igra je prosječno prosječna. Što je otužno za današnjicu. U ne moddanoj verziji maževi jebu mater sviam na svim levelima dok je combat najsmrdljivija hrpa govana još od prvog AC-a.
Treba se uvest podrška za Wii, pa bi možda taj combat bio bolji.
Imaš video prije par stranica, a dotiče se Kinect Skyrima...go nuts...
10-05-2012, 10:32
W33D RUNN
Onaj tko koristi Kinect cucla Microsoftovu mošnju.
Treba ili portat na Wii ili na IOS.
10-05-2012, 10:49
cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao W33D RUNN
SIOS.
:(
10-05-2012, 11:19
Gothmog
= Citat =:
Izvorno postao W33D RUNN
Onaj tko koristi Kinect cucla Microsoftovu mošnju.
Treba ili portat na Wii ili na IOS.
Čru, čru...al' s druge strane, pogledaj ovaj video uradak
Vjerujem da ovo nahraniti trola, koji kopira admin-trola...
10-05-2012, 11:27
Aerial
ajmo svi napraviti wekolike altove!
10-05-2012, 18:40
W33D RUNN
Red je. Ipak je ovo nova moda.
10-05-2012, 18:54
cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Planiram ponovno zaigrat ovo pa mi preporučite par najboljih modova.
Znam da ste već prije pisali, neda mi se tražit.
Ja imam sljedeće ključne modove u igri:
Duel - Combat RealismSkoji poboljšava melee borbu sa potpuno novim mehanizmima. Stamina je sada bitnija nego ikad.
Gold AdjustmentSs kojim je u igri teže zaraditi pare, pa se ne može tako lako postati bogataš koji nema kamo s parama. U biti ti uzme postotak golda koji se dobije u containerima, quest awarda i zlatnika u kesama. Postoci se mogu mijenjati po volji, ali meni je po defaultu sad taman.
Filling Food and Restful SleepSNešto kao Hardcore mod. Ono najbitnije je da hrana više nije beskorisno smeće u igri. Fora je u tome da si staviš po volji, užasno sporu regeneraciju stamine i magicke, a normalnu za health, ili kako god već hoćeš, a hrana sad ima takav efekt da ti zavisno o tipu hrane pojačavaju regeneraciju na duže vrijeme. Npr, kruh i drugo šta sadrži ugljikohidrate regenerira staminu, meso, sir i slično magicku.
10-05-2012, 19:00
Devil Dog
Hvala ^^
Mislim da ću si uz to još i ovaj weather mod instalirat, izgleda epik.
EDIT: Na kojoj težini igraš s ovim modovima?
10-05-2012, 19:12
cham3leon
Mislim da mi je težina Expert. Nije s njima ništa teže igrati, samo malo unesu novu dimenziju igre.
10-05-2012, 20:39
Raz
Warchief Armor <3
Kako samo badass izgleda.
Eh, sad kada sam instalirao brdu modova, bilo bi vrijeme da konačno počnem igrati. Samo se nadam da se igra neće puno rušiti. :)
10-05-2012, 21:05
Mirogamemasta
Imam 30-ak modova i igra mi se u pola godine srušila jednom ili dva puta. Tako da što se NMM-a tiće imam same pohvale za njega.
Koja brutala je igrati sa necromancerom. :pray: Bacim fury u početku da se ekipa malo šora međusobno, kad se dovoljno ozljede zaletim se na jednog sa greatswordom i ubijem ga, dignem si zombija i gledam ponovo fajt. Leveli se dižu samo tak! :D Uletio sam u nekakv bandit hideout i na kraju me zaskoči boss, (da igram 1 on 1 sigurno bi mi trebalo još 5 levela više pa bih se tek onda mogao vratiti.) sva sreća pa je prethodna soba bila nakrcana truplima od prijašnjeg fajta. Tako da sam samo dizao zombije. ma nešto prestrašno, još kad se u vampira pretvorim brijem da ću postati nezaustavljiv.
