3v5 je prelako dobiti, imate tolko para da to nisu istine, pogotovo u late gameu. Jedino je teško u early kad im brojčana nadmoć nešto znači, kasnije ih solo pobijem petoricu.
Printable View
3v5 je prelako dobiti, imate tolko para da to nisu istine, pogotovo u late gameu. Jedino je teško u early kad im brojčana nadmoć nešto znači, kasnije ih solo pobijem petoricu.
...
pobijes ih ako si uber ufarmana morta i ako su oni retardirani.
Nije tako. Na početku je dobro jer deobiješ pare, ali kasnije kada ste svi više-manje jednaki, onda njihov broj prevladava.
Kao i 1v5, na početku ih možeš ownati, ali kasnije kada je svaki heroj podjednake jačine, 5v1 onda njihov broj prevladava i baza ti padne kao Vukovar.
Kod nas je bio slučaj da su nas probijali, a mi njih ownali. Ostala su nam samo dva towera s bokova, mid je bio počišćen. Onda smo mi jednom pushnuli, na topu počistili dva towera, dolje dva towera, na midu dva towera, tj. samo im je glavna zgrada ostala i njezina dva towera. I trebao je biti ff za nas, izownali smo ih kao budale, ali iz nepoznatog razloga naša dva ownera su dobila disconnect. I onda smo se morali povući. Ja rekoh "host kicker", i ja dobio disconnect. :? Realno, imam upload na serveru od 5GB-a, a upload mi je spor i to će se uploadati oko 15 sati, i to nije puklo, tako da mi veza sigurno nije puknula, a uz to sam bio na speaku i nije mi veza puknula nikojom logikom.
hakirao te netko
Glupane, hoćeš da ti pošaljem replay?
Evo napravio sam Ventrilo za svih. ^^
U biti ništa specijalno, ali evo da možemo svi komunicirati ingame ili outgame, sve jedno.
Ventrilo verzije 3.0.7 za 32 bitne Windowse sam napravio portabilnim.
Direct Download:
http://radius.server.drivehq.com/tem...2_portable.exeS~3.43MB
Server koji ćemo koristiti jer mi se dopao ( 8) ) je ovaj:
http://cache.www.gametracker.com/ser...FFF_FF0000.png
Za one koji ne znaju kako se koristi, nakon što ga pokrenete na "User Name" kliknete dodatne opcije, "New", upišete svoj nick i OK.
Zatim pod "Server" na dodatne opcije, opet "New", upišete ime pod kojim ga želite voditi, to može biti bilo koje ime, u ovom primjeru neka to bude "Corrupted Public Ventrilo" i OK. Zatim dolje malo niže pod "Hostname or IP" se mora upisati adresa tog servera, u ovom primjeru ukucajte "67.202.102.91" i pod port "4086" i OK.
Zatim preko "Connect" tipke se spojite na taj server.
Uz dodatne opcije koje vjerojatno nisu podešene za svaki PC, pa samo brzinski prijeđite preko njih, čisto preko input i output audio opcija da možete normalno komunicirati.
Što god podesite, postavke ostaju na tom PC-u, ne brišu se, iako je program portabilan. Program je u biti vrlo jednostavan.
I da, nema virusa:
http://www.virustotal.com/file-scan/rep ... 1292638923
Ovo sam napravio jer netko ima MSN, netko Skype, netko nešto treće, i da bi se svi našli na jednom mjestu/programu, postupak je malo duži i nepotreban za to, tako da je ovo najjednostavnije što se može.
mogo bi ja na iccupu= Citat =:
Izvorno postao C
Tu sam.
i ja sam isto tu
al ne igram
Jel mi se to čini ili se populacija iCCupa poduplala s novom sezonom i nemoguće se loginati zbog previše ljudi ili wtf?
Čuj, meni za aktivaciju accounta stiže mail tek nakon 72h, pa moram opet account kreirati, jer ako se ne aktivira u roku 3 dana, briše se, a meni tek nakon 3 dana stigne mail, kada moj acc više ne postoji.
Tako da ne znam, dnevno je cca 1 000 ljudi na njemu, a to mi ne izgleda puno.
Da ali u prošloj sezoni bi peak bio 4-5k. Sad je 10k.
sredio si wc3, ebnet i sve ostalo.
sad trebam opet iteme sve nauciti i buildove.
moram cim prije naci RO noob servere za igrati x)
dear huskar/morphling IM BACK!!!!!!!!!!! choo choo
ima ko volje veceras samnom odigrati par gameova?
Ja,samo reci preko cega
Na ICC je ekipa.
koji su vam nickovi tamo?
EnSephiroth za sada, samo privremeno.
il garena il ebnet ako moze.
na iccup cu ici akd vas bum mogal razguziti sve x) [citaj kad naucim se opet na dinamiku dote i di su koji itemi]
nick na gareni: Lord Ragnarok
ebnet: cromunist
Ja bi igrao, dobra je veza sad kod mene, jel mogu? Jel mogu? JEL MOGU?!
HUSKAR <3333333333333333333333333333 *HUGZ*
kak mi je falio taj heroj, to je nesto neopisivo. 1v1 cista dominacija
3-4 charga sa 2. skillom na lvlu1-2 i ovaj se vise nesmije pribliziti creepovima <3
tek sad shvacam
dota
>>>>>>>>>>
hon
misli mda sma sada u stanju c-a razguziti na midu x)
Nevalja ti nick na gareni,nece da te pronadje
Bez razmaka.
probaj spojeno, tak i onak nemres iamti odvojene nickove na gareni (odvojene spaceom toejst)
Kako si ti pametan. Mogu ti biti prijatelj?
ne
A sada?
a-a
A sada?
ne.
A sada?