Ne uzgajam ja to..
5min te drzi i onda si kasnije 2 sata koda te tenk zgazio :S
Printable View
Ne uzgajam ja to..
5min te drzi i onda si kasnije 2 sata koda te tenk zgazio :S
Smeta mi (nekako mi pickasto govoriti "bitcham") kaj nemam Audiosurf na Steamu pa da se pridruzim globalnom hepeningu :S
Protip: nabrajajući što sve konzumiraš što te čini facom nećeš dobiti ništa respekta na forumu. Trebao si prestati nakon 50-og posta u kojem si suptilno napomenuo da jako voliš cigarete i redovito pušiš jer nas ne zanima.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
On nije počeo pušit da bude faca, nego mu se svidjelo, ostavi ga na miru. :-x
Jebo vas mark zuckenberg jebeni, kakve vi to retardirane komplekse imate u picku materinu vise?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Idite se ljecit, koliki strebercina moras bit da se osjecas manje vrijednim kad netko kaze da je pusio losu travu....
I za tvoju jebenu informaciju, nisam tjedan dana zapalio cigaretu i ne osjecam apstinencijsku krizu, goni se u 3 picke materine dosadne vise..
Yawn..so anything fun happening around?
Nekako si nervozan odkad si prestao pusit. Jel se tresu ruke?= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Nisam nervozan neg mi ovakvi idioti idu na kurac...
Aj pogledaj malo okolo foruma, cim dodje neki novi lik, il ga ismijavaju da je newfag ili da je cajkaros ili takve stvari...
Dodjes u skolu, kazes nekom da si pusio marihuanu, popio 2 boce jagermeistera i onda s motorom odvozio 500km (primjer, jelte..) ako je istina, nitko nece srat nit niki kurac..
Ali ovakve ljude ko ovu dvojicu strebercina jednostavno ne podnosim..
Imo sam jednog istog takvog frenda u osnovnoj, dok je trebalo ic skupa na natjecanja i te stvari bili najbolji prijatelji'n'sheez, ali jednom sam dobio 5 iz biologije i on je dobio 4, on vise nije htio pricati samnom opce... Tojest htio je, al bio doveo neku trecu osobu i onda pokusavao zadovoljit svoj ego nekim kvazi forama koje bi mene trebale uvrijedit..
Ja nemogu pojmit koliko moras bit socijalno retardiran da kad netko pusi cigaretu da to smatras velikim kulnesom i ogromnim w2b sranjem...
edit: ne tresu mi se ruke XD
Malo suptilinije žicanje Audiosurfa za razliku od otvorenog žicanja Portala kojeg je na kraju dobio, igraj Portal sad kad si ga već dobio...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
EDIT: :D , Da ne ispadne ozbiljno...
E i još kažeš da si 5 čipki zbario pa ćeš bit kuler najveći. 8)= Citat =:
Izvorno postao blood4me
... Naravno da u školi stalno seru takve spike, kad su retardi mutavi i misle da će ispast vel'ki jebači s takvim "podvizima".
Steta sto se na tu foru skole neces moci izvlaciti i kad budes bio 40-godisnji djevac lol
EDIT
jebem ti sve Feanore kud se ubacujes
lol
Ne sere nitko takve spike, to je bio primjer...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Al kad tu na forumu kazes da imas curu odma si ti "vel'ki jebač" i glavni kuler u gradu...
Kupite si zivot..
Imam curu.
U narodu poznato kao kurčenje. Svi imamo neku potrebu za time. Ne moraš se sramiti.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
I btw, nije preseravanje ako pušiš, preseravanje je kad u svakom drugom postu moraš napomenut da pušiš x i piješ y.
@Admir :pray: Ti ćeš ga zajebavat do kraja života
Žalosno je ako misli da me to imalo dira.
Ili da je interesantan.
Ili da ne forsa.
In my medicine cabinet
the winter fly
has died of old age.
@kameleon
Pa da, u temi pušenje sam trebao napisati kak sam danas dobio 5 iz kemije..
A u temi pivo sam trebao napisati kak sam prakticki jebeni englez ovo-ono..
Jel tako?
Kad se kurčim na forumu tu napišem da sam kupio Logitech G510, i otvoreno napišem da se kurčim..
Meni jednostavno nejde u glavu da je vama kurčenje kad netko ode van navečer i zbari neku zensku, kad netko kaze da je zapalio joint, kad netko kaze da se netko napio za novu godinu i ine stvari..
Rekoh već, nađite si život...
Ja sam našao život, ali nisam primijetio da se išta značajno promijenilo u mom internet životu, elaboriraj mi to. Osjećam se prevarenim.
Ti imaš život osim internet života?
Od čega ti se sastoji taj život?
Druži se s hipster lezbijkama & shit.
Tema pušenje je mrtva još otkako je sv. Petar zemljom hodao, a temu pivo nisam ni pogledao nijednom iz razloga što istu ne pijem. Pričam o tvojim postovima o dnevnim spoznajama i svakodnevnim problemima u tvom superkul životu.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Hvala ti na savjetu, obogatio si mi život.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kako ti može obogatit život, ako ga nemaš?
Nadji te postove, bas da vidim sto je tako "superkuL" u mom zivotu bokte..= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ovo sto je Xero reko..
Fejlaju ti linkovi.
E ajde smiri malo doživljaj.
Sad si svima počeo govorit da nemaju života, i što sad očekuješ, da te nećemo zajebavat?
YOU HAVE SEALED YOUR FATE
Ali vi nemate život pa mu ne možete ništa! Mislim čovjek živi u Mađarskoj ja mislim da je to prilično jadno kolko god "života" imao.