Nemogu vjerovat e! Zakon! :pray: :pray: :pray:
Pa koja budala bi to išla jest!? Šteta :D
12-05-2012, 07:41
Devil Dog
Igram kao dual casting mage s heavy armorom. U početku sam išao sa shieldom u lijevoj i destruction u desnoj ruci dok nisam nabildao destruction. Razvijam enchanting za magicka enchantove & alchemy za healing potione.
Nakon ove heavy armor/magic kombinacije zgadili su mi se robeovi. Ovako nabacim iste enchanteove na heavy armor i ne crknem nakon jedne strijele. Also, s modovima mi nije dosadio nakon 2-3 sata.
Koja brutala je igrati sa necromancerom. :pray: Bacim fury u početku da se ekipa malo šora međusobno, kad se dovoljno ozljede zaletim se na jednog sa greatswordom i ubijem ga, dignem si zombija i gledam ponovo fajt. Leveli se dižu samo tak! :D Uletio sam u nekakv bandit hideout i na kraju me zaskoči boss, (da igram 1 on 1 sigurno bi mi trebalo još 5 levela više pa bih se tek onda mogao vratiti.) sva sreća pa je prethodna soba bila nakrcana truplima od prijašnjeg fajta. Tako da sam samo dizao zombije. ma nešto prestrašno, još kad se u vampira pretvorim brijem da ću postati nezaustavljiv.
To zvuči prilično nepobjedivo. Moj lik ti se ne bi uspio suprotstaviti, bar ne ovakav kakav je sada. Iako, gotovo sve humanoide mogu pobijediti sa sneak + illusion kombinacijom. Baciš Calm, lik te prestane napadat i nastavi svojim poslom, prišuljaš mu se i sa bodežom napraviš 15x sneak attack. Ako ga to ne ubije, ponoviti postupak. Jedini način da me pobijede je da je neprijatelj toliko jak da ga ne možeš calmat, ili da ih je toliko odjednom na tebi da ih ne uspiješ primirit.
15-05-2012, 20:18
cham3leon
Koliko treba traderima i fenceovima da opet dobiju gold da mogu trgovati s njima?
15-05-2012, 20:51
Doggy
proci 24 sata ak se ne varam...
razmisljam dal da opet instaliram, a znam da bi opet isel s heavy armorom i hammer-om...
Mounted Combat
Skyrim now allows you to do melee and ranged combat while riding a horse
BUG FIXES
General stability and memory optimizations
General AI pathfinding optimizations and bug fixes
Optimizations and crash fixes for data leaks
Fixed rare crash with lighting
Fixed crashes related to loading and saving games
Fixed crash with summoned creatures/NPCs
Fixed rare issue where saves would be corrupted
Improved logic for when ranged kill cams are played
Fixed issue with ranged kill cams while killing a dragon
Fixed rare issue with certain ranged kill cams not playing properly
Fixed issue with nirnroot lighting not properly cleaning up
Fixed issue where bow damage was being calculated incorrectly
Fixed rare problem with werewolf kill moves would not finish animating properly
In “The Break of Dawn” fixed rare issue where Meridia’s Beacon would disappear from player’s inventory
Fixed occasional issue where followers would disappear after player pays off a county after committing a crime
Fixed issue where certain creatures and NPCs would fail to respawn properly
Fixed rare issue with dialogue subtitles not displaying properly
Fixed issue with water appearing blurry when loading a saved game after creating a save underwater
Fixed issue where map cursor would occasionally disappear after closing a message box with Kinect enabled (Xbox 360)
Fixed rare issue with shouts only performing the first level and not other unlocked levels with Kinect enabled (Xbox 360)
Fixed issue where the shout buttons would stop working properly if users mashed LB and RB during cooldown with Kinect enabled (Xbox 360)
24-05-2012, 21:17
GDra
O, to smo dugo čekali :pray: :pray:
24-05-2012, 21:23
Mirogamemasta
Suze radosnice. :cry:
24-05-2012, 21:47
GDra
Isprobao sam, beta verzija novog patcha donosi bugove, ali ovaj mounted combat je super.
