meni je ubedljivo najbolji lock, stock. remek-delo, jedan od mojih omiljenih filmova.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Printable View
meni je ubedljivo najbolji lock, stock. remek-delo, jedan od mojih omiljenih filmova.= Citat =:
Izvorno postao Frky
High Plains Drifter, prvi western koji sam pogledao nakon dugo vremena... fičring Clint Eastwood, naravno. Stranac dolazi u grad poravnati račune, a i zanimljivo je da ima dozu mističnosti, gotovo horora u nekim trenutcima (kraj je lagani WTF? ako ste obraćali pažnju). Dobar western.
Thick as Thieves
http://www.imagesforme.com/out.php/i...SX282SY400.jpg
Nije loše.Onak za ubiti sat i pol u laganoj zabavi .
Dark Knight 7/10
Heat
Dobar film. 7/10
Independance Day-dobar saving the world film,malo previse veličanstvenih scena i muzika nije najbolja ali nije tako los-6,3/10
Bride Wars! Ok, moram prestati birati filmove dok sam pijan! Ugl. da ne objašnjavam, jer mi se neda, ovo je chick movie (romantična komedija)! Film mi nije baš "sjeo", a pogledao sam ga samo zbog gl. pi.. ovaj, glumica!
U Cinestaru je jucer prikazivan stanoviti filmo "Metastaze" pa sam odlucio s ekipom da odem to pogledat.
Uglavnom film svakako ima svoje trenutke, ali na kraju me ostavio nekako ravnodušna, ne osjecam se nit' zerkicu inteligentniji ili obrazovaniji..
Death Note igrani film
The Bank Job
odlican.
Pogledao RocknRolla.
Dosta dobar film.
Shooter
- Nisam ocekivao nista, a dobio sam odlican film sa prilicno realnim za holivudski film prikazanim snajpanjem
Charlie Wilson's War
- Jedan od boljih filmova koje sam gledao, iako malo dosadno i nerazumljivo starta (prvih 10min)
Pogledao "Dva Brata"Sodnosno "Two Brothers"Sna RTL-u :pray: :pray:
http://www.imdb.com/title/tt0338512/
Film je FENOMENALAN bio. Tigrovi su toliko slatki i pametni za popizditi, obožavam takve životinje. Odlično snimljen film, nije lako uloviti takve trenutke sa pravim tigrovima i ukomponirati sve u film. Čista desetka.
Ako je tko gledao, najluđa scena mi je ono kočenje od mladog tigrića prije nego mama padne u zamku :rotfl: U mjestu se ukopao u zemlju :D
Yep. Francuska produkcija ftw
Starship Troopers 2: Hero of the FederationSjučer, a i evo ga opet sad na RTL-u. Onako, nastavak koji je dosta lošiji od originala, ali gledljiv SF akcijski film. Za baciti oko na između pisanja po forumima i surfanja.
How High
Prejebena komedija 9/10
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nastavak je više horor nego akcijski film,što me iznenadilo,ali eh,i dalje je to ST.
A jak im je horor. :)
Inače, sad je na Novoj TV ovaj DnD: Wrath of the Dragon GodSkojeg jednostavno ne mogu gledati zbog količine cheesa kojeg sadržava u sebi. Još smješnije je što oni neupućeni u DnD niti ne shvaćaju cheesy terminologiju i scenarij koji je izgleda namjerno napisan takvim stilom baš za fanove. Morao sam okrenuti program koliko sam počeo očima vrtiti na kraju... ali bar je ona barbar-woman dobra.
Taj film je toliko pun fejlanja. Lik istrći pred zmaja, casta neki vatreni bog (ispričajte moje neznanje, nisam upućen u imena spellova u DnD-u) dok zmaj pljuje neko ledeno smeće i ovaj odjednom popusti bez potrebe i razloga. I naravno kad je izginuo, ženka-barbar se zaleti i zabode onu čačkalicu zmaju u rep i time ga prikuje za tlo. Ej, prikuje zmaja veličine zgrade za tlo tako što mu je pribila rep za zemlju mačem kojeg bi šestogodišnjak iščupao. Tu sam prestao gledati. Najbolji dio dotad je Lich.
Što se Starship Troopersa 2 tiče, još je gori. Onaj kraj je toliko pun patetike. Argh. Oni idu i onaj konj umjesto da ode s njima, odluči napraviti što je napravio (da ne spojlam jadnicima koji ga planiraju gledati) i na kraju ga vidiš posvuda. Opet, jedini dobar dio filma je scena kad jednoruki narednik kaže bebi koju mama drži u rukama:
"Rasti brzo, treba nam topovsko meso".
Pogledao Gran Torino. Clinte, svaka čast. Respect do neba. Svakako preporučam :bravo:
Meni je samo zanimljivo bilo koliko je film vjeran DnD Lore-u i pravilima. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Inače, što se tiče ST2, meni je najjača ona scena kad faca-robijaš ide prvi put po oružje nakon što ga ona Sahara izvuče iz zatvora... predobra glazba je zasvirala bila.
pogledao sam DnD.film mi je loš.kao što ste rekli ima puno fejlanja.dobro,možda je fanovima film ok.ali meni se ne sviđa
pogledo brzina zvuka-dosta dobar film 6/10
Na tom primjeru vidiš koliko igre imaju katastrofalnu priču. Priča u tom direct2dvd filmu je ekvivalentna ponajboljim RPG uradcima.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Eh sad, ne bih rekao da se ovaj ispljuvak može po kvaliteti i dubini likova i radnje uspoređivati sa nekim od RPG dragulja, no moram priznati kako je ovo cookie-cutter generic fantasy stil radnje. I bio bi bolji da je realizacija bila bolja.
Twilight! Napokon i to pogledao čisto da vidim zašto ga toliko ljudi mrze/vole! Mislio sam, po komentarima drugih forumaša, da će suxati big time! Meni je film solidno-loš! Da su bolje napravili dijaloge, koji su neprirodno spori i pomalo glupi, i malo bolje specijalne efekte, film bi bio solidan! Dajem mu ocjenu 5/10 jer su niže ocjene za, uvjek nam dragog, Uwe Boll-a i ostale filmove b-produkcije!
Tsotsi
http://www.nycmovieguru.com/moviepics/tsotsi.jpg
Odličan film, dobro dođe ovako nešto za odmor od klasične Failwood produkcije. Jedino mi se kraj nije baš svidio, previše ga je lako predvidjeti.
7/10
Out For Blood
https://www.echobridgeentertainment....ads/91005L.jpg
Malo mi je falilo da počnem plakati koliko je odvratan film. Stvarno sam se nagledao loših filmova, ali ovo mi spada u sami vrh. Najveći problem je taj što je film točno na granici izmežu odvratno lošeg, i toliko lošeg da je zapravo zabavno u trash smislu.
2/10
Tropic Thunder... ne smiješno koliko sam očekivao ali opet maestralno... svakako preporučam... i Gran Torino!
Resident Evil: ApocalypseS- 5/10 (možda 6)
SawS- 9/10
Saw 2S- 6/10
Saw 3S- 6/10
Saw 4S- 8/10
Sad moram nabavit peticu.
Saw - 9/10
saw 2 - 8/10
saw svi ostali - 2/10
Resident evil 2
Saw
Bone Picker(10/10)Predobar film svakako pogledajte