Znam slusam ih vec oko 2 godine, prejaki su a Liam je nesto najbolje sto sam ikad cuo.
Printable View
Znam slusam ih vec oko 2 godine, prejaki su a Liam je nesto najbolje sto sam ikad cuo.
RATM je meni odličan bend, ali ih baš i nebi nazvao Metalom. Prvi album je meni najdraži, nema loše pjesme na njemu. Jebeno je to što su se opet okupili, samo se nadam da će doć negdje blizu Hrvatske ubrzo, volio bi ih uživo vidjet. Više ih i ne slušam tolko puno, malo su mi dosadili, al na koncert bi se sigurno išlo.
http://www.metalstorm.ee/bands/album.php?album_id=15456
da da
to se ceka!
Matt Barlow?
Yep.
da, pa i framing armageddon je s njim :D
posluso single, super!
svidja mi se svidja ^^
makar burnt offerings i dark saga i dalje ownaju .D
Framing Armageddon nije sa Barlowom, to je još sa Ripperom.
Inače, jedva čekam, jedan od meni najdražih bendova IKAD.
jos s owensom?? damn, epic fail...idem spat :(
zas sam ja mislio da je s barlowom opet, a cujem da nije on...damn again...
OMFG DOŠLO JE NOVO DOBA ŠVEDSKOG MELODEATHA!!!!!!!!!!!!!!1111!11!1!!!!11!!1
http://www.umemetal.com/zonariasidan...posterspam.jpg
Zapravo nije, al Zonaria svejedno owna. Ako volite melodeath, morate poslušat njihov prvi (zasad jedini) album.
Zonaria - Redered In Vain
Zonaria - The Black Omen
zanimljivo nema sta, trebo bi poslusat cijeli album...
ne znam gdje je scorpius napisao onaj dio "sve je to ludacko lomljenje zica na gitari..." ali mislim da je malo previslje omamljen guitar hero-om...
i da, ovim je pokazao da je jedan lik koji ima predrasude...
memememe :D
Misli? Svi znaju da to nije metal
RATM je rapcore.
SOAD je... umm... soad :D
ni on ni ti nemate razloge :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
Soad bi se mozda mogao nazvati progressive.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Al koga vise boli kita za zanrove. Ako je nesto dobro slusacu to.
Najjaci su likovi koji slusaju samo jednu vrstu metala, roka ili bilo koje muzike i stalno pricaju da su drugi zanrovi sranje.
LL21, sjeti se sebe pred nekih mjesec dana.
Jesi? :)
ž= Citat =:
Izvorno postao LL21
prema behemothu se odredjuje nacin zivota, kako ne bi i metal :D
i ako ti vec tvrdis da nesto jer metal, prvo mi reci po cemu su oni metal i u koji bi ih ti svrsto?
nisam ni ja fan svrstavanja metala, al prvi si pito ^^
Just asking,sluša ko Level 70 Elite Tauren Chieftain?
Hehe, čuo sam par stvari od njih, warcraft themed Thrash Metal, malo i na Testament bacaju, ali ništa previše posebno, makar je fora ideja. Čak bi uskoro i cijeli album trebali izbacit.= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
Sluša itko Impaled Nazarene?
Prije sam ih više slušao,prejebeni su...totalno su posebni.
Humble fuck of death mi je nekako najjača stvar od njih,mada ih ima dosta...
Sluso sam, znam prema zvuku jel metal il nije -.-= Citat =:
Izvorno postao LL21
I koji k spominjes behemoth i cc?
@Mafioso, slusam ja
Motorpenis \m/
Ofkors : ))
Hm, da, treba znat razlikovat rock i metal :Đ
Izjaviti da je RATM isključivoSrock je još veća glupost,jer to je definitivno i alternative metal neki,a ima i rapa...= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Tako da definitvno spada i u metal,tu uopće nema dileme.
Kad smo već kod njih,prejebeni su.
Killing in the name of i how i could just kill a man :pray:
How I Could Just Kill a Man je obrada od Cypress Hilla, a imaju i stvarno puno boljih stvari, Killing in the Name Of me već lagano živcira, di god puste nešto RATM-a, puste to. A kaj se tiče njihovog žanra više bi ulazili u nekakav alt. rap-rock, s malim dozama Metala i funka, nedovoljnim da ih se proglasi Metal bendom.
Sleep now in the fire mi je naj naj ^^
Wikipedia :nonono:
Našao sam na youtube-u prilično dobar video, False Death Metal Stereotypes, samo naslov sve govori, fora za pogledat, pogotovo za one koji vole seruckat po Death Metal-u, a nemaju apsolutno pojma o čem pričaju.
Eh da, zanima me jel ima ovdje obožavatelja Death-a, po mojem skromnom mišljenju, autori najboljeg Death Metal (Nije baš čisti death tipa Morbid Angel ili Obitury, ali svejedno)Salbuma ikada, Symbolic. Imam cijelu njihovu diskografiju, i stvarno niti nemaju lošeg albuma. I uz to su još jedan od najzaslužnijih bendova za nastanak Death Metal-a, kud ćeš više tražit od benda :)
Oni su i svojevrsna lektira za svakog ko se smatra ljubiteljem Metal-a, ne kažem da se nekome moraju svidjeti, ali zaslužuju barem par preslušavanja.