Možeš udarati na lijevu ili desnu stranu konja, a kad imaš luk i strijelu je normalno, kao i bez konja.
Problem je što može samo u third personu biti.
Animations of crossbows now moved to folder DLC01.
Mounted combat with crossbows.
At least one type of crossbows will be unique with unique animation - Dwarven.
Child Crying.
New dialogue gestures:
Defensive Hand;
Hand on Chin;
Welcome Hand.
Coffin Puzzle.
Reading of the Elder Scroll.
Animation from the trailer of Dawnguard.
Scraping tree bark.
Transformation in a Vampire Lord!
Vampire Lord's kill moves.
"Serana holds Vyrthur". Of course Serana and Vyrthur are in-game NPC's (or something like that), but I have not found any mentions of these names in TES Lore.
Snow Elf Prince ascension burning.
Pour water in a way shrine.
Scooping water in a way shrine.
Već vidim sa kojim likom prvo igram Dawnguard. Sa svojim necromancerom, taman sam postao vampir, a planiram koristiti crossbow sa njime hehe!
I tako ti ja idem do Riftena da riješim quest i zaleti mi se Blood Dragon u facu. Ništa, siđi s konja i trk pod krov da se sklonim. Summonam skeleton archera da ga bocka dok je u zraku. 7 guard archera radi isto...
Nakon trećeg skeletona frajer se spusti napokon na zemlju. Reko idem se zaletiti na njega za zweihenderom, ali prije toga kastam Curse of Brimstone na svog skeletona.
Taman mi zmaj ubije skeletona i ovaj eksplodira i zahvati sve guardove oko sebe. Samo vidiš kako se guardovi okreću i udri po meni.... Load... :D Nisam više bacao Curse magiju...
27-05-2012, 21:49
Mirogamemasta
Uzimam Scyte mod, Fart mode je uberkill. Još da netko hoće napraviti da mod radi sa ThuumMic, pa kad svaki put prdneš da vidiš veselja... :D
Heart Fire je mjesec u TES univerzumu (svaka knjiga iz te serija nosi ime po jednom od mjeseca), točnije to je rujan. Ali sumnjam da naslov ima ikakve veze s tim mjesecem (osim možda datum izlaska), vjerojatno je nešto drugo
31-05-2012, 15:09
Akul
I got an orgasm... jesu malo više cliche vampiri (mada su po jednoj sceni iz trailera bliskiji loreu) ali... pa nisam očekivao da će radnje ekspanzije utjecati na sam Skyrim... hell, čini se da vampiri mogu osvajati Holdinge (korišteći Elder Scrollove pak).
I Coldharbour... da li to vidim Coldharbour (plane Molag Bala) u traileru? I think I do!
31-05-2012, 15:18
Mirogamemasta
Nije moglo biti savršenije za mog lika... Ogroman dvorac, bad ass vampir, konja neću ni spominjati... :pray: Jedino me zanima da li će Vampire Lord moći nositi armor, hmm...
(Izgleda da je Vampire Lord isto moć koju dobiješ poput Lycantrophy. Šteta ja bi cijelo vrijeme bio Vampire Lord.)
I nekako mi se čini da bi mogli ovdje dobiti opciju da igramo za Dawnguardove, ako se ne osječamo dovoljno pokvarenima da predamo Elder Scroll vampirima...
31-05-2012, 15:53
Akul
Yep, i sam vampir to kaže: jesi se došao pridružiti nama ili Dawnguardima?
Fićkaš sve, ja idem vampirima :D
31-05-2012, 18:39
Windwalker
Sve ću ih pobit. S kolcima.
31-05-2012, 18:52
GDra
= Citat =:
Izvorno postao Akul
Yep, i sam vampir to kaže: jesi se došao pridružiti nama ili Dawnguardima?
Fićkaš sve, ja idem vampirima :D