Soloist - 7/10
Solidno, moglo puno bolje..
Blair Witch Project - 6/10
Nije loše, al kasno sam ga gledao, da sam ga pogledao kao klinac možda bi me bilo strah..
Printable View
Soloist - 7/10
Solidno, moglo puno bolje..
Blair Witch Project - 6/10
Nije loše, al kasno sam ga gledao, da sam ga pogledao kao klinac možda bi me bilo strah..
Hah! Nisam znao da ima pomorska verzija Komoda protiv Kobre!= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Jebate, kakav je ono trash bio...
Kad smo vec kod trasheva, neki dan sam preko Youtubea gledao ludnica trash horror iz '66 Manos: The Hand Of Fate
A ja nemogu vjerovati da postoje ljudi koji glume u takvim stvarima.
Jedina niža razina ljudi od njih su oni iz big-brothera, pa saborski zastupnici.
:toilet:
The Departed
http://www.imagesforme.com/out.php/i...partedver9.jpg
Još jedno remek-dijelo Martina Scorsesea, bila bi savršena ocjena da nije remake jednog drugog filma. Veliki plus ide uključivanju ove stvariSna soundtrack, totalno je pasala na dijelovima gdje su je upotrijebili.
9/10
gledao 2x, nije mi los ^^
OT: HP i Plameni pehar
A naravno da su filmovi totalno sranje naspram knjiga, to uopće nije upitno. A jbg... :(= Citat =:
Izvorno postao Fireal
Nisam još pogledao ovaj zadnji, ali po komentarima vidim da je više-manje sličan prethodnicima.
Prva 2 filma su bila odlična, gotovo potpuno po knjizi i bez glupog preskakanja/izostavljanja. Nakon toga je sve krenulo nizbrdo...
A Few Good Men
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Good_Men_2.jpg
10/10
Gledao sam ga i prije, ali nije bio problem pogledati ga opet jer je film legendaran. :pray:
Točno to.= Citat =:
Izvorno postao Luka
I njih bi mogao gledati po 100 puta.
A ovi ostali su tu tek tolko, da završe priču (i pokupe brdo love), ali mi više nisu nimalo simpatični.
pogledo Adventureland i I love you,man oba filma vrlo dobra 8/10
Grave of the Fireflies
http://www.chrlc.vic.gov.au/cb_pages...lies%20dvd.jpg
Predobar, dirljiv film koji pokazuje strahote rata. Naime, ovdje gledamo viđenje američkog bombardiranja japana kroz oči nemoćne japanske populacije kojima je jedina opcija bila skrivanje po bunkerima i preživljavanje sa nešto sitno hrane. Pretužno nešto, na kraju sam i suzu pustio. Preporučam svima, a naročito onima koji vole filmove tipa Schindler's List.
10/10
Dosta fin anime, da:D
I uopste nema onog retardiranog japanskog humora i stila koji me odbija od vecine animea.
Ma da, treba pogodit takve animeje, ima ih. Meni dosta paše japanski humor jer mi je ovaj američki toliko isforsan i nesmješan već da je to strašno... makar ima par iznimaka.
odličan anime :pray:
10/10
Buffalo SoldiersS8/10
J. Phoenix je c(ez)ar! :pray:
The Shawshank RedemptionS10/10
Odlican film. Prvi put sam ga gledao i zbilja je fenomenalan kao i glumacka ekipa.
A sad dal zasluje prvo mjesto IMDBa, neznam...
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Film je pregenijalan. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Teon
= Citat =:
Izvorno postao la50
The Shawshank Redemption
Prvi put sam pogledao ovaj film koji ima jako visoku ocijenu i trenutno prvo mjesto na IMDB-u.
Bio sam skeptičan u vezi njega, što to može zatvorski film ponuditi a da nemaju The Green Mile ili The Last Castle?
A onda sam pogledao, i... REMEK DJELO!!!
Film ima nevjerojatne dijaloge, likove do kojih ti je stalo, ma sve.
Kao da si tamo.
A kraj... moram reći da to definitivno nisam očekivao.
Sva velika djela imaju jak kraj, no gotovo uvijek tragičan. Svako takvo djelo je veliko, no uvijek ostavi gorak okus života u ustima.
No ovaj film je ponudio nešto više, puno više od onakvog kraja kakav imaju The Green Mile ili Gladiator; Hamlet ili nekakav Car Edip.
