wat?
Printable View
Možda je MP3 umjesto 5€ bio 4€, ali nije neka razlika :)
Nemam pojma, Hex je mislim imao problema s tim pa čekaj njegovo podrobnije mišljenje.
Jedva sam uspio ulogirati se koliko se sjećam.
Flash saleovi su maknuti zato jer su ih sa zakonima natjerali na novi refund policy. Sad europske zemlje kmeče da se uvede i mogućnost prodaje igara, a jedini razlog zašto steam može tako jeftino prodavati igre je u tome što uklanja mogućnost da ih prodaš kada ih odigraš.
To su 2 dobre igre više nego što ih ima PS4
Ja sam rekao da neću ništa kupit i onda sam se ipak nakrcao sranjima. :(
Podijeli s ljudima šta si kupovao
Sram me. :(
:(
steam hakiran. Ulogiran sam na neki account sa 200eura.
Ubo sam razna sranja. Planirao sam tokom ovih blagadna i popusta kupit samo DriveClub za PS4, a na kraju sam završio s hrpom sranja. Za plejku sam ubo taj DriveClub, FC4, i prvu sezonu Walking Dead-a. Onda je uletio Humble Bundle 1$ deal sa Soul Suspectom, prva tri Tomb Raidera, Last Remnant i još neka radnom igra koje neću nikad igrat i sad zadnje sam ubo Dishonored. Uglavnom više manje sve smeća. :(
Dishonored boguje, FC4 je zabavan dok imaš što craftat, TWD je odličan, Tomb Raidere tako stare ne bi štapom dirao, wtf je Last Remnant, Driveclub izgleda lijepo.
Skroz si dobro prošao :)
Ja sam pao.
Padnite i vi sa mnom na dark s..., ovaj ne, novi SW je glup pa nećemo više koristit izraze iz SW-a.
Dakle, samo padnite sa mnom na Nintendo razinu.
http://i.imgur.com/owZqGZF.jpg
Ova slika je oličenje svega što ne valja sa svijetom.
Kako?
Pa ti nisi na toj slici.
Pa ja valjam.
Pošto i di
I daj si uzmi neki pošteni mobitel.
Meni dođe s vremena na vrijeme da ubodem Wii U, al onda se samo sjetim besmislene kupnje Xboxa lol.
Ajde nisam jedini na tamnoj strani :)
http://i.imgur.com/qMu2G9q.jpg
Jos prosli bozic popustil kada mi je frend iz Hamburga javil da je nasel na akciji 3DS s Pokemin Y i Mario Kart za 130 evri :)
Daj kakvi ste vi to ljudi.
lol 3 i pol sata ti nazivaš dugim igranjem
Da, za mene je to dugo.
FPS-ove i neke brže akcije ne mogu dulje od 2 sata, koliko god dobri bili.
Ali to ne znači da na dan (za vrijeme slobodnih dana) ne nakupim kojih 6-7 sati igre.
Samo doziram i radim normalne pauze.
Ionako imam loše oči, petsto kila, bol u leđima tu i tamo, i nisam trčao od gimnazije.
3DS rula, Pokemoni rulaju. Žao mi je što sam prodao svoj prije nego su izašli X/Y Pokemoni. I remake Majora's Mask. :(
Izašli su još jedni noviji Pokemoni (Ruby/Sapphire), koji su u biti remake starih i imaju samo prve 3 generacije.
I te sigurno nabavljam nakon ovih.
Dobio sam Charmandera!
Je pokemoni su zakon :) Samo zbog njih mislim da vredi 130 evri (mada ni mario kart nije los, ali je dosel s konzola u digitalnom izdanju i ono dosadi mi nakon par trka).
Mada u zadnje vreme najvise na njemu spilam DS igre (Chrono Trigger, Infinite Space, FF FHoL)
S tim posto imam 3DS XL mogu rec da ga ne preporucam nikom ko nema gigantske ruke (jebiga meni je normalni 3DS malo premalen, a XL zna zbog tezine nakon sat dva zamoriti zglobove, 2DS mi je cudan) ...
Mario Kart 7 je ok, ali 8 mi izgleda genijalno, jedini razlog za Wii U nabavit dok Zelda ne izađe.
Ako iduća Nintendo konzola bude mogla vrtit Wii i Wii U igre sigurno ju uzimam.
Ma po meni je Mario Kart najbolji kada ga se igra s 4 igraca, ovak solo na konzolici mi nekak dosadi, jer igraci koje pogoni Ai ili varaju ili su glupi ko kuac, ono no fun ...
Tesko, jer po svim najavama biti ce kompletno drugacija po konceptu, mozda preko nekakve virtualne konzole (ko kak se na wii mogu digitalno kupiti snes i n64 igre) .... A realno da nama Wii uzel bi Wii U ponajvise zbog Wii igara jer ih lepo ubrza i napravi vrhunski upscale na visi rezu ... Mada ako neko ima gamecube igre wii je opet bolji izbor nego wii u zasada (dok ne izadu igre najvljenje za 2016) ...
Glavni razlog za nabavit bilo koju Nintendovu konzolu je ne nabavit nijednu Nintendovu konzolu.
Pa, ako je nabaviš možeš je uništit. Jedna po jedna nintendo konzola i možda ta sranje kompanija konačno propadne jednog dana.
Najgore ste osobe.
Od kad si ti nintendo defender?
Mario Galaxy je kul al Nintendo je stvarno najgora stvar ikad.