da
Printable View
da
Al kako su im patchevi toliko ogromni,i jos ih izdaju svakih mjesec dana
get use to it
ma taj patch od 5,nešto giga je cataclysm patch koji mijenja cijeli svijet i podosta mehanike same igre= Citat =:
Izvorno postao majstoro
u lolu 3 puta mjesecno ili 2 :(= Citat =:
Izvorno postao majstoro
kul :D
Moze mi neko napisati sta treba sadrzavati data folder jer kad se pokusam loginati ovo mi se pojavi:
A ovo je moj data folder
Koju verziju igre imaš? Mislim, jel 3.0.0, 3.0.1, 3.1. itd?
EDIT:
nvm kreten sam, nisam pogledao u donji lijevi kut..
3.3.5.
Probaj neki repair, reinstall, al to će vjerojatno još više skidat...
Najbolje ti je od nekoga stavit cijeli WoW folder na prijenosni HDD i samo si iskopirat.
Umm a ček malo, zar ne bi trebala biti verzija 4.0.x iako imaš WOTLK?
4.0.x je Cata, ali ona Cata koja se nadogradi na WOTLK da bi uopće mogao igrati na live serverima, jer su promjene u Azerothu takve da nije bitno koju expanziju imaš, svi moraju to orimjeniti na svoje "verzije".
Znači, iako imaš "samo" WOTLK, auto update bi trebao svejedno pokrenuti download i instalaciju 4.0.1 patcha. Sad, zašto to ne radi, pojma nemam :S
EDIT:
lulz, da, već je netk oto objasnio na prijašnjoj stranici, samo manje jasno :D
Da, dakle, trebaš nekako updateati igru na 4.0.x... Ako ne ide automtski, probaj downloadati s mirrora patch i ručno pokrenuti instalaciju.
link je: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrorsSpa nađi onaj bitan
stvar je u tome sto on ni ne zeli automatski jer pretpostavljam nema flat rate, po meni najbolje da napravis ovo sto je Mrkva reko
= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
zanima me jedna stavr
odlućio sma skinut PTR i malo zaigrat...
koji password je za logiranje ? isti kao i za nePTR ?
trenutno mi se igra još skida pa je možda to razlog što se nemogu ulogirat ? ili možda zato što mi je acc frozen ?
Moraš imati aktivni acc za ptr i to barem mjesec dana, ali može se bili logiran i na ptr i na live pa ti neko može posuditi podatke. Normalno to nije legalno ali :)
naći đabe ja skidam taj ptr cijelo popodne... -.-'
mega fail
moze se igrat na PTR-u s frozen accountom, evo upravo isprobano.
a jebemu mater sad
zbrisal sam sve onaj dan...
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
C/P sa Blizzard supporta...= Citat =:
Who can play on the test realm?
Players who create an active World of Warcraft account before the test realms go live are eligible to play on the test realms. There may be other criteria as well, which will be announced with each round of testing if they exist.
Cini se da si ti neka posebna ljubičica...
e onda cu tražit bann za zajebavanje moda
tšto si tako osjećajan mozda se zajebava= Citat =:
Izvorno postao flander
hahah, nisam se zajebavo, ozbiljno kazem da sam igro a account mi je frozen od 20.1.2011, jedino ako je PTR 4.1 server pokrenut prije toga datuma, eto.
Kolka otprilike treba biti brzina interneta kako bi se normalno mogao igrati WoW prek neta.
A koju ti imaš? Ja sam na moru igrao na 56k modemu, ali dosta ti je veliki ping i nemožeš tak skidat patcheve, pa ti vidi.
Patcheve će mi skinut frend tak da nije problem. Imam ono VIP Homebox smeče. Signal je EDGE, -67 dBm je jačina signala.
A nez vjerojatno ćeš moć igrat al će ti bit preveliki ping i moglo bi te ponekad dc-at i to će te jako živcirat i tako... Al neznam ti odluči, kak hoćeš.
Igra mi je obljutavila i nisam više zadovoljan, razmišljam da još odigram ovo ljeto i onda keširam acc, ali, trebam drugo mišljenje
Igrati ili ne?
Discuss.
kod mene je doslo do zasicenja, ponekad me uhvati nostalgija ali to vise za odlicnom ekipom s kojom sam igrao tokom godina, nego za samom igrom. Evo bas nekidan razmisljo kako bih opet mogao poceti, i instaliram PTR, odigram 20 min i ugasim, jednostavno kao što sam rekao, dosta je bilo jedne te iste igre toliko dugo. Sada cekam GW2, pa to malo isprobat.
Igraj ak imaš dobru ekipu uza sebe.
A neznan, ako imas ekipu igraj, ako nemas neznan, ovisi sto zelis od igre. Ja san presta igrat mjesec dana prije cate, i vratia sam se nekih mjesec dana posli, i nisan pozalia, ovo mi je najbolja ekspanzija, igra je vise manje ono sto san zelia, ima mana, ali najvise ovisi o tome sto ti radis u igri, jesi pvper ili raider, hardcore ili casual, jesi vise za ekipu il ti nije vazno sukim igras itd.
Blizzard me opet jebe
Dakle, ipak se odlučih zaigrati, i nakon što kupih 2 mjeseca igre, doznah da mi BNET acc bjaše benan, nakon muke i isprobavanja Auth kodova sa igara, uspijeh ga otključati, no, blizzard, iz prkosa vjerovatno, nije napravio nista s onim merganjem Bnet acca i WoW acca i time mi je Bnet acc slbodan, dok mi je WoW Acc benan na mrtvo, i nemogu nista napraviti oko toga. Svi charovi jos imaju sav gear i armory na pokazuje nista cudno tipa 700 isti dungeona dnevno...
Wat do
dakle možeš se ulogirat na Bnet, ali nemožeš se ulogirat u igru ?
onda ti je acc bio hakiran i blizz ga je bannal, najjednostavnija stvar za napravit je da pošalješ mail blizzu i sve objasniš, da si uplatio 2 mj, pošalje i kutiju tog pre paida i cd key koji je bio, skeniraš svoje ključeve od igara i osobnu skeniraš, to ljepo pošalješ i cekaš da se jave, kad kašem da "pošalješ" onda mislim da skeniraš sve živo :D da nebi njima na adresu slao poštom xD
jel ako si bio neaktivan onda te je neko hakal i radio pizdarije i sad ti je acc u karanteni...
nema do maila, šalji i bok ^^
javi kako je prošlo....