Neku igru s velikim fokusom na ekonomiju, dakle, proizvodnja, ponuda i potražnja.
Printable View
Neku igru s velikim fokusom na ekonomiju, dakle, proizvodnja, ponuda i potražnja.
Capitalism 2, s time da imaj na umu da je jako detaljna, jako je teško naučiti igrati ju i oštro kažnjava megalomaniju.
Ako hoćeš nešto lakše, a pogotovo ako voliš i vlakiće i to, uzmi Sid Meier's RailRoads. Megazabavno, a jednostavno.
Hvala na prijedlozima, sad sam se sjetio da bi mogao opet odigrati Guild 2. Igrao sam i Capitalism i Railroadse, Railroadsi su mi dosadili nakon nekog vremena, a što se tiče Capitalisma, skužio sam ga ali mi se nije svejedno svidio, jednostavno nema ono nešto.
neku strategiju(samo ne space stil) u kojoj se može(ali ne mora) uzetu ulogu vojnika, aviona etc...kao battlestations pacific ili midway...tnx
p.s. nemojte davati total war naslove(imam TW:M i TW:E) te W3 i SC...
neki noviji hack 'n'slash rpg kaj neka valja, s mračnijom atmosferom??
Torchlight
igrao....
u biti tražim neki dobar rpg....a da nije the witcher, dragn age, mass efeect, oblivion....
najbolji je planescape torment
Odigraj najbolji RPG svih vremena= Citat =:
Izvorno postao azrael
Diablo 2 ^^
to nije rpg
:wink:= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
lol.
Fix'd. :eyebrows: .
Mada nije ni Diablo 1 los.
Jel ima neka igra slićna freelanceru.
X serijal(x3 reunion, x3 terran conflict)= Citat =:
Izvorno postao Suma
Dajte mi nesto opsezno novijeg datuma (rpg, rts, nesto masivno, uglavnom) uz sto mogu zaboraviti stvarni zivot i prazninu koju on nudi preko ljetnih praznika.
Dragon Age.
ME 2.
Bc2.
Mw2.
Heck ima tu gomila naslova.
Igrah, pucacine ne smatram masivnima po pitanju sadrzajnosti.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Dragon age i ME2?
Porbaj i Alfa Protokol.
Moze neka preporuka Hack and Slash...slicno Torchlightu itd? Moze i starija igra.Samo da je igrivost na nivou.
Ty
Igrah ;/= Citat =:
Izvorno postao Forengner
da sam na tvom mestu, tj. da oću samo jednu igru da je igram u narednih dva meseca odlučio bih se za mmorpg.. recimo mortal online
Mmorpgove nevolim, prazni su po svim pogledima osim interpersonalne socijalizacije I ne zelim samo jednu, vec hocu golemu igru u koju se mogu uziviti, jel. Da mogu zivot zamjeniti s njome, da je toliko velika, da mi igranje iste prijeđe u naviku.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Meni pada samo jedna igra na pamet, a to je Diablo 2.
Titan Quest? Ako želiš nešto turbo mega veliko onda svakako Sacred2, nema mu premca.
kako da se uživi u svet sacreda 2? ide i maklja, ide i maklja..
može i gothic, bitno nešto da ima roleplay komponentu
mortal online je baš takav jer u njemu igrači sami stvaraju svet.. ko pravi život no 2= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
TAKO JE BALDRIČE. NEMOGUCE SE UZIVIT U IGRU KOJA NEMA RPG KOMPONENTU!!!!!!
A jesi lol, lol.
Btw Sacred 2 je RPG ^^
Stalker serijal?
Drakensang?
Nisam igrao, ali čujem da je dobar oldschol rpg.
Nesto s velikom kolicinom interakcije s okolinom (iskljucivo interakcija s macem me ne privlaci).= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Nije moj stih mmo, niti jedan koji sam probao nije mi se svidio. A i ne placa mi se. Dalje.
Morrowind, tu nemozes pogrijesiti. Ja cu ga isto poceti igrati.