Dao je pravi happy end, točno ono na što sam naslov upućuje - Iskupljenje... i Život.
Ovaj film je prava, vrhunska umjetnost.
I nitko tko ga pogleda nebi smio ostati ravnodušan (kao ni moji mama i tata koji nisu zaspali uz ovaj film. A to puno govori.).
10/10
I da, zaslužuje prvo mjesto IMDB-a.
Hm, pogledat ću ga. Kad ga svi hvalite mora da je dobar. ^^
Baš :D Ni ja ga nisam pogledao, a tu ima finih reakcija na film.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jep... film je čista desetka iako sam malo zakasnil na prvih cca 10 min (fakin lijenost).
Gledam inače jako malo filmova, a oni koje pogledam mi obično zbog svoje genijalnosti ubijaju volju za ostalim filmovima jer znam da bolje vjerojatno nebum pogledal.
Ali biseri poput ovog se ipak nađu, makar rijetko.
Pa bar bih od tebe ocekivao da takvo remek-djelo pogledas :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
men to žešći proljev.
The Shawshank RedemptionSje stvarno odličan film.
Pogledao sam novog Hrvoja LončarićaSjučer i jako je dobar, ali ne želim ga nipošto uspoređivat s knjigom :|
Danas sam pogledao Tropa de EliteSi stvarno je dobar film, izgleda dosta realan.
Dr. No -e to je pravi James Bond film, ne nekakvi Quantum of solace i sigurno ne neki Daniel Craig koji pije kokakolu.
X-men Trilogy. Prefino. Zanima me još kakav je novi ovaj ali ću ipak pričekati da dođe u kina (ili je već bio?). Jackman mi owna kroz cijeli serijal. Dvica mi je nekako najbolje legla, jedinica mi owna dok je trica manje/više fensi blockbuster no i dalje dosljedan i spomena vrijedan film. Spremam se da odgledam Frost/Nixon (jej).
Origins: Wolverine je ogromno razočaranje u usporedbi sa X-man trilogijom... jednostavno, jedino što valja u filmu je Jackmanova izvanredna gluma Wolverina, ostalo je sve lošije (ono, hebeš ti te borbe u kojima je Wolverine, a nema ni kapi krvi... ono, zamisliš se malo).
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
gledao sam na piratija DVD-u,i to na onom na kojem se vidilo kako se radilo,one modele,animacije,ma ubilo mi želju za gledanjem istog filma opet! :yuck: :yuck:
slažem se sa svime,nisam odavno gledao dobar film tako da mi je ovo itekako dobro došlo,kraj mi je izmamio takvi osmjeh kao da se meni to dogodilo,ma svaka čast.= Citat =:
Izvorno postao la50
Stephen King - The Langoliers
http://www.firsttvdrama.com/show2/history/lango.jpg
Jos jedan film od Stephen Kinga, i ovaj mi se dosta svidio pri prvom gledanju. Nisam siguran kakav ce mi biti pri drugom gledanju.
Morat cu procitat koju njegovu knjigu, u nadi da su duplo bolje od filmova, koji su odlicni.
9/10
The Shawshank Redemption
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...oviePoster.jpg
10/10
Svi su već sve rekli, tako da nema potrebe pisati. Ovaj film mi spada među najbolje filmove koje sam ikad pogledao.
Uglavnom, sinoć sam ga pogledao peti ili šesti put. :D
Let me guess, Stephen King, lik je car. :D
V for Vendetta.
Kad me netko pita koji mi je najdraži film, sad znam odgovor.
Priznaj, voliš dem big fancy words kojima se V razbacuje kroz film. :)
Btw, je li tko slučajno pogledao The Taking of Pelham 123? Dojmovi?
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
U kinima je tek 20.08. Tako da još vjerojatno nema niti kvalitetne DivX verzije. To idem gledati u Cinestar, među ostalima :D
*hug= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Procitaj strip:D
ak ti je film tako odličan, strip će ti bit deset puta bolji :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Pogledao Za dolar viseSna RTL-u. Solidan film, dobra mjuza. Dajem 7/10. Dobio bi i vise, ali je Dobar, los, zao ipak bolji.
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ollarsmore.jpg
Inace, za one koji ne znaju, u pitanju je spaghetti-vestern Sergio Leone-a.