http://www.vg247.com/2012/11/16/arma-3- ... e-charges/
Sjebano :/
Grcka je fakat u kurcu
Printable View
http://www.vg247.com/2012/11/16/arma-3- ... e-charges/
Sjebano :/
Grcka je fakat u kurcu
koliko vi mozete srat bez ikakvog smisla, samo da bi ispali jebeno intelektualni
meni je to stvarno fascinantno, kako se negadite sami sebi
...wat?
ovo je vjerovatno 89. put da sere po splicanima jer djeca nisu imala skolu par dana
ono, jebote, shvatili smo
Što točno?
Da ste ljubomorni jer imamo veće penise.
Ha!
Nisam primjetio.= Citat =:
Izvorno postao hansi
ako je to po 89. put da spličani nisu imali školu par dana, jer nije onda problem u jebenim splićanima?
ne, problem je u tome sto nisu imali skolu jednom radi snijega koji nije pao od 2003. i sad se mora srat o tome, samo da bi se sralo
nemoj srat
Gun si povana.
Jbt, gledam sad videe sa prijenosa presude, pa mislim da ovolko veselja u RH nije bilo od '98...
totalno, i mene je iznenadilo kolko je hrvatska odjednom podesnila.
Bokte, ne samo da su u zatvoru bezveze nego spavaju na podu i jedu dvaput dnevno. Jel ta zemlja normalna?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Haha ocigledno nisi u toku koliko je Grcka otisla ful retard u zadnjih nekoliko mjeseci. Proguglaj malo o Golden Dawn i njihovom udjelu u parlamentu
Inace mi je svejedno na vijesti ovakvog sadrzaja al fakat mi zao ljudi. Wtf kakvi jebeni spijuni
I nisu mogli biti uhapseni u gore vrijeme s obzirom da je 90% javnog sektora Grcke u nekakvom strajku
kako je uopće grčka mogla tolko otić u kurac.
Nisu htjeli igrat Dark Souls i nepotrebno su srali po njemu.
zašto smo onda mi ukurcu
Zbog komunista!
Ma sad ce Hrvatska procvjetat cim su generali oslobodjeni, samo to nas je kocilo u razvoju i prosperitetu
Koga nas? Ti nisi hrvat.
baš i ja gledam
Admir pls= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Karabas wnb hrvat lol.
SAMO JE JEDNO U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO
Neće procvjetati još dugo.U banani smo ali bilo je lijepo vidjeti kako smo još uvijek složni.U biti dovoljna je mala iskra da svi živnemo i dišemo kao jedan.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Možda krivo razmišljam ali što bi trebali? Dozvoliti svakome da fotografira i objavljuje takve fotografije koje mogu biti od pomoći raznim teroristima? Točno je da su odreagirali nervozno i brutalno ali možda žele poslati poruku da ne dozvoljavaju zajebanciju.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:DDDD
Koji je to gospodin...
SLAVA MU!