e, ae nešto što nije ni king diamond, ni mercyful fate. king solo mi ne leži nešto, kao ni kasniji mercyful... al' zato melissa...
Printable View
e, ae nešto što nije ni king diamond, ni mercyful fate. king solo mi ne leži nešto, kao ni kasniji mercyful... al' zato melissa...
ja ne volim kinga zbog njegovih skvičavih vokala :(
jebiga, ali muzika je fenomenalna i kao horror pisac poštujem njegov rad i njegove albume...
LL21 :( .
= Citat =:
Izvorno postao 11.06.2008.
NEEEEEEEEEEEEEEE :( . Oću novi Burzum :cry:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Al nisam znao da Varg ima male Vargiće.
Ja ne volim Varga, ja volim glazbu koju on stvara. Čovjek ima pravo na svoje mišljenje, i ja gledam glazbu ko glazbu, svejedno je kakva uvjerenja ima glazbenik iza toga, ako je dobar i talentiran, sigurno ću ga slušat.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Eh da, Varg nije nacist, malo je rasistički nastrojen, al ima potpuno drugu filozofiju. Ak oćeš čitat, evo ti njegove riječi o toj temi http://www.burzum.org/eng/library/a_..._story07.shtml.
palio je crkve kao što cu kršćani palili pogane i nasilno ih pokrštavali stoljećima prije u "njegovim" zemljama ;)
Dobro, ali te crkve su inače bile stare i po stotinu godina, a neke su i prije služile poganima.
Ili kako je to lijepo sročio Necrobutcher:
S :wink:= Citat =:
I think it's ridiculous, especially the people that lit up our old fuckin' churches. They don't realize that these were actually Heathen churches, before Christianity. So they fucked themselves in the ass by doing that.
= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
to ne opravdava druga sranja....
A šta te koji k...c briga šta on radi,bitno ti je da je glazba dobra i gotovo...
turisas - rasputin
http://youtube.com/watch?v=Y150Lm4kZ_M
nice one...
a ljudi neznaju vrijednost umjestnosti i perfekciju pravih metal bendova.... to 2 tjedna im je slipknot najbolji na svitu , onda 3 tjedna marduk je uberkulbend a sljedeca 2 mjeseca im se diže na dimmu borgir....
ma ne vrijeđam ja te bendove , dobri su oni , ali su mejdeni , đudasi , i sl. ipak klasu iznad
btw. jel jedan slayer moze ovo MBnxDclM-ic
5.49 pa nadalje
powerslave turneja , 4 dana prije u new yorku usred pjesme im nestane struje i oni nabave loptu i igraju nogać
precarski da:)ipak,nadam se da ce u splitu biti dovoljno struje:)
ma budemo otkopcal icijeli split za tu jednu vecer , mogu i bez struje...
'de ste, ljudovi? niko ne sluša mjetal?
Mjetal ne, al metal slusamo
Novi Scar Symmetry prva liga:)
Yaay, nisam jedini koji sluša Scar Symmetry.
...
Novi album im je najbolji dosad, sve pjesme su odlične, al Morphogenesis i Holographic Universe ownaju boga.
Btw, ko ne sluša Scar Symmetry nek počne, likovi ownaju i imaju jednog od najboljih vokala u povijesti metala. Preporuke : The Illusionist, Obscure Alliance, Chaosweaver, Morphogenesis i Holographic Universe.
znas ko je yngwie malmsteen ?
isto car , koji s gitarom u ruci radi čuda....
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
jep kad sam prvi put cuo pitch_black_progress nisam mogao vjerovat da je jedan vokal,i koja bomba od albuma.bend razvaljuje,nadam se da cemo ih skoro u hrv vidjet:)
brzina nije sve
malmsteen je kralj,kako taj čovjek shreda :pray:
Taj me čovjek tako jako iritira, vidi se po njemu da je bahat do bola.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
gitarista se vrednuje po sposobnosti da smisli dobar riff (pa onda dobru harmoniju, al' džabe mu harmonija, ako nema riff), a ne po tehnici... mislim, bitno je da taj riff koji je smislio pretoči u muziku, pa mu treba tehnika za to, ali to je sve lako...
uh...whatever:)
Slusa tko ''between the buried and me'' ?
progressive sa primjesama svacega:)ja sam tek nabavio pa je prvo sto sam preslusao obrada cemetary gatesa,i territorya, te
''bicycle''...odusevljen sam:)
''When Metallica lost their bass player Jason Newstead, Pepper Keenan was offered the vacated position, but turned it down, fearing he would not have enough creative control.''
ovo sam tek sad saznao, i veoma sam ponosan. keenan je, inače, vođa corrosiona, a da se priključio metalici death magnetic bi bio stoner remek-delo, garant. mada se ne bi zvao death magnetic.
ovih dana slušam stoner najviše - orange goblin, malo kaiusa, wiseblood... i out of exile.
In Extremo
Njemački mittelalter rock/metal bend koji je najlakše opisat kao Rammstein sa srednjovjekovnim instrumentima. Prije su bili metal, a na zadnjih par albuma se sve više približavaju rocku (svejedno, na svakom od tih albuma ima par metal pjesama). Ako volite bilo kakav folk metal, barem poslušajte.
In Extremo - Liam
In Extremo - Raue See
In Extremo - Sangerkrieg
In Extremo - Herr ManneligS(čisti folk, nema veze s rockom/metalom)
Mittelalter metal ist Krieg!