Da, jer se kod nas prikazuje na HBO-u u ponedjeljak navečer
Printable View
Da, jer se kod nas prikazuje na HBO-u u ponedjeljak navečer
Puno više se radujem zadnjem TWD-u.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
koja je jedna od najraazočaravajućih serija u povijesti
second that, al zombiji ono
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...65449934_n.jpg= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
nabavljam house of cards, cuo da je dobra.
jel valja workoholics sta?
Kakav je ovaj Mortal Kombat: Legacy ?
A kakva može biti serija s epizodama od 8 minuta?
Nikakva.
Dobar, meni kao fanu jako fora. I 7 of 9 glumi Sonyju Blade <3
Pa i ja sam MK fan, ali to mi je bezveze.
Nešt malo vidiš i završi.
nije da su imali buđet miljune dolara....i da su išli sa namjerom da privuku producere za film
Pogledao sam Firefly. Dugo sam odgađao gledanje jer SF nije baš moja stvar. Što se mene tiče jedino Galactica valja od svega. Bilo mi je stoga poprilično iznenađenje da serija koja se odvija na svemirskom brodu ustvari ima jako malo SF elemenata. Nema tu nekih preseravanja sa warp driveom, teleportiranja, robota i ostalih pizdarija. Zauzvrat, ima nekakav vestern štih što mi posebno paše.
Kužim zašto se ta serija često spominje kao must watch. Likovi su bili stvarno odlični, humor je solidan, skoro da nema epizode koja nije bila barem malo zanimljiva. Definitivno mi je žao što je otkazana. Baš me zanima tko ustvari je ovaj velečasni, što je ustvari sa River, koji vrag su točno Reaversi. Ali barem se ne završi sa nekakvim cliffhangerom, što bi bilo još gore.
E sad, ovaj Serenity film. Šta je to ustvari i isplati li se to gledati? Da li je to ko neki završetak ili samo malo duža epizoda?
Počeo sam sad sa House of cards. Prva epizoda je odlična. Spacey mi je oduvijek drag, a i nemam ništa protiv tih političkih spletki i podbacivanja. Gledat će se.
Serenity završi priču s Reaversima, iako dosta toga još ostane otvoreno.
Lošiji je od seriji, jer su likovi 'resetirani', ali isplati se pogledati.
Ovo ću krenut gledat: http://www.imdb.com/title/tt2480514/S
Bit će pecto bolje od TWD. #fact
Tinejđer. Joj!
Gleda li netko Perception?
Novi Supernatural je začuđujuće odličan.
Jedan od najboljih u zadnje tri sezone.
No Cas 0/10.
A da baš. I zašto pakao nije izgledao kao jedan veliki beskonačni red?
Vjerojatno je bio odjel za mučenje
Pa zna se da je Supernatural lowbudget serija s lošom mitologijom i jednim od najgorih prikaza Pakla/Raja/Čistilišta.
No svejedno je ova zadnja epizoda bila cool i jedna od boljih u zadnjih par sezona.
osobno mi nije najbolja epizoda u zadnjih par sezona.. dobra je, al ono.. najbolja sigurno ne
priča je prije bila puno bolja
to sigurno. Doduše i dalje tvrdim da su trebali završit s petom sezonom. Ovo sad je ok, zna se zalomit koje odlične ep (šta je je, zadnjih par su super, ali početak sezone je bio katastrofalan pogotovo sa Samovom "ljubavi")
Čim sam vidio te krečave boje ja sam preskakao 2 minute naprijed.
+ glumica je totalno bedasta. A kemija među njima, nepostojeća
Gledam Parks and Recreation i sviđa mi se. Malo je slab bia start, al brzo su se stvari posložile tako da sam sad već na trećoj sezoni, drugu sam pogleda cijelu u 4 dana. Nisam prije primjetia koliko je dobra ona Rashida Jones. :D
Aha, znači ima nas još :D
Yep, Rashida je pravi komad kolača.
Kuži kako joj Leslie stalno komplimentira :D
počeo sam workaholics gledat. niš spešl, dobra za ubit vrijeme.
Prva sezona loša, druga sezona dobra, od treće postaje odlična. Kemija između Leslie i Bena je vrh.= Citat =:
Izvorno postao Wizard